- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
-
perge666
veterán
Sziasztok.
Valaki van még olyan elvetemült és használ még ilyen telefont??
Kérdésem az lenne hogy a YouTube videókat lejátssza még a telefon??
Meg online rádió megy e?? -
TATU
csendes tag
Remek készülék volt.
-
andris1602
aktív tag
Köszi mindkettőtöknek.
Már rég el kellett volna adni, de elfelejtődött..
-
quailstorm
nagyúr
válasz
andris1602 #5182 üzenetére
10-15 körül, nem nagyon éri meg most eladni.
És detökjó, hogy most rohadt le az archive.org, de legalább tudom hogy lesz maps a telóimra.
-
szp1
addikt
válasz
andris1602 #5182 üzenetére
Nekem is van egy nagyon penge telenoros, most nyugdíjazom, 6 éves és tökéletesen működik. Én elteszem emlékbe, majd 10 év múlva sokat fog érni.......
remélem.....
-
andris1602
aktív tag
válasz
quailstorm #5181 üzenetére
Köszönöm szépen
Egyébként szerintetek mennyit érhet egy jó állapotú T függő C7?
-
quailstorm
nagyúr
Ez is hasznos lehet. 2015-ben ne kérdezd melyik ország melyik szám.
-
quailstorm
nagyúr
válasz
andris1602 #5179 üzenetére
Tekintve, hogy a ráépülő szolgáltatás megszűnt, nincs honnan letölteni a térképeket. Ha wifin nem jön le kb el lehet felejteni.
-
andris1602
aktív tag
Sziszatok, tudnátok nekem segíteni kicsit?
Hozzám került egy ilyen telefon, amire emlékeim szerint úgy heggesztették rá a Belle verziót.. Most vissza kellett állítanom a gyári állapotot, erre eltűnt az összes térkép alkalmazás.. Frissítést nem talál, a Nokia Suite-al sem. Mit tegyek vele, hogy újra teljes értékű legyen a rendszer?
Elég ismeretlen terep ez nekem, az andoridot ismerem már, kérlek segítsetek.Köszi előre is
-
Xantomas
őstag
válasz
quailstorm #5176 üzenetére
Megvan, hogy mivel akarok foglalkozni Symbianon.
Spotify kliens.A hivatalos kliens ugye nem működik egy jó ideje, de van WEB API, azon keresztül viszont a nagyrészét qt webkit-en keresztül el lehet érni.
Egyelőre a bejelentkezés már működik, meg azon keresztül már le tudtam kérni a többi aktuálisan csatlakoztatott eszközt.Viszont egy élmény volt újra összevadászni a teljes toolchaint...kicsit nagyon felpörgött azóta minden, és megtapasztalni fura érzés.
Heti 2-3 órát elverni erre jó lesz kikapcsolódásként. -
quailstorm
nagyúr
válasz
Xantomas #5175 üzenetére
Azért egy Nokia 701 nem olyan elveszett. Galaxy S-t szoktam használni 4.4-es droiddal, ott se sok a RAM. Tudom csak ARMv6 a Nokia de VFP11 van, nem vészes. Opera meg sajna zárt kódú, utoljára a Prestos fejlesztők foglalkoztak Nokiákkal. A mostani Chrome mod meg sok lenne. Az gáz, ha a GPU-t nem lehet kihasználni, pedig jó lenne. Egy Adventures of Tintint elnézven abban is van elég kakaó.
Majd legfeljebb kipróbálom 5230-as Nokiát az updatert, de az se most lesz.
Nekem amúgy Bellés Nokiám nincs is, időm meg már végképp, és motivációm is egyre kevesebb. Szerettem a Symbian kis erőforrásigényét, valamint a Belle nagyon szép és fluid lett, de addigra késő volt.
-
Xantomas
őstag
válasz
quailstorm #5174 üzenetére
Természetesen a C7-tel felajánlotta a firmware újra pakolását, de korábbi telefonnak, egy C6-00-val működött nekem. Az E51-esem kijelzője, és aksija sajnos tropa, így azzal kipróbálni nem tudtam, de elvileg OMA 1.2 kell neki, az meg már az a generáció.
Frisebb webkites böngésző: Nem csak az a baj, hogy túl nagy falat, hanem az is, hogy az erőforrás igencsak kevés, és a GPU-hoz ilyen számításokra nem férsz hozzá. Ahhoz már nagyon kicsi a felhasználói tábor, hogy valaki üzleti célt lásson benne, hobbi projektként meg minimum 2-3 év lenne, addigra meg... Gyorsabb lenne a Opera Mobile-t visszaportolni symbian alá.
Még az utolsó generáción csak-csak (603,700, 701, 808) lehetne valamit kezdeni, mert ott a proci is lényegesen pörgősebb mint az N8, C6, C7 triumvirátusnál (1GHz vs 1.3 GHz), ugyanakkor a memoria nagyon de nagyon korlátozó tényező. Az aktuálisan legfrissebb opera mini/mobile-nél nincs jobb lehetőség, de ott van az Applist-en több frissebb böngésző is, de tetű lassúak.
-
quailstorm
nagyúr
válasz
Xantomas #5173 üzenetére
Ez most a Symbian Bellés modelleket jelenti csak? Nokia 500-808-ig. Mert ahhoz való a link amit pár hsz-szel fentebb posztoltam.
Sajna régebbiek már totál kilőve, pedig egy C5-00, vagy E52, E72 még igény lenne...Leginkább egy modernebb webkit böngésző kellene a platformnak, de az túl nagy falat.
-
Xantomas
őstag
Plusz az utobbi pár héten ujra aktivalták a Nokia Software rocovery tool-t, és a legtobb S60-askeszulekek sw frissitese/ujrarajasa megy az aktualisan legfrissebb sw-re.
Szóval, ha nem letöltés a cél, hanem a telefonra felrakás, akkor ez is egy alternativa.
Ezen elindulva pedig, eselyes, ha van community igény, akkor azt is megoldják 3rd party, hogy a többi product code alapján is le legyen töltve a firmware.Más téma, pl Because: én is leporoltam megint a szebb napokat látott c7-esemet, mert belefutottam ebayen egy aukcioba es lecsaptam 4e ft-ért egy uj ezust hatlap-feher kozepso darab(abban hangszóró, antennak, sim olvaso stb) fém középső elem amin a szalagkabel, gombok, elolapi kamera, hangszoro, kozelsegerzekelo, mikrofonok) meg előlap, digitizerrel egyutt. Pont volt vateran 2000 ft-ert gyari also billentyuzet, meg takaro, ami hianyzott. A t-nél pedig 1700 ft a BL-5K aksi, vettem is egyet, de doglott volt, cserelni nem tudjak, elkultek a Speedshopba, mert ők a forgalmazók, vagy a Nokia Care-be, hogy ott majd kicserélik. Szerencsére a Nokiások iszonyat jófejek voltak, és kaptam egy új aksit.
Lényegében az alaplapon, és kijelzőn kivul lett egy új telefonom, bár az alaplapot is bedobtam ultrahangos mosóba, hogy az idokozben ratapadt por mocsok, oxid lejöjjön, most epp tesztelgetem.Viszont. A fejembe vettem, hogy azért írnék valami hasznos appot, nem csak sajat szórakoztatásra Bluetoothon kereszul arduinoval mókolni.
Ha van valamire igény, és nyitott a protokolja, van api hozzá ( ergo skype, viber kilőve) implementálnám symbianra. Poenbol meg a Tinder is felmerűlt -
Because
őstag
válasz
quailstorm #5170 üzenetére
köszönöm a segítséget, végre sikerült a hozzám készült készülékre .1511-es magyar romot rakni, volt ebben downgrade rengetek utánaolvasás
már csak egy kérdés maradt szerintetek valahol lehet kapni gyári házat hozzá? fel szeretném újítani
-
quailstorm
nagyúr
válasz
Grafy12 #5169 üzenetére
csak itt kb
majd oszd meg a product code-ot én is leszedem -
Grafy12
aktív tag
Honnan tudok még letölteni romot? Ami linket találtam nem műxik már...
-
TommyX_
őstag
válasz
Nikodémusz #5166 üzenetére
Ez esetleg?
-
Nikodémusz
csendes tag
Szervusz!
A gyárilag telepített "Web" nevű alkalmazásban simán böngészve.
Kerestem a Nokia Áruházban valami direkt Youtube alkalmazást,eddíg nem sok sikerrel.
Létezik esetleg valami hasonló és működőképes applikáció,amivel gond nélkül és egyszerűen lehet webes videókat nézni?Köszönöm!
-
Totis
aktív tag
válasz
Nikodémusz #5164 üzenetére
Szia!
Én WDTV esetén futottam hasonló problémába. Ott csak a Youtube API2-est támogatta a Live. A Youtube átállt API3-ra. Lehet ez lehet a gond.
Milyen app-ról használtad?Üdv.:
Totis -
Nikodémusz
csendes tag
Üdvözlök mindenkit!
Tapasztalta még valaki rajtam kívül a következő "hibát"?
Kb 1 évvel ezelőtt kórházban voltam és wifin keresztül megnéztem egy filmet a Youtube-on.Hibátlanul futott,nem akadozott,semmi gond.
Majd a napokban szintén szerettem volna megnézni egy videót az említett honlapról,de akkor (és azóta is) csak annyi történt,hogy rezdült egyet a telefon a lejátszás gombra kattintva és semmi.A telefonon idő közben semmit nem állítottam át,szoftverfrissítés sem történt,tehát elvileg mindennek ugyanúgy kellene működnie.
Mi lehet a gond?Köszönöm a hozzáértő válaszokat!
-
tkiceg
csendes tag
válasz
TommyX_ #5162 üzenetére
Mindenben felülmúlta a 701 a c7-est nálam, nem is kicsit.
Egy két dolog kivételével.
A kijelző jobb és élesebb meg fényesebb mint a c7 amoledje, de mintha néhány szín pl piros zöld kék nem lenne olyan élénk, és a fekete se olyan mély fekete időnként mint amit eddig megszoktam és foltosnak is látom néha a fekete hátteret.
Ja, és szerintem a c7 egy kicsivel szebb külsőre, mármint maga a telefonkészülék
Ezt a pár apróságot leszámítva nagyon elégedett vagyok -
tkiceg
csendes tag
válasz
TommyX_ #5160 üzenetére
Köszönöm, nekem azt írja mindig ha új hsz-t akarok írni, hogy várjak türelemmel míg válaszol valaki, és nem írhatok addig újat
Sziasztok!Arra lennék kíváncsi, hogy akik használtak c7 illetve 701 nokiát, milyen különbségeket vettek észre?
A kijelző érdekel nagyon, mert nekem az amoled nagyon bejött például..
Valamint a rendszersebesség, több progi egyszerre futtatása, akku ido, általános stabilitás stb.
(Van pl egy quasar nevű zenelejátszó progim, ez nagyon durván megakasztotta a c7-et, néha se kép se hang, meg normál esetben is elég nehezen kezelte)
Nokia 808 volt a kiszemeltem, de drágának találom (200 font itt a legalja, uk) ennyit nem adok érte, a kamerája ellenére sem
Szóval ezért a 701 mellett döntöttem, (elég nehéz volt beszerezni) az erősebb hardver miatt előrelépést várok minden téren.
Delight cfw-t használtam és fogok is, majd ha megérkezik a telefon, azt pakolom rá.
Vagy tud valaki jobbat?
Tehát úgy nagyjából mire számíthatok? -
tkiceg
csendes tag
Sziasztok!
A mai napon vásároltam egy 701-est, eljött az ideje hogy lecseréljem a c7-esem -
Black-core
aktív tag
válasz
quailstorm #5157 üzenetére
Köszönöm az informálást!
-
quailstorm
nagyúr
válasz
Black-core #5155 üzenetére
Azonos verzión belül bármikor tudsz cserélni ROMot, tehát a nyelvállítás nem gond. Kivéve, ha olyat raksz fel, ami például csak APAC. És nincs abból a verzióból EU-s meg újabból sem.
De amúgy tényleg Euro 3. Vagy country variant szolgáltatós. -
TommyX_
őstag
válasz
Black-core #5155 üzenetére
Az euro3-as romban van magyar nyelv.
-
Caldera
senior tag
válasz
Black-core #5152 üzenetére
A feketére ez a legutolsó hivatalos Belle FW. Nekem is ez volt/van a telefonon, amit nyudijaztam tartaléknak.
-
quailstorm
nagyúr
válasz
Black-core #5151 üzenetére
NEM TUDSZ DOWNGRADELNI
25 nem nagyobb mint 100az max Anna lehet, amit kinéztél...
-
Black-core
aktív tag
válasz
Black-core #5149 üzenetére
Azt hiszem a 25.7es és azon belűl is ez De azért várok a válaszaitokra nehogy elrontsam a telot.
-
TommyX_
őstag
válasz
Black-core #5149 üzenetére
A 0609-es végű és akkor a fekete product codeot válaszd.
-
Black-core
aktív tag
válasz
Black-core #5148 üzenetére
Innen nekem melyik a jó?
-
quailstorm
nagyúr
válasz
Caldera #5144 üzenetére
Lehet hogy van hozzá cache-e mint nekem.
De amúgy mrcrab.net -
TommyX_
őstag
válasz
Black-core #5142 üzenetére
Ha jól látom, akkor eredetileg telenoros volt a telefon. Én az euro3-as romot tenném fel, mivel a telefonszínét nem írtad, így itt van három product code:
euro3 mahogany brown (059B4R4)
euro3 frost metal (059B4W2)
euro3 charcoal black (059B530)Ha kiválasztottad a színt, akkor navifrimmel kéne leszedni romot és phoenix segítségével refurbrisheddel felrakni.
-
Black-core
aktív tag
Sziasztok.Van egy C7-esem amire feltettem nem olyan rég egy Pro Edition V3 by Taylor Rom-ot. KÉP A kérdésem pedig az lenne hogy melyik romot tudnám rátenni? Azt tudom downgrade elni nem szabad, ezért kérem a ti segítségeteket.Esetleg linkelnétek?Ha van rá mód legyen inkább magyar. Köszönöm szépen!
-
ledger
tag
válasz
TommyX_ #5137 üzenetére
És működik újból...
Dj Tommy : Köszönöm a segítséget a barátnőm nevében is.
Így még akkor nem írjuk le teljesen ezt a Finn csodát.(ami már félig meddig amerikai)
Meg kell hagyni nem volt szép húzás ez tőlük... nokia oldalon erről nem találtam semmit.
Kíváncsi leszek erre az operás piactérre... -
ledger
tag
válasz
quailstorm #5134 üzenetére
Azért ez elég szomorú Nokiától többet vártam volna, soha nem volt nokiám, de nem is lesz ,barátnőmnek van c7-telója, szerintem Ő is el búcsúzik a Nokiától.
Legalább tennék közzé valahol hogy leállították .Vagy valami indok,
Csak a windows phone, akinek meg 3-4 éves telója van az rohadjon meg .
De amennyibe mégsem a nokia a hibás hanem valami helyi hibám lenne akkor viszont elnézést és valami segítséget kérnék merre is induljak, hogy orvosolni tudjam a problémát, és csatlakozni tudjak az áruházhoz.Jelenleg sem a telón sem pedig nokia suiton nem megy. -
ledger
tag
Sziasztok!
Azt írja a Suite 3.8.48 hogy
"A Nokia suite nem tud csatlakozni a nokia fiókszerveréhez"
Nem tudok bejelentkezni.
A legfrissebb Belle refresh 111 040 1511 van a készüléken
a telón az áruház sem működik csak teker a karika fehér háttér előtt azt ennyi. van egy áruház frissítés de nem tud csatlakozni a fiókhoz és így nem tudom telepítenicsináltunk a menübe gyári beállítások vissza állítása de akkor is ez a hiba jelenség.
Hogy lehetne helyre hozni a készüléket?
-
Steve(AMD)
tag
válasz
quailstorm #5131 üzenetére
Akkor hiába is kerestem az e-mailt...
Minden esetre cig@ny munka volt részükről, pláne annak fényében, h. tudtommal nincs más alternatíva (sem a viber, sem a whatsapp nem alkalmas hívásra a C7-en). -
quailstorm
nagyúr
válasz
Steve(AMD) #5130 üzenetére
értesítette a francot, levágták és kész
ebben az a felháborító, hogy a Nokia 808 és a Belle refresh 2012-es, de a 2010-es gingerbread még támogatva van... -
Steve(AMD)
tag
Már egy jó ideje szívtam vele, a Nokia Evolve témára váltás (és az összes létező firmware felrakása) sem oldotta meg a problémát. Sajnos csak most találtam meg ezt:
"A Skype e-mailben értesítette azokat a felhasználókat, akik korábban Symbian operációs rendszerről (is) bejelentkeztek Skype fiókjukba, hogy többet nem fognak tudni.
Mint írják, pár héten belül használhatatlanná válik a Skype a Symbian eszközökön. Persze felhívják a figyelmet arra, hogy Android és például Nokia Lumia készülékén, valamint PC-n tökéletesen fut majd továbbra is az alkalmazás."
-
Totis
aktív tag
Sziasztok!
Nincs meg valakinek a legutolsó Swype beta?
Elméletileg a BetaLabs-on volt de nem találom. Az OVI-ban pedig csak a 1.x-es verzió van amihez nincs magyar nyelv.
Köszi! -
Totis
aktív tag
Sziasztok!
Közben úgy látszik sikerült megoldanom a Delight 6.4-esnél a billentyűzet világítás bekapcsolását (hátha valakit érdekel):
- RomPatcher --> Open4All RP+ bekapcsolása (nem szükséges lépés. Nekem ezzel ment)
- Megkeresni és törölni a c\private\10202be9\10200c8c.txt fájlt. Azért mentést csináljatok róla Nekem ez nem volt benne. Ez felelős a billentyűzet világításáért
- Megkeresni és törölni a c\private\10202be9\persist\10200c8c.cre fájlt. Mentés szintén legyen róla
- RebootMost végre van világítás a billentyűzeten.
-
Caldera
senior tag
Azt nem tudja esetleg vki, hogy töltés után 1-2 perc alatt mi zabálja le az akkut ~92%-os töltöttségi szintre? Fogyasztás jelző progi ez idő alatt ~1A áramfogyasztást jelez.
-
Caldera
senior tag
válasz
Nikodémusz #5123 üzenetére
Majd tegyél fel egy linket a feltöltött dolgoktól.
-
Nikodémusz
csendes tag
Bocsánat hogy már megint én,de.......
Ez a készülék besz@rás!!!!
Épp szedem össze a két telefon összes kacatját hogy majd felteszem valami hirdetési oldalra.
Az első telefonom (amelyik hónapokkal ezelőtt beázott és azóta se reagált semmire) BEKAPCSOLT!!!!
És döbbenet,de hibátlanul megy,megvan minden elveszettnek hitt adat,minden!
Eldobom az agyvelőmet......................(Hozzáértők:van erre esetleg valami logikus magyarázat?)
-
Black-core
aktív tag
Nekem párnap kísérletezés után sikerlt megcsinálnom a c7 et. Viszont kikapcsolni még mindig nem tudom mert egyből bekapcsol valamint ritkán újraindul. Aksi hiba lehet az újraidulgatás oka?
-
Nikodémusz
csendes tag
válasz
Nikodémusz #5104 üzenetére
"Megoldódott" a probléma.
Hivatalos Nokia márkaszervíz szerint (is) kuka a készülék,gyakorlatoztak rajta egy hetet.
Harmadik C7-est szerintem már nem veszek,nálam sajnos csúnyán leszerepelt ez a típus.
Aki esetleg még tudja használni alkatrésznek vagy bármire,az keressen bátran!
Van még hozzá mindenféle tokom meg autós vackom is... -
quailstorm
nagyúr
válasz
Black-core #5117 üzenetére
Ezen kívül csak a Phoenix tudná megmondani, de ahhoz is be kéne menni PC suite módba.
-
kyru74
aktív tag
válasz
Black-core #5115 üzenetére
Szia!
Az elöző hsz.-be írtama a Delight CFW verziót szerintem annál újabb nincs.V[link]agy esetleg itt nèzzèl szét. -
Black-core
aktív tag
válasz
quailstorm #5116 üzenetére
Sajnos a képernyőzárba hiába írom..
-
quailstorm
nagyúr
válasz
Black-core #5115 üzenetére
tárcsázó
*#0000#firmware verzióban csak felfele léphetsz
Belle mindenképp érdemes hogy fenn legyen
-
Black-core
aktív tag
Hogyan tudnám kideríteni hogy az enyémen most mi van? Teljesen alap eddig nem volt hozzá nyúlva így mehet rá szinte bármelyik rom? Esetleg tudnátok adni egy linket ami újabb és jó ehhez a c7 hez?
-
kyru74
aktív tag
válasz
Black-core #5112 üzenetére
-
Black-core
aktív tag
válasz
quailstorm #5111 üzenetére
Igen meg az én telomat nem is tudom kikapcsolni mert egyből bekapcsol amint belerakom az aksit.
-
quailstorm
nagyúr
válasz
Black-core #5110 üzenetére
Halovány lila segédfogalmam sincsen.
Dead mode flash, nem sima frissítés. Ez olyan, hogy kikapcsolva dugod be, és egy bizonyos pillanatban kell egyet nyomni a bekapcsgombon.
Mondjuk USB-ről is töltő telóknál kissé macerás tud lenni. -
Black-core
aktív tag
válasz
quailstorm #5109 üzenetére
Köszönöm a segítséget.Phoenixet már próbáltam,de akkor megpróbálom még egyszer.JAFnak is uttána nézek. Szerinted mi okozhatta ezt?
-
quailstorm
nagyúr
válasz
Black-core #5108 üzenetére
Dead mode flash JAF-fal vagy Phoenixszel. Ha ez nem oldja meg akkor alaplapcsere ami nem éri meg.
-
Black-core
aktív tag
Sziasztok! Volna egy Nokia C7 amin a képernyőzárat vagy elfelejtettem vagy nem akarja bevenni.Így kezdődött. Aztán próbálkoztam még vagy 20x és ki is írta párszor hogy 5x helytelenül ütöttem be a kódot próbálkozzak 5 perc múlva. Már elfogadtam hogy soha nem jut már eszembe úgyhogy próbáltam csinálni hard resetet ami abból a 4 gomb egyszerre való megnyomásából lesz de az sem működött ugyan úgy bekapcsolt és kérte azt az idióta képernyőzárat. Sajnos így a pontos időn kívül semmit nem tudok kezdeni a telefonnal.
Mostanra odáig jutott hogy nem igazán tudom kikapcsolni. Berakom az aksit és egyből bekapcsol magától,azután ha megnyomom a kapcsoló gombot akkor kikapcsol ugyan,de néhány ms múlva vissza is kapcsol.
Eleinte mikor még normálisan ki be tudtam kapcsolni és feldugtam a gépre még láttam rajta a belső memoriáját + a microsd-t is most már alig érzékeli a gép hogy rádugok vmit. Szerintetek mi lehet a baj?
Próbáltam újratelepíteni,de mivel h nem érzékeli a gép h rádugom így nem igazán sikerült. Tud valaki nekem segíteni?
-
Totis
aktív tag
Esetleg használta valaki az iPhone stílusú virtual keyboard-ot?
Nem tudom megszokni a qwerty-jét. -
Nikodémusz
csendes tag
válasz
quailstorm #5105 üzenetére
Remekül hangzik....
Tény,hogy nagyon forró volt az egész telefon!
Egyik beázik,másik felforr.............
Köszönet a gyors válaszért! -
quailstorm
nagyúr
válasz
Nikodémusz #5104 üzenetére
Szerintem ez megdölglött. Hardveresen. Egy phoenixes reflashen kívül nem tudsz mit tenni.
Felválhatott egy láb a BGA tokozásból, navigálás alatt nagy a hőtermelés. -
Nikodémusz
csendes tag
Szervusztok!
Régóta használok C7eseket,de a következő -és számomra megdöbbentő- problémával szembesültem tegnap.
Navigálás közben a cél előtt lefagyott a telefon.Nagy kaland,akku ki és újraindítás.Nem sikerült,a készülék aznap már használhatatlan volt...
Másnap reggel kelt életre az egész éjszakás töltést követően és azóta teljesen hülye.
Elállítódtak dolgok és ha a számológépet akarnám használni:"Ez a funkció nem támogatott!"
ANYÁD!
Telepítsünk az Ovi store-ból másik kalkulátort,nem lehet probléma,kiválasztottam kettőt,"Telepítés sikertelen","próbálja később","Kommunikációs hiba",ismét ANYÁD.Na ilyenkor mi van?
Az első normális telefonom ez a típus az elmúlt 20 évben,imádtam,eddíg..... -
Nikodémusz
csendes tag
válasz
Xantomas #5102 üzenetére
Hú,ez igen szakszerű válasz!
Az első részéből nem sokat értek,meg nem is vagyok pesti.
Második részéhez én fűznék magyarázatot:épp bluetooth headseten keresztül beszéltem,amikor az ingzsebemből kicsúszott a telefon a vödör vízbe.Abban a pillanatban utánnanyúltam,még befejeztük a beszélgetést.Majd a telefonból kiszedtem az aksit és a buszomban lévő porfújkáló pisztollyal kifúvattam a készüléket.Ezután -így utólag - eléggé ostoba módon visszatettem az akkut és még kb egy órát működött a telefon.Mondjuk a kijelzője a vége felé már teljesen meggárgyult és ki is kapcsolt magától...
Pár napig kitettem a napra,de semmi,azóta se.
Azt hiszem,ez tényleg kuka......
Köszönöm a segítséget! -
Xantomas
őstag
válasz
Nikodémusz #5092 üzenetére
A C7-ben két dolog szokott megdögleni beázáskor:
- Az érintőpanel digitalizere zárlatos lesz, és a telefon letiltja magát. -> kösd le, próbált úgy bekapcsolni.
- A szuperkapacitás, ami az RTC-t látja el, szintén zárlatba megy, nem tud elindulni a telefon. -> Leforrasztod, de ide szervíz kell, vagy megfelelő szerszámok, és tapasztalat. Szervizesnek 5 perces meló, ha bedöglött másik 5 perc feltenni egy újat, de anélkül is elmegy, csak aksi kivételkor elfelejti a beállított időt, és dátumot.Ahova vitted inkább csak nem akartak vele foglalkozni.
Ha pesti vagy, ide add be. Nem tudom ki a szervizesük, vagy hova hordják, de ügyesek, eddig kb mindent visszahoztak a halálból. (Fortuna GSM) [link]
Mod: jah, hogy beázott, és nem csináltál vele semmit... akkor kuka
Beázáskor minimum, hogy aksit kiszedni, és jó messze eldobni, ha lehet olyan helyre, ami nehezen gyullad, és a telefont deszt vízben kimosni, megszárítani, és napokig hagyni pihenni, vagy szervízbe vinni. Sokszor az aksi kivétele sem segít, mert egy kis tokozott gombelem is van a telefonban, ami ugyanúgy feszültséggel látja el a telefon RTC-jét.
Olyankor bizony az alkatrészek lábai, a nyák, szépen elkezdenek rohadni, és nemes egyszerűséggel eltűnnek. -
Totis
aktív tag
válasz
Nikodémusz #5099 üzenetére
Még jó, hogy megúsztad.
volt adnroid-os telefonom de nekem nem jött be. Elég egy android-os tablet.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest