- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- A karcsúság ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hínár929
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék!
Most került fel a C7-re a Tmobilos Belle (111,030). Felraktam a googlemaps-t ami nem akar működni,
Annával tök jó volt. Amikor bekapcsolom olyan mintha elindulna a kijelző fehéren világít, felül megjelenik
az antenna jele, aztán 2-3 másodperc és kilép.Előre is köszi!
-
szp1
addikt
-
Omaga96
csendes tag
Sziasztok.
C7 re van használható Skype? Én symbianra nem találtam.
-
attisx
addikt
válasz
Dongatto01 #4594 üzenetére
Bár ez kifejezetten N8-ról szól, de elméletben az összes többi Symbian^3-ast is ezzel a "skandináv" N8 teszt firmware-rel kell első körben téglásítani, és után felrakni a kívánt (az adott készülékre való) firmware-t.
De azért előbb ajánlatos szétnézni a nokiaprogramokponthu C7 topikjában, ott több hardcore user van...
-
szp1
addikt
válasz
dave_gahan #4592 üzenetére
A böngészőn én sem vettem észre semmilyen pozitív változást....
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
dave_gahan #4591 üzenetére
Na, végül sikerült a hack.
Tudok megint mindent telepíteni, egy gond van csak. Bizonyos widgeteknél azt írja, hogy "beépített összetevő"... Mint az N8 topicból kikerestem, "csak főzött romnál tudod cserélgetni a widgeteket mert a gyárinál szoft részét képezik. mivel gyári belle van a telódon ezért a Z-n vannak a widgetek a Z meghajtó meg nem írható csak flash-nél ezért nem lehet cserélni."
Tehát pl. az eddig jól bevált, félátlátszó időjárás widgetet (verzió: 20.00) nem tudom újratelepíteni, installnál kiírja, h "nem lehet telepíteni, beépített összetevő". Ezért most kényszerből a gyári megy.
Csak azt nem értem, hogy a Belle Refresh update előtt is gyári Belle oprendszerem volt, sohasem használtam még főzött rom-ot, korábban mégis le lehetett cserélni ezeket a widgeteket.
Sőt, pl. az Üzemmódválasztó widgetet most, tehát immár Belle Refresh alatt is sikerült lecserélnem átlátszóra. Akkor az időjárás widgetet miért nem?OK, mondjuk ennél nagyobb bajom ne legyen az életben.
Összességében egyébként elégedett vagyok a Refresh-sel, bár nem olyan nagy durranás. Tetszik az új jegyzet widget, ez eddig nem volt meg. Viszont hiába írják a frissített és némileg jobb html5/flash támogatást, netezéskor a különböző oldalakon lévő beágyazott viedókat továbbra sem látja (tudja lejátszani) a gyári böngésző. Esküszöm az Opera több videót lát, pedig ugyebár Operánál egyáltalán nincs flash támogatás.
A Facebook alkalmazás továbbra is foskalács, sajna nincs tökéletes alternatíva, még az fMobi a legjobb. A Refresh fényképezős frissítései sajna csak az N8 tulajokat érintik. A zenelejátszót pedig még nem próbáltam.
Ezzel ki is merültek az újdonságok. -
dave_gahan
aktív tag
válasz
dave_gahan #4589 üzenetére
Még próbálkozom, hátha olvasok itt, v. az N8 topicban vmi megoldást...
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
dave_gahan #4589 üzenetére
Na Suite-tel rendben felment a Belle Refresh!
Viszont a hack ugyebár elveszett és sehogysem sikerül újra hackelnem. A smartnews.hu-n lévő összes lehetőséggel próbálkoztam, de semmi... -
dave_gahan
aktív tag
Ja, szóval a Telenorosra is kijött full Belle Referesh?
Suite-tel nem próbáltam, de akkor ráeresztem.
Azért nem gondoltam erre, mert a feleségem független C7-én az OTA frissítéseknél is jelezte, hogy új oprendszer verzió van, nem csak annyit, mint az enyémnél ("Főképernyő-webeszközök").
Köszi! -
szp1
addikt
válasz
dave_gahan #4585 üzenetére
A suite-al próbáltad?
Mert OTA nem frissít fullosan, csak a "webeszközök"-et ajánlja fel...de az OTA frissítések nálam is be szoktak halni.
A NS is fél óráig baszakodott vele.Ez ment rá :
Nokia Belle refresh, 111.040.1511 szoft.
Egyedi verzió: 111.040.1511.271.02Böngésző verzió : 8.3
-
Grafy12
aktív tag
A Sygic navigációs progit azóta nem tudom használni, mióta Belle van fent, a jelzőhang választásnál elakad és összeomlik a progi! Váratlan hibát ír ki.
Van esetleg ötlete valakinek, miért csinálja? -
Pierre75
senior tag
válasz
dave_gahan #4585 üzenetére
Ezért is "jobb" a T-nél, ott még semmilyen frissítést nem kínált fel.
Kipróbáltam a M. Office Mobile-t, hát gyengécske. Majd 20 percig küszködött az install, mert a micro persze a közösségi bizbaszával együtt telepítette csak. Pdf-t nem nyitott meg persze, hiába volt könyvtára. De a hab a tortán, azok közül a doc, rtf anyagok közül sem akart párat, amiket a Picsel Smart lazán kezelt.
A Smart Office-nál a zoom tragédia. Épp csak hozzáérek a szöveghez, máris belenagyít, újratördeli, aztán kereshetem, hol jártam.
Az 1.8 már tudja a full screen szöveget, cserébe sokkal lassabban olvassa be az anyagokat, mint a korábbi verziói.Viszont az Ebookreader 1.5 érezhetően javult a korábbi verzióhoz képest. Szövegtördelés, fejezetkezelés tekintetében.
-
dave_gahan
aktív tag
Nekem is Telenoros a C7-em, viszont amikor telepíteném a "Főképernyő-webeszközök" nevű frissítést, akkor néhány másodperc elteltével sokadjára is ezt írja: "Sajnos a frissítések letöltése közben hiba történt. C7-00 készülékét a szokásos módon használhatja. Később próbálja meg újra befejezni a frissítést."
Újraindítást követően sem változott a dolog.
Mi lehet a probléma?Írod, h a böngésző nem változott... Sztem ez a frissítés csak widgetgyűjtemény (ahogy a nevéből is kitűnik), ez még nem a Belle Refresh, majd abban fog frissülni a böngésző, nem?
Legalább is ez kb. 2MB, viszont a feleségem független C7-esén már megjelent Belle Refresh 12MB volt és annak a neve is beszédesebb (vmi "oprendszer frissítés", v. hasonló). Rendben felment rá, csak én szopok a saját készülékemen ezzel a "Főképernyő-webeszközök" cuccal... -
old rocker
veterán
Ez van, amikor pl. egy ffi előadóművész, látva a női előadók sikerét, átmegy nőimitátorba...
A Nokia elqrvult. Pedig egy mobilszaküzletes szerint pl. a 700-as nagyon jó telefon; mégse keresi a franc se, mindenki androidosat akar, a Samsung vezeti a mezőnyt...
Ismét tőle idézem: Az E 52 után még van érdeklődés a legendás akksi üzemidő miatt; de akinek olyan van, az vagy földhöz vágja a soron következő fagyásnál, vagy meg nem válna tőle semmi pénzért... -
kp78
addikt
válasz
old rocker #4579 üzenetére
Ez a felsorolásos módszer is android módszer,van 1céges SE live with walkman, abban is igy van,de nem jobb mint a 701 alfanumerikus t9-cel. pedig nyomok rajta sok smst,de nem bírom jobbnak találni,mint a 701 szövegbevitelét.
-
old rocker
veterán
válasz
old rocker #4578 üzenetére
P.s.: egyébként a qwertybe belevittek egy olyan új ötletet, írsz egy üzenetet, ahogy leütöd a kezdőbetűt, megjelenik a billentyűzet felett egy felsorolás a lehetséges szavakból, amit scrollozni lehet. Elvileg gyorsíthatja az SMS írást.
-
old rocker
veterán
Pedig cserélnék veled, némi ráfizetéssel...
Éppen most írtam egy szép levelet a közönségszolgálatuknak, leírva a kifogásaimat, az anomáliákat a frissítéssel kapcsolatban, hozzátéve, ezek miatt az átgondolatlan, kapkodó frissítésekkel, szoftverekkel, elbaltázott üzletpolitikával a Nokia meg is érdemli a bukását... -
kp78
addikt
válasz
old rocker #4576 üzenetére
Nekem 701 van, szerencsére még nem frissítettem,most meg ugye vissza is vonták a frissítést,de akkor nem is várom vissza,mert nekem a csak qwerty nagyon nem kell.
-
kp78
addikt
válasz
old rocker #4574 üzenetére
Jól értem, hogy az fp2-ben már nincs álló alfanumerikus szövegbeviteli mód?? Én smst a mai napig úgy írok,t9 szótárral. Nekem ez vált be leginkább. Ha ez tényleg nincs már, akkor sosem lesz fp2 a telefonomon,és én is megrángatnám azt az okos mérnököt.
-
old rocker
veterán
Megjegyzés: jobban tették volna, ha normálisan követték volna a saját koncepciójukat, nem próbáltak volna meg kapkodva!!! olyan, sokszor értelmetlen alkalmazásokat rárakni a telefonokra, amivel az androidos készülékekhez próbáltak meg hasonlítani. Ha a C7-be beleraktak volna egy nagyobb procit, a kameráját automata fókusszal látták volna el... szerintem világbajnok lett volna. Amellett egyszerre szüzén maradni meg b...ni is nem lehet. Egyszerre az üzleti réteget megcélozni, meg a tiniket is, nem lehet. Éppen most beszélnek a Kossuth rádióban az Angry birdsről: szerintük nincs ember, aki ne próbálta volna... hát én nem, én letojom az éhes madarat. Azt a frissítést, amit a C7-re kiadtak, kiadták a 700-ra is, mint említettem. Hát, gondolták a nokáj mérnökei, a keresőt mi is rakjuk be a kijelző aljára, legyen négy ikon, és akkor jobban vesznek minket, mint a droidokat, amikre szimbiánnal rohadtul hasonlítani akarunk. Mint egy kivénhedt nőimitátor... Az eredmény: az aprócska telefonon megkeserítik az életét azoknak, akik preferálták a Belle Extra Buttons megoldást - szerintem nagyon jó volt. Kiütötték vele a saját "Nagy óra" kijelzővédő alkalmazást; a kijelzőzár feloldására most már a "seprős" megoldás van, ahelyett, hogy a menügomb megnyomása után három mm-rel feljebb bökne a hüvelykujjával, ehelyett egy jóval nagyobb, szélesebb ujjmozdulattal horizontálisan kaszál egyet a kijelzőn. A qwrty qwerty lett, nem qwertz, a számsorra átváltás jobb is, de fixen csak qwertyzni lehet. Vagyis, aki eddig úgy döntött, a szoros beosztású qwerty helyett inkább az alfanumerikus billentyűt választják, megszívták. Nem lehet választani! Qwerty van, paraszt és kész! Szeretném ilyenkor a Nokáj szoftwerfejlesztő teamjének illetékesét a fülénél fogva fejjel a falhoz kocogtatni és megérdeklődni, ezt milyen gyakorlathoz köze sincs megoldásból eszelted ki, te bornirt barom?
-
szoki007
aktív tag
Üdv.
Valaki nem tudja hogyan lehet egy angol nyelvű szoftverbe a magyart beleintegrálni ?
Egy C7 szoftver lenne ez ... -
#hpq
aktív tag
válasz
old rocker #4568 üzenetére
Köszi a segítséget, én voltam a retard. Úgy emlékeztem, hogy a kijelzővédőknél lehet beállítani és eszembe se jutott, hogy a beállításoknál megnézzem.
-
#hpq
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy nekem a Nokiánál felrakták a Belle Refresh-t és a kijelzővédő témáknál csak analóg óra van amit annyira nem szeretek. Másnál is így van? Hogyan tudom esetleg vissza rakni? "Sleeping Screen"-t raktam fel de, az is csak analógot mutat. -
szp1
addikt
Eddig kb.félévente frissítették a térképeket, persze országfüggő is lehet. A német és osztrák térkép nagyon részletes, a magyar kevésbé, de jól használható. Komolyabb hibát még nem találtam. Az új utakat és hidat nálunk pl. 2 hónap késéssel tették fel ( Győr ).
A frissítések szerintem jönni fognak továbbra is, mivel a WP-s Nokiák is ugyanezt használják....
A Skype meg....ld. a kolléga válaszát. -
msch
csendes tag
A navigációval meg vagytok-e elégedve, vagy vannak hibái bőven? Mennyi időközönként érkezik rá frissítés? Várhatóan meddig frissítik még a térképeket?
1 buta kérdés: ha symbianon akarok pl. skype-olni és egy androidos készüléket szeretnék hívni, az működik vagy lehetnek gondok?
-
old rocker
veterán
hát, igen. Megjegyzem, a 700-ra is kijött, hasonló, sőt, még több, van DNLA lejátszó, de sajnos most is benyalt a nokia a droidnak: felrakták alulra plusz, negyedik ikonnak a tárcsázó mellé a keresőt... Ami viszont olyan zsúfoltságot teremtett, ha belle ikon extrát is használsz, hogy ez a szerintem kiváló alkalmazás csaknem használhatatlan - helyesebben az ikonok zsúfoltsága miatt nehezen elérhető lett.
-
szp1
addikt
Telenorra is megvan a frissítés.
Egy csomó új widget jött, már nem kell lehúzkodni az "értesítési sáv"-ot a mobilnet engedélyezéséhez...pl.
A gyári böngészőn én nem éreztem semmilyen változást, igaz általában az Opera mobile-t használom.
Ja és minden app.-om megmaradt, nem kellett semmit újra beállítanom.Megjegyzés ( szubjektív ) :
ha annak idején ezzel a szofttal jött volna ki az N8, C7 és társai akkor szerintem nem tartana ott lent a Nokia, ahová került.
Ez méltó vetélytársa lett volna az akkori droidos csodáknak. -
old rocker
veterán
Frissítés a C7-re... egész jóóó
-
Tyren
aktív tag
A fagyásokról annyit, hogy az androidos telók szerintem sokkal többet fagynak. Nálam az új frissítés óta történt pár újraindulás, de az előtte lévő 1,5 évben egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor csinálta ezt. És ezt is ki lehet bírni, mert annyit csinál, hogy 1 perc alatt kb újraindul és nem mint néhány másik teló, hogy se szó, se beszéd, kikapcsol és úgy marad.
Szerintem olyan 50-60kFt alatt kevés ennél jobb teló van. -
dewil666
őstag
Szia!
Nekem is megvan egy éve a telefon és csak egyszer fagyott le. Azt tudni kell hogy szeptember elején tettem rá egy Heckelt Bellét és a fagyás ezzel történt kb 1-2 hete.
A kikapcsolás hasznos lehet de olyankor mindig elindít a háttérben felesleges alkalmazást.
Ezeket App stop progival be lehet zárni.Más: Van olyan progi erre a telóra amivel ingyen tudok beszélni másik telóval vagy pc-vel WiFi esetleg Bluetooth segítségével?
Köszi a választ! -
Dxx
tag
Nekem bő egy éve van meg. Egyszer volt szervizben de azt is az én hibámból kellett javítani.
Nekem eddig még csak akkor fagyott le, amikor vagy 10 akár hány alkalmazás volt megnyitva. Bár akkor sem fagyás volt, hanem inkább belassulás.
Szerintem nagyon strapa egy telefon, nekem már számtalanszor leesett, egyszer bringázás közben kavicsos talajon, és kb 30-35 km/h-s sebességnél. összeszedtem az akkut, a hátlapot, és mintha semmi nem történt volna, vagyis karcolások keletkeztek rajta, de ettől eltekintve semmi.Amikor a telefont kiválasztottam, énis olvastam a fagyásokról, meg sok egyéb problémáról, de ezek nálam nem következtek be. Lehet köze volt hozzá, a sok frissítésnek is.
Ha jó áron tudod megvenni, szerintem nem fogsz csalódni benne.
-
msch
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy érdemes-e még egy ilyen telóba befektetni? Régóta szeretnék már venni egy okos telót, és nagyon megtetszett a c7-es.
Olvastam a lefagyásokról, és ez kicsit visszatart. Ahogy megfigyeltem ez igen csak előfordul más okosmobiloknál is. Megelőzhető-e azzal, hogy 2-3 naponta kikapcsolom, majd vissza? Vagy esetleg más módszer?
Még sosem volt okostelóm, és nem szeretném ha 1-2 hónap után már rögtön szervizbe kellene küldeni, ilyen olyan hibák miatt és ahogy megfigyeltem ezeknél a mobiloknál igencsak benne van a pakliban, hogy valami megadja magát vagy rakoncátlankodik!
Eddig 6 mobilom volt, de 1 ment csak tönkre (az is érintős volt), mind bírta legalább 2 évet. Szal szeretném, ha ugyanennyit kibírna.
Köszönöm a segítséget előre is!
-
sunone
aktív tag
többéves nokia felhasználó múlttal megválok a nokiától és a symbiantól.
C7-est ezután is ajánlani fogom mindenkinek, jó telefon, de nálam lejárt az ideje.
Kitartást az utolsóknak!(hírdetésem az apróban)
-
Xantomas
őstag
-
Demens
tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy van-e lehetőség arra, hogy a telón lévő játékok mentéseit egy új rom felrakása után valahogy visszavarázsolni? Valószínűnek tartom, hogy nem, de hátha mégis.
A válaszokat előre köszönöm. -
Tyren
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném diktafonként használni a C7-est, de a beépített hangfelvevő progamja csak 1 órát tud folyamatosan venni. Nekem viszont valami olyan kell, amivel legalább 2 órát tudok, de legjobb lenne, ha csak a tárhely szabna korlátokat.
Használ valaki ilyen programot, amit ajánlani tudna?
Ezt a programot néztem, de ha nem muszáj nem adnék érte pénzt:
http://store.ovi.com/content/46383?clickSource=search&pos=1Előre is kösz!
-
szoki007
aktív tag
válasz
dave_gahan #4540 üzenetére
böngészés közbe lefagy néha , meg amugy sem szeretem a gyárit :S lassú ...
-
szoki007
aktív tag
nem tud valaki valami módszert hogy az uj belle refresh helyett vissza tudjam rakni az előzőt ??? mert ez számomra egy csődtömeg :S
-
oceanearth
őstag
Van valakinek tapasztalata az utángyártott akkukkal? Nincs már túl jó karban sajnos a gyári akku, ez alatt értem, hogy 2x lemerül naponta
Az utángyártottak viszont nagyon vonzó áron vannak. -
dave_gahan
aktív tag
Sajnos jónéhányszor sikerül telefonálás, v. bármi egyéb közben akaratlanul is megnyomni a kameragombot...ezért túl sokszor nyílik meg nem kívánt módon a fényképező... Persze ennél nagyobb bajom ne legyen az életben
, de azért kényelmetlen a dolog. Be lehet esetleg valahogy programozni a gombokat? Pl. hogy a kameragomb megnyomására semmi ne történjen?
Más. Akinek már frissített Belle Referesh-re: a "Flash video támogatás" miben nyilvánul meg? A böngészőben megjelennek most már végre normálisan egy akármilyen cikkbe beágyazott videók, vagy 10-ből 9x megint csak a nagy semmi?
S ez ("új Közösségi alkalmazás (v1.5)") ér vmit? Történt előrelépés, vagy továbbra is hígfos és fMobi-t kell használni?
-
warez01
csendes tag
Sziasztok!
Frissítettem a telefont a legújabb verzióra, de azóta a tömegközlekedés és az áruház nem tölt be. Az áruházra mikor rákattintok olyan mintha lefagyna, mert nem csinál semmit a telefon, a tömegközlekedésnél meg kiírja hogy nem sikerült telepíteni és próbáljam később az alkalmazások menüből.
Másnak nem volt ilyen problémája?
Üdv
-
warez01
csendes tag
válasz
oceanearth #4533 üzenetére
Köszöntem.
-
szaki04
senior tag
Belle települ,telefon újraindul, már az első alkalommal valami biztonsági kód kell neki, bármit írok be, kódhiba, de a készülék elindul.A wi-fi-vel is lett valami Belle óta, reggel még ugyanazzal csatlakozik, de délután már nem akar. Megtalálja, de ha rányomok a csatlakozásra, csak villan egyet és ennyi, nem történik semmi.
Újraindítás szokta csak megoldani a problémát. Egy-két napig jó, aztán minden kezdődik előröl... -
warez01
csendes tag
Sziasztok!
Melyik a legújabb frissítés ami magyar nyelven van.. és hol találom meg?
Gondolom ezzel a Navifirm-el kell ott készülék modellszám alapján kiválasztom és a 111.40.1511 és utána a variants menüből melyiket válasszam?Köszi
-
rihi1
tag
Sziasztok.
itt az írja a nokia hogy van frissebb szoftver verzió.
viszont a telefonom meg nem találja.
azt irja a minden a legfrisebb. (gyári független ,magyar telo )
valami nálam nem oké,vagy még várni kell az uj Nokia Belle Refresh-re ??köszönöm
-
badmad
senior tag
válasz
dewil666 #4522 üzenetére
Hello!
Egy próbát megér kérlek szerintem....nem kell resetelni semmit.A navifirm nevű progival letöltöd a telefonod product kódjának megfelelő szoftvert és phoenixel fel rakod enyi.
Itt részletessen levan írva [link]
Ha nem boldogulsz akár keress meg priviben...segítek szívessen. -
_voodoo_
tag
Sziasztok
Aki felrakta a 111.040-et, nézze már meg legyen szíves, hogy a menüképernyő görgetéskor akadozik-e, mert nekem mintha azóta csinálná, de nem vagyok benne biztos...
Thx
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy érdemes frissíteni Annáról Bellére? Nincsen vele gond (gps, internet, kamera, stb..)? Hogyan kezdjek neki? Gondolom resetelni kell a telót a hackelés miatt. Ha a +#7370# kódot használom az is jó?
Ha le tudná valaki írni az jó lenne hogy melyik változatot tegyem fel már ha van több változat.
Köszi a választ!Üdv Laci
-
sunone
aktív tag
válasz
oceanearth #4518 üzenetére
Hasonlók a tapasztalataim.
Újratervezékor figyeltem meg, hogy nem a teljes útvonalat húzza újra, hanem csak azt a szakaszt, amivel visszavinne a korábban tervezetthez. Csak az utolsó kilométereknél hajlandó elfogadni, hogy te egy gyorsabb útvonalat ismertél.
Másrészt, ha tök ismeretlen helyen vagy, úgyse veszed észre, hogy kerültél :-)
Továbbá nagyon kényelmes, hogy szgép mellől fel lehet vinni előre kedvenceket, sose vész el semmi.. -
Daffni2
addikt
válasz
oceanearth #4518 üzenetére
Külföldi tapasztalatom nincs vele, de itthon szerintem a symbianon használhatók között a legjobb.
Nem hibátlan, Igo nyilván jobb de így is jól használható. -
oceanearth
őstag
válasz
Daffni2 #4517 üzenetére
Azért azt a jól tervez mondatot nagyon vitatnám... Én is szeretem nagyon, de rengeteg hibája van. Még mindig nincs köztes pont beszúrásának lehetősége és rengeteg funkció ki van belőle hagyva, ami már egy 20ezres szar naviban is benne van.
Az útvonal tervezése pedig néha egészen furcsa hibákat produkál és nem sokszor visz a valóban leggyorsabb útvonalon. A legjobb példa erre ha Sopronba tervezel útvonalat Budapestről. Ausztrián keresztül visz... Inkább kerültet veled 60km-t, átléptet egy határt, plusz ottani autópálya matrica, azért, hogy 4 perccel előbb odaérj... (ami nem igaz, mert nem fogsz előbb odaérni) És a legjobb, hogy ezt teszi a leggyorsabb, ill. az optimalizált útvonal módon is! Csak a legrövidebb útvonaltervezést beállítva mondja a rendes útvonalat. Rengeteg helyen van a térképen anomália. Legutóbb pl. Regensburg és Nürnberg között hiányzott a térképből egy kb. 40km sugarú kör, így mikor a semmibe mentem a szoftver szerint, le is fagyott az egész rendszer. Szerencsére ezt a hibát javították a legutóbbi térkép frissítéskor.
Nagyon sokszor csinál olyat, hogy teljesen értelmetlenül levisz egy autópálya lehajtónál a szervizútra, majd visszahoz rögtön az autópályára. Magyarul mész 500m-t az autópálya mellett 80-al, amikor le sem kéne térned az autópályáról. -
warez01
csendes tag
sziasztok, milyen gps navigációt ajánlanátok a telefonra. Az alap nokiás nem jön be annyira
-
Pierre75
senior tag
válasz
szoki007 #4513 üzenetére
Mi változott még a lejátszóban? Az FP1-ből megkapta a karcsúsított music widget-et a gyári böszme helyett.
Stabilitást babrálták, amire kiváncsi vagyok. Mert míg Anna nálam egyszer sem fagyott, addig az elmúlt 2 hónapban 2x sikerült a Belle-nek. (A fagyás nem terhelés alatt történt, egyszer egy 5 oldalas dokumentum olvasása, egyszer pedig ebookreader közben. Csak az aksi kivétele segített.) -
kp78
addikt
-
warez01
csendes tag
válasz
oceanearth #4508 üzenetére
Köszönöm a válaszokat
-
badmad
senior tag
válasz
warez01 #4506 üzenetére
Hello!
Szerintem a hangszoró hardveres hiba nem orvosolható szoftveressen.Nézesd meg és cseréltesd ki nekem pont tegnap javították azóta tökéletes.
Szerintem felesleges a 3,5G használni ilyen apróságokhoz...igaz hogy gyorsabb valamivel mint a gsm de zabálja az aksit.
Hogyne lenne ilyen alkalmazás a névnap:[link]
Töltötség jelzőt azt nem tudok... -
warez01
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem a következő.
Valami miatt alig hallható a telefon csengése valamint mikor beszélek rajta, alig hallom a másik felet. (Ez valamilyen szoftverrel orvosolható? Vagy lehet-e annak a következménye hogy esésnél megsérült a telefon és ilyen hibát produkál.)Valamint ha szinte csak sima beszélgetésre és apró wifi-s netezgetése használom tök felesleges bekapcsolnom a 3,5G-t?
Még egy kérdés, van-e olyan app ami a névnapokat mutatja, és ki tudom tenni a főképernyőre mint webeszköz, és melyik akkumulátor töltöttségjelzőt ajánlanátok?
Köszi
-
-
-
PietPunto
tag
Sziasztok! Egy very important segítségre lenne szükségem. Kíváncsiságból aktiváltam a C7-en az F-Secure progit, majd próbaképpen csináltam egy távoli lezárást amivel sikerült olyan szerencsésen lenulláznom a telefont hogy szinte mindet letörölt róla (gyári csengőhangok stb) és gyakorlatilag teljesen szűz beállításokkal indult újra.
Az általam rátelepített progikat tudom pótolni de az a probléma hogy amikor bekapcsolom akkor indítás után a rendszerhiba üzenetet is kiírja. Az már csak hab a tortán hogy a 3 nappal ezelőtt vásárolt memóriakártyát is hibásként írja ki és nem kezeli. Valami wep(?) kulcsot kér hozzá amit nem tudok. A rendszerhiba üzenetet egy otthoni szoftverfrissítéssel lehet javítani? És a gyári tartalmakat vissza tudom helyezni vele vagy szükséges egy Nokia szervíz általi szoftverfrissítés is?
A memóriakártyás dologban is örülnék ha tudnátok nekem segíteni. 1000 köszönet előre is a helpért!
-
szaki04
senior tag
Csatlakoztatom a készüléket a laptophoz. NSU-t elindítom, szoftverfrissítés keresés elindul, majd kb. 15 másodperc múlva bezárul. Baj lehet, hogy a készülék nincs teljesen feltöltve?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett a Nokia második Symbian^3-mal szerelt készüléke, mely elegáns és gyönyörű külsőt kapott.
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest