Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave_gahan
aktív tag
Csodálkozva olvasom a Maps problémákat - hozzáteszem, én mindig mindent a telefonon frissítek, még a térképeket is közvetlenül a mobilra töltöm, tehát semmilyen szoftver, v. egyéb frissítéshez sem használok számítógépet (vagyis Nokia/Ovi Suite-et sem). A mobil pedig nem ajánl fel semmit, mindenből a legaktuálisabb van fent. Talán mert Telenor-os vagyok és a szolgáltatósoknál csúszik a frissítés?
Wifi téma. Mostanában nálam is előfordult, hogy otthon állandóan csatlakozni akar a routerre, akkor is, ha bontom...néhány másodperc és úja konnektál. A webeszközök online módban vannak, a mailfrissítés is csak 1 órás intervallumra van állítva. A problémát az sem oldotta meg, h kijelentkeztem a Facebook widgetből.
További tapasztalatok: az Anna előtt a feleségem C7-ével neteztem néha és egyértelműen az Opera Mobile volt a legjobb. Anna óta viszont úgy tapasztalom, h sokat fejlődött a gyári böngésző. Legalább is a saját telómon (1 napos korában egyből feltettem rá az Anna-t szeptemberben) már csak a gyári böngészőt használom, nem zavar, h nincs két ujjas zoom. Az Opera ellenben botrány, vmiért nagyon lassú, sztem felzabálja a memóriát, sokszor pedig egyszerűen elszáll (magától bezáródik).
Egyébként különösebb gondom nincs a C7-tel, amióta rendszeresen használom az energiatakarékos módot, 3 napig is elmegy 1 töltéssel. Napi 1 óra esti net, 1 óra bluetooth, és napi kb. 1 óra összbeszélgetés, ezeken kívül napközben, amikor amúgysem használom aktívan, energiatakarékosban hagyom, miért legyen full módban? Illetve megfordítom a kérdést: miért ne legyen energiatakarékos üzemmódban, amikor munkaidőben csak a bejövő hívásokkor nyúlok hozzá? Amikor pedig este jobban megnyomkodom, úgyis kikapcsolom az energiatakarékost. Ja, és lefekvéskor mindig offline-ba teszem ébresztésig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- MIUI / HyperOS topik
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Motoros topic
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 pro max 512gb független Apple care + garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest