- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Megjelent a OnePlus 13T
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tarbela777
tag
Nálunk a családban van Nokia 5 és 3 is. Egyiket sem nevezném ipari hulladéknak. Az összeszerelés prémium minőségű, átlagos használatra-amire egyébként is készültek-(böngészés, Facebook,e-mail, nem a legerősebb játékok, pl. Fifa, F1,) tökéletesek.
-
HeavyToys
senior tag
Sziasztok!
Most lettem tulaja egy ilyen készüléknek. A navigációs gombok sorrendje megcserélhető valahogy? A vissza gombot szeretném jobb oldalra helyezni.
Előre is köszönöm!
-
( V )
veterán
Ebben mi is benne voltunk
-
lejbi
tag
Hello
tegnap kivettem a dobozból a telcsit (ajándék lesz), s bekapcsolás után frissített is a decemberi csomagra.
Utána a play áruházból lefrissítettem a google tárcsázót, s miután beléptem a hívások menübe automatikusan fekete lett a háttér.
Az enyém 1 simes, független telekomos vásárlás. Szerintem felesleges szórakozni a manuális frissítésekkel, előbb utóbb mindenkinek megérkezik a frissítés. -
chipesz
őstag
Ez a Miracast engedélyező trükk nektek működik? Kipróbáltam és semmi, pedig örültem neki, mert Chromecast-om nincs, de a tévé Miracast képes. (Egyébként irtó nagy köcsögség a Google-től, hogy a szabványt kivették csak azért, hogy a saját ótvar megoldásukra legyen az ember rákényszerülve.)
-
tarbela777
tag
Nagy nehezen csak sikerült recovery-vel frissítenem végre.
-
nicu71
addikt
-
G4bi89
senior tag
Nem lenne egyszerűbb xda-ről leszedni és adb-n keresztül felrakni? 5-10 percnél nem több az egész művelet.
-
vittgen
senior tag
válasz
tarbela777 #3776 üzenetére
Van valami változás????
-
juve600
nagyúr
fent van a legújabb frissítés de csinálnék egy FR-t és belaknám újra a rendszert,
hogy tudok FR-t csinálni ? illetve utána megmarad a legújabb verzió ? -
chipesz
őstag
Végre sikerült a Google-nek az a bonyolult feladat, hogy a Phone appban lett dark theme. El sem hiszem.
-
vittgen
senior tag
válasz
tarbela777 #3774 üzenetére
...akkor most mi van?
Miért nem jön neked? -
nicu71
addikt
Aki google kamerát használ, nem tudja esetleg hogy előlapi kamerához selfie módban lehet beállitani tükrözést? Egyszerűen nem találtam, pedig annyira alap lenne...
-
juve600
nagyúr
ha a megjelenített vízjelre nyomsz akkor változtathatod a helyét, illetve egyedi szöveg is beírható
ezt hogy ?
-
juve600
nagyúr
válasz
tarbela777 #3765 üzenetére
nálam is telekomos,1 simes,ma frissített
-
juve600
nagyúr
válasz
anonymus89 #3766 üzenetére
-
vittgen
senior tag
válasz
tarbela777 #3763 üzenetére
Aha....
Szerintem egy-két nap és megjön... -
vittgen
senior tag
válasz
tarbela777 #3761 üzenetére
Nekem is Telekomos független...
Frissíts rá a keresésre! -
tarbela777
tag
Nekem nem jött még meg a decemberi update. Telekomos független. Eddig mindig időben érkezett.
-
anonymus89
addikt
Srácok én ma elállok a Telekomos vásárlással mert tényleg szükségem lenne jelen esetben a másik foglalatra is.
Nagyon szép telefon ez nem is vitás szebb mint a honor 8 de jelen esetben a funkcionalitásra nagyobb szükségem van mint csak azért megtartsam a telot mert jó áron vettem.
Tapasztalat a Bluetooth egy Gear S3-mal sajnos nem mindig 100%-os mert néha telefonálás közben eldobja a kapcsolatot.
Egyébként az akkuja nagyon baba 2 nap simán megvan folyamatos adatkapcsolattal ritkán 3 is estére kilőtt wifi vagy 4G-vel.Ja ha lesz 2 káryás akcióban ne tartsátok vissza légyszi.
-
*Mukeey*
addikt
Ez is "csak" egy biztonsági frissítés, a kamera stb javítások nincsenek még benne. Gondolom az majd januárra marad.
-
ZolkoW
őstag
Hmm... köszi mindenkinek, lehet, hogy ez nem is minden Androidra volt jellemző a Pie előtti időkből, hanem csak Miui/Emui/egyéb gyártói skin adta hozzá? Mert éppenséggel EMUI-m volt előtte, és azelőtt pedig MIUI...
-
ZolkoW
őstag
Talán én vagyok béna, de már a gugli sem a barátom. P-n hogy lehet lockolni az alkalmazásokat bezárás ellen? Tehát hogy a memóriában tartsa, amit szeretnék? Vagy ez a lehetőség eltűnt?
-
juve600
nagyúr
jövő héten én is visszatérek a készülékhez
-
gaga1
tag
Biztos volt már kérdés. A google cam-ot a play áruházból tudom letölteni? Konkrétan csak egy féle van? Vagy minden márkához más? köszi
-
oliblood88
csendes tag
Frissites ota most masodjara jott elo az a hiba, hogy nem latja az 5GHz-es halozatot, csak a 2.4GHz-es halozatokat. Ujrainditas egybol megoldja.
-
pitiless
senior tag
válasz
anonymus89 #3725 üzenetére
Gondolom a kínai X7 alapján gondolták, hogy nincs. Mert abban nincs.
-
Bass
addikt
Sziasztok,használja valaki a play zenét? Nem jelenik meg az értesítő sávon az ikonja,be van kapcsolva az értesítése de még sem. Ha lehúzom csak alul látható.
-
chipesz
őstag
válasz
anonymus89 #3723 üzenetére
-
-
lejbi
tag
Hello
este én is kivettem a telót a fiókból. Az enyém 1 simes, független telekomnál vettem. Bekapcs után frissített a 9-es droidra. utána jött 2 biztonsági frissítés, igy lett a végeredmény: android 9, biztonsági javítókészlet 2018. november 1.
-
*Mukeey*
addikt
T-s 1055re nekem sima security jött 110mb.
Szoktatok fr-t csinálni ilyenkor?
-
nicu71
addikt
Nekem is a 400 mb csomag jött meglévő Pie-re, novemberi patch. A teló független, singleSIM. Munkatársam függő T-s Pie-t kapott szeptemberi patch. Érdekes 😊 De öröm és bodottság😊
-
embe
nagyúr
Öröm bódottság, felment, frissített Pie-re.
De megpróbáltam a vissza gomb helyzetét megváltoztatni, de nem sikerült. Sőt most olyan mintha egymásra csúsztak volna.Van valami módszer a visszaállításra? A FR kivételével....
Megoldva: Ismét ráküldtem 2x, és jó lett.Recovery menü: Hangerő fel + bekapcs?: Ok. ez is megvan. De a kis robot után hiába nyomom a gombot, nem lép be. -
gegekutas
aktív tag
Sógoromnak telekomnál vett, single simes verzió van. Ma jött meg a pie, de azt vettem észre, hogy most megjelöli a simet. 🤨Sim1 Telekom 4g.Kérdem én most akkor mi van!? Dualos lett? Micro sd helyére mégegy sim is működne?
-
semetka
őstag
Nekem is megjött az update.
-
sheppards
csendes tag
Na majd ha jövő ősszel/télen 90 ezer forint lesz
Amúgy most beszéltem a supporttal, a kérdésemre, miszerint aki most nem kapott OS update-et csak security-t, mire számíthat; különálló OS update, vagy esetleg a december security update-el együtt jön a 3.39, azt mondta, valószínűleg az utóbi
-
( V )
veterán
Itt az utód Nokia 8.1
-
Bass
addikt
válasz
Vinous_89 #3703 üzenetére
Kamera hw okés a szoft nem de ezen lehet segíteni a google camerával pl. Proci ,kijelző okés akku nekem elég 6-7ora sot full fényerőn. Honor 8-ról jöttem és nem bántam meg. Szép sáés szerintem a design ötletes nem hézköznapi. És van sötét téma de nem mindenre vonatkozik.
-
Vinous_89
tag
Érdeklődnék, hogy az Pie rendszerrel elérhető-e a sötét téma beállítás? Korábban azt a olvastam, hogy igen, függetlenül a kijelző fajtájától.
Nézegetem egy ideje a készüléket, amitől félek az a kamera és a proci teljesítménye (hosszabb, 2-3 évre szeretnék új készüléket venni lecserélve egy Honor 4X-et). -
Lali-213
senior tag
válasz
Intel fan11 #3701 üzenetére
Ha elhúzod balra a listát, akkor ott van az összes bezárása.
-
Intel fan11
őstag
Jobb also gombbal nem lehet 1szerre az osszes alkalmazast bezarni? Csak 1esevel lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az újra feltámadt Nokia első generációs okostelefonjai nem robbantották fel a piacot. A második kör viszont jónak tűnik, ha a 7 Plusból indulunk ki.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- IPhone 11 128GB Bontatlan ÚJ! 12 Hó Jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest