- Netfone
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunone
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #1375 üzenetére
- forrásom memória ügyben
- nem lesz annyira pontatlan az írásom, ha pontosabban olvasod
Más.
egy jó felvétel a C7 bontásáról -
Tyren
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #1339 üzenetére
Szia!
Nem, egyáltalán nem sértesz, azért vagyunk itt, hogy az ilyeneket megbeszéljünk és tájékozódjunk egymástól.
Ugyanakkor tudtommal a legújabb android csak a HTC Desire S-en fut akadásmentesen, az összes annál régebbin akadozik a rendszer egy picit (Mobilarena tesztben volt). Valamint az android rendszerű telefonokhoz nem népszerű kiadni az újabb oprendszert. Pl elég sok 2.2-t futtató telóhoz a gyártó nem adta ki a 2.3-asat.
A HTC ebből a szempontból még a jobbik gyártók között van, de így is elmarad a támogatása a Symbiantól. Tudtommal csak a Google (Nexus One, Nexus S) telókra jönnek ki folyamatosan a legújabb frissítések, a többire csak jó nagy késéssel, ha egyáltalán jön valami.
Ebből a szempontból nekem az Apple az etalon, amely nagyon figyel arra, hogy az új fejlesztései a lehető legtöbb készülékén elérhetőek legynek.Amúgy a Symbian firssítések valamennyire telóra vannak szabva, mert minden Symbian egy piacit más.
Lehet, hogy kicsit elfogult vagyok, de egy szóval sem mondtam, hogy a Nokia jobb, vagy hasonló, hanem, csak annyit, hogy nekem egyelőre nagyon tetszik és nem cserélném el egy Desire-re.
Bár az Ovi Suit az eléggé gyenge, azt szívesen kidobnám az ablakon
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest