- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave_gahan
aktív tag
Csodálkozva olvasom a Maps problémákat - hozzáteszem, én mindig mindent a telefonon frissítek, még a térképeket is közvetlenül a mobilra töltöm, tehát semmilyen szoftver, v. egyéb frissítéshez sem használok számítógépet (vagyis Nokia/Ovi Suite-et sem). A mobil pedig nem ajánl fel semmit, mindenből a legaktuálisabb van fent. Talán mert Telenor-os vagyok és a szolgáltatósoknál csúszik a frissítés?
Wifi téma. Mostanában nálam is előfordult, hogy otthon állandóan csatlakozni akar a routerre, akkor is, ha bontom...néhány másodperc és úja konnektál. A webeszközök online módban vannak, a mailfrissítés is csak 1 órás intervallumra van állítva. A problémát az sem oldotta meg, h kijelentkeztem a Facebook widgetből.
További tapasztalatok: az Anna előtt a feleségem C7-ével neteztem néha és egyértelműen az Opera Mobile volt a legjobb. Anna óta viszont úgy tapasztalom, h sokat fejlődött a gyári böngésző. Legalább is a saját telómon (1 napos korában egyből feltettem rá az Anna-t szeptemberben) már csak a gyári böngészőt használom, nem zavar, h nincs két ujjas zoom. Az Opera ellenben botrány, vmiért nagyon lassú, sztem felzabálja a memóriát, sokszor pedig egyszerűen elszáll (magától bezáródik).
Egyébként különösebb gondom nincs a C7-tel, amióta rendszeresen használom az energiatakarékos módot, 3 napig is elmegy 1 töltéssel. Napi 1 óra esti net, 1 óra bluetooth, és napi kb. 1 óra összbeszélgetés, ezeken kívül napközben, amikor amúgysem használom aktívan, energiatakarékosban hagyom, miért legyen full módban? Illetve megfordítom a kérdést: miért ne legyen energiatakarékos üzemmódban, amikor munkaidőben csak a bejövő hívásokkor nyúlok hozzá? Amikor pedig este jobban megnyomkodom, úgyis kikapcsolom az energiatakarékost. Ja, és lefekvéskor mindig offline-ba teszem ébresztésig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Társasjáték topic
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Építő/felújító topik
- Linux Mint
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Teljesen új iPhone 16 128GB Black eladó (bontatlan+garancia)
- Asus ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest