Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dave_gahan

aktív tag

Csodálkozva olvasom a Maps problémákat - hozzáteszem, én mindig mindent a telefonon frissítek, még a térképeket is közvetlenül a mobilra töltöm, tehát semmilyen szoftver, v. egyéb frissítéshez sem használok számítógépet (vagyis Nokia/Ovi Suite-et sem). A mobil pedig nem ajánl fel semmit, mindenből a legaktuálisabb van fent. Talán mert Telenor-os vagyok és a szolgáltatósoknál csúszik a frissítés?

Wifi téma. Mostanában nálam is előfordult, hogy otthon állandóan csatlakozni akar a routerre, akkor is, ha bontom...néhány másodperc és úja konnektál. A webeszközök online módban vannak, a mailfrissítés is csak 1 órás intervallumra van állítva. A problémát az sem oldotta meg, h kijelentkeztem a Facebook widgetből.

További tapasztalatok: az Anna előtt a feleségem C7-ével neteztem néha és egyértelműen az Opera Mobile volt a legjobb. Anna óta viszont úgy tapasztalom, h sokat fejlődött a gyári böngésző. Legalább is a saját telómon (1 napos korában egyből feltettem rá az Anna-t szeptemberben) már csak a gyári böngészőt használom, nem zavar, h nincs két ujjas zoom. Az Opera ellenben botrány, vmiért nagyon lassú, sztem felzabálja a memóriát, sokszor pedig egyszerűen elszáll (magától bezáródik).

Egyébként különösebb gondom nincs a C7-tel, amióta rendszeresen használom az energiatakarékos módot, 3 napig is elmegy 1 töltéssel. Napi 1 óra esti net, 1 óra bluetooth, és napi kb. 1 óra összbeszélgetés, ezeken kívül napközben, amikor amúgysem használom aktívan, energiatakarékosban hagyom, miért legyen full módban? Illetve megfordítom a kérdést: miért ne legyen energiatakarékos üzemmódban, amikor munkaidőben csak a bejövő hívásokkor nyúlok hozzá? Amikor pedig este jobban megnyomkodom, úgyis kikapcsolom az energiatakarékost. Ja, és lefekvéskor mindig offline-ba teszem ébresztésig. :D

Új hozzászólás Aktív témák