Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MR007RM

addikt

válasz süti5 #4829 üzenetére

Én vagyok itt a második személy ilyen méretű kártya tulajdonosa. Fotót nem mellékelek. SanDisk Ultra(30 MB/s) (200X :U ) microSDXC (UHS Speed Class 1) 64GB class10.....Na van minden a széttépett dobozán.

Namost azért komolyan a valóságról. Én piacon vettem nem a boltban. A sebesség a gyakorlatban nálam azért furcsa és nem is azt akartam kiemelni, hanem a méretét és a gondok nagyfokú rendeződését. Szóval nem mértem a tempót csak az exFAT format után, amit a PC-vel követtem el gyorsformattal.
    Total Commanderrel rá átlag stabil 6000kbyte/ms, le olyan 15 000 körül mozog. Jó nagy eltérés az írás és olvasás terén. Igaz a telót nyomkodva ebből többet érzek. :) A filmek beletekerésekor sokkal gyorsabban talál és indít. Ezelőtt egy class4 -es karim volt. Még a tesztelés javában folyik.

Felőlem lehet hamisítvány is, de nekem most pont megfelel.

(#4833) bgabek: jaja

(#4824) gmaci: Írd be a keresőbe a nevét. Nálam minden rendben most. Ki is tettem egy humoros gif animációt a főképernyőre. A netről keresgéltem párat és toltam a telóra. Aztán widget ki, rábök, galéria, kijelölés és már kint is van.

Új hozzászólás Aktív témák