- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
BB0401
aktív tag
Sziasztok!
Azt hiszem, azért ezt is meg kell osztanom veletek.
A telefonom szerintem elkezdett hibásan működni. Ezeket tapasztaltam:1.) Lefagy a képernyő, de a gombok nem. Ki kell kaocsolnom és vissza, hogy jó legyen. Bármikor előjöhet pl játék, böngésző, hívás.
2.) Az ujjlenyomat olvasó elég sokszor nem érzékel. Nem az, hogy nem ismeri fel az ujjam, inkább olyan, mintha lefagyna. Az utóbbi időben jóval lasabb is lett a feloldás.
3.) A telefon WiFi hálózatra csak nagyon lassan, kb fél, egy perc alatt csatlakozik. Más eszközök néhány másodperc alatt. Mások routerrel is fennáll a problémát.
4.) Mostanában nem találja a WiFi jelet sem. Néha igen, néha nem. A vacak Lenovo tabletem, az Asus Zenwatch 2-m, a szüleim Huawei P9 Lite-ja és 4,5 éves Samsung Galaxy Ace 4-e is simán megtalálja, és kapcsolódik rá.
5.) A telefon szokszor szaggat bármelyik alkalmazásban teljesen váratlan időpontban. Volt, amikor fel volt töltve - akkor is -, volt amikor majdnem lemerült - akkor is, volt amikor közvetlenül bekapcsolás után is.
Ezekkel mit tudok kezdeni ? Szerviz ? Váltás ?
-
Bass
addikt
válasz
anonymus89 #4587 üzenetére
Nekem nincs bajom vele,kb 6-7óra közötti sot 80% fényerő mellett,peeble okosóra megy plusz otthon bt audióval szól a zene.A simek is mennek ,a.sebesség okés. Viszont nem tudom eddig is így volt e de a.töltőre rádugva nem azonnal gyorstölt hanem kell neki egy kis idő mire gyorsan kezd tölteni kb30-60mp.
-
Lezlike51
csendes tag
válasz
anonymus89 #4587 üzenetére
Nekem is eldobálja mind a két SIM jelét és a Bluetooth kapcsolatot is a headsetemmel! Az üzemidővel én sem vagyok megelégedve.
-
anonymus89
addikt
Srácok hétvégén lefrissítettem most már én is a telot (gyári visszaállítás nélkül jelenleg)
Eddigi észrevételek, hogy smoothabb a telo az új rendszerrel, mondjuk én animáció nélkül használtam mindig is. A sim kártya választó 2 simmel híváskor most már jól műxik.
Ja igen kérdezném ki használja 2 simmel és mi a tapasztalata üzemidőben?
Nekem telenor, vodafone-nal, okosórával összekötve sajnos nem megy még 1,5 nap sem.(aktív adatkapcsolat mellett egész nap)
Aztán kérdezném, hogy az új frissítéssel másnál jelentkezett-e már ez a hálózateldobás majd visszaállás probléma?
-
semetka
őstag
válasz
-Skylake- #4585 üzenetére
Én is a simával használom. Közben rákeresetem hátha találok valamit és elég sok írást találtam erről. Másnál is van ilyen hiba, ott azt írják hogy gesture navival nem jön elő csak simával. Illetve csak akkor ha ki van kapcsolva a dupla kopp. Te nyilván akkor a szerencsések közé tartozol.
-
semetka
őstag
Használja valaki dupla koppos ébresztés nélkül a telefont?
-
Croft-21
őstag
Hová tűnt a letöltések alkalmazás?
-
chipesz
őstag
válasz
ricsi8800gt #4578 üzenetére
Nekem működik.
-
ricsi8800gt
addikt
Valaki használ Tinder alkalmazást? mert nálam ha rányomok a Tinderre akkor elkezd villogni a Tinder jel és kifagy,jött rá frissités de nem segített az sem
-
Chris0321
veterán
válasz
rover45 #4574 üzenetére
Hello.
Eddig ez tetszik a legjobban mert alul-felül fogja a telefont (a képen legalábbis így láttam) és az elsőre jobbnak tűnik mivel nekem esett már ki a jelenlegi alul és oldalt állíthatóan rögzítő tartóból. Bár nem sérült meg a telefon de nem örültem a dolognak. Ennyi pénzért szerintem egy próbát megér, ha nem válik be kidobom és megveszek egy másikat amit itt ajánlottak. -
rover45
őstag
válasz
Chris0321 #4570 üzenetére
Szia, én is vettem egy ilyet, de megmondom őszintén nem vagyok lenyűgözve tőle.
Lehet csak az én autómhoz nem passzol a legjobban, egyszerűen nem tudtam normálisan és kényelmesen elhelyezni.
Ugyanakkor egy tablet miatt rendeltem egy ilyet, amibe kíváncsiságból beletettem a 7 Plust és sokkal jobban el tudtam helyezni, be tudtam állítani, mint a Samsungot. Minőségileg semmivel nem rosszabb, mint a sokszor annyiba kerülő Samu. Amennyire negatívan csalódtam a Samsugban, annyira pozitív csalódás ért ezzel a kacattal! -
Chris0321
veterán
Hello.
Autóváltás miatt rákerestem az autós telefontartókra milyet ajánlottak itt a fórumon. Ezt találtam és mivel egy hónapos volt a beszélgetés gondoltam megkérdezem mik az eddigi tapasztalatok. -
harry3
őstag
Emlékeztek még azokra az időkre, amikor ilyenkor már megkaptuk a biztonsági frissítéseket?
-
( V )
veterán
Gyorsan mielőtt elkapkodják
NOKIA 9 PureView
-
chipesz
őstag
-
nicu71
addikt
Ma valamiért /nemtom honnan jött az ötlet
/ képernyőtükrözéssel próbálkoztam .Teljes megdöbbenésemre sikerült.Akinek van smart TV-je,próbálja már meg,ha van egy kis ideje ilyesmire,mert eddig ez teljesen lehetetlen volt/nem külső app, hanem a beépitett androidos"tartalomátküldés"/ a Google korlátozásai miatt.
-
semetka
őstag
Volt aki hiányolta a VoLTE-t, mostmár benne van a beállításokban. Frissítettem, nekem semmi bug nem jött elő még.
-
ShadowX
őstag
Eddig is ott volt a dátum a lehúzott notification bar-on az óra mellett? Emlékeim szerint nem.
-
harry3
őstag
válasz
#32839680 #4534 üzenetére
Megcsináltam, friss rendszeren is csinálja.
Csináltam róla videót.
-
Draken
őstag
válasz
JamesFinn #4535 üzenetére
Abban biztos vagy hogy az előfizetéseden is be van kapcsolva? Látod ezt valahol? Egyéb megoldás lehet, hogy kipróbálod olyan telefonba a SIM kártyád, akinél tuti be van kapcsolva és működik is a telefonjában, akár az illető SIM kártyáját is kipróbálni a nokiaban! Nekem még nem működik sajnos
-
JamesFinn
senior tag
Sziasztok. Valaki használ egy kártyás független 7 plust telekom kártyával?(előfizetés) Az a problémám, hogy a 4g hívás kapcsoló megjelent a beállítások között, az előfizetésemennis be van kapcsolva, SIM kártyát tegnap cseréltem, mégsem érhető el a Volte hívás. Lekapcsolja a hívás alatt 3g-re. A volte checker szerint sem aktív. Hol lehet a problema?
-
Chris0321
veterán
Én is feldobtam a frissítést és eltűnt a fájl mappa ahol a letöltéseket, képeket, zenét, videót lehetett megnézni egy helyen. E helyett van valami normális lehetőség?
-
harry3
őstag
Nah, nekem egyből előjött egy bug. Amikor gesztusvezérléssel felfelé suhintok egy olyan alkalmazásban, ahol fehér a navigációs sáv (pl. Gmail, Naptár), akkor fehér marad a sáv átlátszó helyett és egy 1,5 mp múlva tűnik el. A Quickstep beállításainak törlése nem oldotta meg a problémát.
-
harry3
őstag
Megérkezett A V3.51F frissítés, nekem 1449.9 MB.
Újdonságok:
- Jobb rendszerstabilitás
- Javított felhasználói felület
-Google biztonsági hibajavító csomag 2019-03Azért remélem, hogy lassan, ahogy a pite sül visszaállnak az aktuális havi frissítésre.
-
Magnat
veterán
Bizony, úgy tűnik, h műxödik a VolTE ... nekem sem tűnt fel, mert a Xiaomi A1-gyel ellentétben nem látszik HD felirat a térerő ikon mellett, csak az tűnt fel, h ritkábban szakadnak meg a hívásaim mint előtte (ahol lakom, elég gyenge a térerő) ... aztán megnéztem egy Cell Info nevű progival és lőn, hívás közben is 4g-n maradtam ... de van Volte Check nevű app is a Playben (vmi Ant India a szerzője), az is aktívnak mutatja a VolTE-t.
-
Draken
őstag
Egy ideje nem foglalkoztam ezzel: eddig is ott volt a mobilhálózat beállításban a "javított 4g lte mód" kapcsoló? ez lenne a volte? már ha szándékoznák bekapcsolni a Té oldalán is..
szerk: *#*#4636#*#* benyomva a telefon adati közt is elérhető már a kapcsoló engedélyezése -
vittgen
senior tag
Meg van a sötét mód a Messengerben!!
Jíííííííhhhhháááá!! -
Chris0321
veterán
Elvileg már mindenkinek elérhető a messenger sötét módja.
sirály69: Mi az a kékfog?
-
-
Croft-21
őstag
Szeretnék egy játékban printscreent csinálni. Ezen a telón csak úgy lehet, hogy a lehúzom a fenti gyorsmenüt és ott rányomok? Az előző mobilomon a hangerő szabályzó gomb + kikapcs gomb együttes megnyomásával is lehetett. Jó lenne ha így is lehetne, mert a játékban egy előugró ablakot akarok lefotózni, de ha lehúzom a gyorsmenüt, akkor az az előugró ablak eltűnik.
-
nicu71
addikt
nekem sincs hálistennek nyomasztó gondjaim,néha a chrome megakad/jellemzően a google alkalmazásból megnyitva,wifi repűlős módból átváltva nem akar kapcsolodni csak némi nógatásra,a home képernyőt néha le kell állitani mert alul fehér csík jelenik meg ,de ez minden kopp kopp.
Viszont örvendetes hogy ebben a hónapban megjelent egy javitás bár az én készülékem most még nem találja.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az újra feltámadt Nokia első generációs okostelefonjai nem robbantották fel a piacot. A második kör viszont jónak tűnik, ha a 7 Plusból indulunk ki.
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest