- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trialbiker
tag
-
romolgatás... mert akkoriban a frissítés egzotikumnak számított. Plusz jellemző volt a több száz megányi bloatware, még nexusokon is.
Még ezen is van bloatware, amit nem lehet uninstallálni, max letiltani. De az egyik ilyen (számomra) bloatware a chrome, azt hiába tiltogatom le, néha szépen visszaengedélyezi magát a semmiből. Ma is engedélyezte, és frissíteni akarta. -
Sidorovich
senior tag
Ha jól tudom, az a Windowsos időszak Nokiainak szervize. Legalább is a Google kommentek alapján, meg az alapján, hogy ha közvetlenül a mostani Androidos Nokiak honlapján kérsz garanciális javítást IMEI szám alapján, kapsz egy emailt amiben részletezik, hogy DHL-en Szombathelyre küldd el a telefont.
-
-
harry3
őstag
Az, hogy csúszik, szerintem a legkisebb baj(igaz, hogy fél éve még az adott hónapban ki tudták adni a frissítéseket, most már nem), mert legalább naprakész a rendszer. Nekem a bajom az, hogy a 8.1 óta nagyon megcsúszott a Nokia, össze sem lehet hasonlítani a telefon mostani állapotát az akkorival(értem ezalatt a gördülékenységet, stabilitást, bugok számát)
-
Magnat
veterán
Bizony, úgy tűnik, h műxödik a VolTE ... nekem sem tűnt fel, mert a Xiaomi A1-gyel ellentétben nem látszik HD felirat a térerő ikon mellett, csak az tűnt fel, h ritkábban szakadnak meg a hívásaim mint előtte (ahol lakom, elég gyenge a térerő) ... aztán megnéztem egy Cell Info nevű progival és lőn, hívás közben is 4g-n maradtam ... de van Volte Check nevű app is a Playben (vmi Ant India a szerzője), az is aktívnak mutatja a VolTE-t.
-
vittgen
senior tag
Hááát barátom....
Én aztán mindent megtettem, de semmi!!
Ez van!!
Várnom kell.... -
Magnat
veterán
XDA-n azt írják, h 9-es Androidon vmi IMS profile beállítását a Google nem implementálta az API-ba és ezért csak akkor megy a volte, ha a készülék támogatja anélkül, h ezt az IMS profilet kellene állítani. Egyébként állítólag roottal be lehet kapcsolni.
Itt a bugtracker: [link]
-
Magnat
veterán
-
Magnat
veterán
No lepróbáltam a frissen beszerzett dualsim telefonnal, sajnos nincsen volte. Beszéltem az ügyfélszolgálattal is, tuti be van kapcsolva a kártyámon. Én azt gyanítom, h az vagy másik modell amiken működik vagy területfüggő update jön rájuk, legalábbis most néztem egy videóban, h akinek műxik, van ez az opció:
Az enyémben meg nincs és volte sincs ...
-
Draken
őstag
-
-Skylake-
addikt
Ez jo kerdes, pont veled fejtettuk ezt 1-2 hete es nekem szintugy nincs ilyen opciom. De ez csak 1 a sok kozul igazabol. Nem kell messzire menni csak a home screenig, szoval ertitek, az hogy az idojarast teljesen random irja ki, neha van neha nincs (nekem most epp 3.napja nincs) , teszi ezt gyakorlatilag az android !referencia! rendszere, na az mar valami. Szoval ezek olyan hibak amit nemhogy egy one telefonnak nem nezek el, hanem egyiknek sem. Az meg korantsem erdekel, hogy ez a google launcher hibaja, igy csak meg nevetsegesebb az egesz.
Szerk : tenyleg nem mondhatom hogy rossz ez a keszulek, mert nem az, en nem tervezem most cserelni meg ilyenek, csak engem 5+ev samsung utan, mikor mar a falat kapartam a samu fele droid hulyesegeitol, kicsit sziven utott hogy ez a droid lenyegesen szarabb mint a samsung kokanyolasa es az egyetlen elonyet , hogy instant frissulhetne is elveszti, mert negyed eves ciklus az inkabb egy jo poen mintsem egy elony. Oktober 24.en szeptemberi secu patchen vagyunk egy android one rendszeren. Erzitek mit akarok mondani ?
-
-
khalox
őstag
Az attól függ, melyik rendszerről mászol feljebb. Ha még a stabilról, akkor nem.
Bétáról meg átugorhatod a köztes állapotokat flash-sel, de akkor factory reset...Egyébként mire ez a nagy frissítési mánia, mi a csodának szívatni magad béta verziókkal? (Persze, értem én, kíváncsiság meg minden...).
-
khalox
őstag
Hmmm... no, ha felkötötted a kolompot, akkor kolompoljál'. Ahogy azt nagyszüléink szokták volt mondani. Ám:
Az van, hogy vissza lehet flashelned az Oreot, de akkor a telefon beállításai vesznek.
Vagy: megvárod, amíg kijön a stabil 9, és amikor az feltelepült, akkor ki tudsz lépni a béta programból anélkül, hogy újra kellene rakni mindent.De ha véletlenül még mindig a hivatalos 8-on lennél, akkor is le tudsz róla még iratkozni.
-
batka460
csendes tag
Megvettem a telót egy hete kb, belaktam, beállítottam mindent, aztán a kíváncsiság erősebb volt
Az OTA telepítés sajnos leradíroz mindent a telóról, így gyakorlatilag mindent kezdhetek előről....
De már most feltűnt, hogy gyorsabb lett a menü, az egész rendszer egy kicsit pörgősebb lett. Abban bízom csak, hogy innen már nem fog kelleni mindent leradírozni ha jön a végleges, hanem innen fog frissülni a teló... legalábbis nagyon remélem... A kamera megnyitását követően szinte azonnal tűéles a fókusz, mintha hamarabb fókuszálna azonnal.
És fent egy kis ikon állandóan ott van amiben ha hibát tapasztalsz be lehet jelenteni, remélem erről fog frissülni az enyém is eltűnik az az ikon mert idegesít
-
psg5
veterán
-
JoeCockBill
senior tag
nekem kifejezetten tetszik a kalibráció. hasonló a fehér mint a színhelyes monitoromon. de ahogy észrevettem, sok telefonnál hajlamosak túl hidegre kalibrálni. legalábbis az eddigi tapasztalataim alapján.
az értesítő led hiánya nekem is fáj. ami még zavart az a navbar mérete, de azt már eltüntettem(#1641) nicu71: takard le a szenzorokat és megvan a válasz
-
Soha, egyetlen készülékemnél sem kellett külön megadni ha tápfeszültséget érzékelt a töltő csatlakozón, hogy vegye is fel a potenciálkülönbségből adódó áramot a csatlakozón.
Ahogy ezen a telefonon se kell. Ha bedugom bármilyen megfelelő feszültségforrásba (jelenleg monitorba integrált USB hub), akkor felveszi a töltést a telefon.
Neked vagy a kábeled, vagy a telefonod, vagy a laptopod USB portja hibás.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az újra feltámadt Nokia első generációs okostelefonjai nem robbantották fel a piacot. A második kör viszont jónak tűnik, ha a 7 Plusból indulunk ki.
- Trollok komolyan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Diablo IV
- Gaming notebook topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest