Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- iOS alkalmazások
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Soha, egyetlen készülékemnél sem kellett külön megadni ha tápfeszültséget érzékelt a töltő csatlakozón, hogy vegye is fel a potenciálkülönbségből adódó áramot a csatlakozón.
Ahogy ezen a telefonon se kell. Ha bedugom bármilyen megfelelő feszültségforrásba (jelenleg monitorba integrált USB hub), akkor felveszi a töltést a telefon.
Neked vagy a kábeled, vagy a telefonod, vagy a laptopod USB portja hibás.
-
JoeCockBill
senior tag
nekem kifejezetten tetszik a kalibráció. hasonló a fehér mint a színhelyes monitoromon. de ahogy észrevettem, sok telefonnál hajlamosak túl hidegre kalibrálni. legalábbis az eddigi tapasztalataim alapján.
az értesítő led hiánya nekem is fáj. ami még zavart az a navbar mérete, de azt már eltüntettem(#1641) nicu71: takard le a szenzorokat és megvan a válasz
[ Szerkesztve ]
új videoklippünk: https://www.youtube.com/watch?v=eg1ZCT_agpU
-
psg5
veterán
-
-
batka460
csendes tag
Megvettem a telót egy hete kb, belaktam, beállítottam mindent, aztán a kíváncsiság erősebb volt Az OTA telepítés sajnos leradíroz mindent a telóról, így gyakorlatilag mindent kezdhetek előről....
De már most feltűnt, hogy gyorsabb lett a menü, az egész rendszer egy kicsit pörgősebb lett. Abban bízom csak, hogy innen már nem fog kelleni mindent leradírozni ha jön a végleges, hanem innen fog frissülni a teló... legalábbis nagyon remélem... A kamera megnyitását követően szinte azonnal tűéles a fókusz, mintha hamarabb fókuszálna azonnal.
És fent egy kis ikon állandóan ott van amiben ha hibát tapasztalsz be lehet jelenteni, remélem erről fog frissülni az enyém is eltűnik az az ikon mert idegesít
[ Szerkesztve ]
-
khalox
őstag
Hmmm... no, ha felkötötted a kolompot, akkor kolompoljál'. Ahogy azt nagyszüléink szokták volt mondani. Ám:
Az van, hogy vissza lehet flashelned az Oreot, de akkor a telefon beállításai vesznek.
Vagy: megvárod, amíg kijön a stabil 9, és amikor az feltelepült, akkor ki tudsz lépni a béta programból anélkül, hogy újra kellene rakni mindent.De ha véletlenül még mindig a hivatalos 8-on lennél, akkor is le tudsz róla még iratkozni.
[ Szerkesztve ]
-
khalox
őstag
Az attól függ, melyik rendszerről mászol feljebb. Ha még a stabilról, akkor nem.
Bétáról meg átugorhatod a köztes állapotokat flash-sel, de akkor factory reset...Egyébként mire ez a nagy frissítési mánia, mi a csodának szívatni magad béta verziókkal? (Persze, értem én, kíváncsiság meg minden...).
-
BB0401
aktív tag
Bár az IKEA nem elektronikai, de azért nem no name. Semmilyen bajom nem volt a kábellel, jobb mint az eredeti.
Samsung Galaxy Young 2 -> Huawei P8 Lite -> Nokia 7 plus -> Black Shark 2 -> LG G8x ThinQ Dual Screen -----------------------------------------------Asus Zenwatch 2 -> Samsung Galaxy Watch 42mm
-
Aurig@
őstag
Igaz nem Nokia telóm van, de úgyan úgy Android One rendszerű.
Feleségemnek MIUI rendszerű, és azon is megy. Csak a SIM kártyához kellett beállíttatni.Nálam a VoLTE bekapcsolt állapotát a 4G melletti HD ikon jelzi. Egyébként Alza-ban vettem, magyar régió.
<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
Aurig@
őstag
Össze-vissza beszélnek. Azt mondta először az ügyintéző, hogy az enyémre sem lehet, mert nem fog működni! Mondtam, hogy saját felelősségemre kapcsolja be.
Ha a telefon tudja, márpedig a 7+ is tudja, akkor be kell kapcsoltatni és menni fog.
<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
-Skylake-
addikt
Ez jo kerdes, pont veled fejtettuk ezt 1-2 hete es nekem szintugy nincs ilyen opciom. De ez csak 1 a sok kozul igazabol. Nem kell messzire menni csak a home screenig, szoval ertitek, az hogy az idojarast teljesen random irja ki, neha van neha nincs (nekem most epp 3.napja nincs) , teszi ezt gyakorlatilag az android !referencia! rendszere, na az mar valami. Szoval ezek olyan hibak amit nemhogy egy one telefonnak nem nezek el, hanem egyiknek sem. Az meg korantsem erdekel, hogy ez a google launcher hibaja, igy csak meg nevetsegesebb az egesz.
Szerk : tenyleg nem mondhatom hogy rossz ez a keszulek, mert nem az, en nem tervezem most cserelni meg ilyenek, csak engem 5+ev samsung utan, mikor mar a falat kapartam a samu fele droid hulyesegeitol, kicsit sziven utott hogy ez a droid lenyegesen szarabb mint a samsung kokanyolasa es az egyetlen elonyet , hogy instant frissulhetne is elveszti, mert negyed eves ciklus az inkabb egy jo poen mintsem egy elony. Oktober 24.en szeptemberi secu patchen vagyunk egy android one rendszeren. Erzitek mit akarok mondani ?
[ Szerkesztve ]
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Apple asztali gépek
- Starlink
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bundle topik
- Milyen monitort vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest