Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vittgen
senior tag
válasz ricsi8800gt #945 üzenetére
Hogy jó-e??
Hihetetlenül jó!
Minimális használattal megközelítőleg 3 nap....
Deeee ha gyepálod akkor is kitart másfél napot minimum....[ Szerkesztve ]
-
atosan
veterán
válasz ricsi8800gt #945 üzenetére
Én a gyepálósabb vagyok, másfél nap meg van, néha csak az egy olyankor itthon vagyok és tényleg nyúzom. Oreóval 6 óra környéki SOT, xda-n olvastam 7 órát is.
Maine coon
-
Eversmann
aktív tag
válasz ricsi8800gt #950 üzenetére
Mi Max3-ra még kíváncsi leszek, 6.9col-al és 5500-as akkuval, lehet alávág
Life is better with a Titan
-
Eversmann
aktív tag
válasz ricsi8800gt #952 üzenetére
3800-as
6-os is nagynak tűnt papíron a 7 Plusnál, de ez is inkább felfelé terpeszkedik (lásd mostani Samsungok). Szóval ügyesen megoldották, hogy ne érezd nagy tepsinek.
[ Szerkesztve ]
Life is better with a Titan
-
vittgen
senior tag
válasz ricsi8800gt #950 üzenetére
Igen... Jól döntöttél barátom!
Nem fogod megbánni!
Szerintem ezt a telefont nagyon eltalálták! -
vittgen
senior tag
válasz ricsi8800gt #957 üzenetére
-
atosan
veterán
-
atosan
veterán
válasz ricsi8800gt #965 üzenetére
Jaaa, akkor már látszik a fény az alagút végén. Kitartás 😁
Maine coon
-
atosan
veterán
válasz ricsi8800gt #969 üzenetére
Névjegyek alkalmazás/beállítások/névjegyek importálása.
Maine coon
-
harry3
őstag
válasz ricsi8800gt #971 üzenetére
Nem értem, főleg az utolsó mondatot. SIM-ről akarsz telefonba importálni? Ha igen, akkor úgy kell, ahogy atosan írta.
Nincs rajta semmilyen fólia.[ Szerkesztve ]
-
chipesz
őstag
válasz ricsi8800gt #974 üzenetére
Mert az alkalmazás az maga a Névjegyek app/program, más néven alkalmazás. 😁
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
atosan
veterán
válasz ricsi8800gt #974 üzenetére
Azért írtam úgy, mert ha a tárcsázóból mész a névjegyekhez/be vagy nemtom, akkor nincs importálási lehetőség.Ez az.
Maine coon
-
atosan
veterán
-
imrus72
tag
válasz ricsi8800gt #984 üzenetére
Pont az beszéljük,hogy nincs rá ajánlott,mert amit eddig próbáltunk,jó sok,az mind rossz levegős körben.
-
Croft-21
őstag
válasz ricsi8800gt #965 üzenetére
Én is csatlakozok a héten egy 7 Plusszal, csak én a másik T betűsnél rendeltem neten de készlethiány van. Ennyire jó mobil lenne?
-
Chris0321
addikt
válasz ricsi8800gt #1008 üzenetére
Jobb oldali gombot röviden megnyomod és akkor feljönnek a futó alkalmazások. Elvileg azonnal látszódik a jobb szélén fenn az alkalmazáson az x amivel ki tudod kapcsolni, ha mégsem akkor kicsit várni szoktam és előjön.
-
vittgen
senior tag
válasz ricsi8800gt #1011 üzenetére
Én telepítettem egy AVG-t
Tökéletesen rendben tartja a telómat!!
Jelzi,ha valamit intézni kell...
[ Szerkesztve ]
-
chipesz
őstag
válasz ricsi8800gt #1011 üzenetére
Jesszus, Annyira nem ördöngősség. Megnyitod a task switchert a négyzettel, Felsöpörsz legfelülre és jobb fent lesz a CLEAR ALL (magyar verzióban nem tudom hogy van).
Hülyeség hogy várni kell, nem kell várni. Valóban, az x-re várni kell, de őszintén az évek alatt sosem vettem észre ezt az opciót, mert gesztussal távolítottam el mindig a listából. Vagy ha ez a módszer nem tetszik, akkor egyesével kisöpröd az appokat jobbra.[ Szerkesztve ]
-
atosan
veterán
válasz ricsi8800gt #1080 üzenetére
Én nem. Szerintem elavult, inkább a google térkép, néhányszor megmentett a dugótól.
Ahogy nézem már frissítették a két éves térképet, de így is sok a panasz. Nem szeretnék olyanért fizetni ami lehet jó lesz, de lehet hogy használhatatlan.Maine coon
-
nagyúr
válasz ricsi8800gt #1086 üzenetére
Próbáld ki a MAPS.ME -t ingyenes , naprakész, és pontos is. És a mobil neted sem zabálja le mint a waze vagy google térkép, mivel offline is működik
[ Szerkesztve ]
-
atosan
veterán
-
imrus72
tag
válasz ricsi8800gt #1120 üzenetére
Abszolút hiba. Az hogy gyári e az kérdés. Az üveg felvált. Farzsebben nem volt?
-
Croft-21
őstag
válasz ricsi8800gt #1122 üzenetére
Telenornàl rendeltem online, egy hetet kellett várni, mire kihoztàk. Na most ha leadom szervizbe, ki tudja megint hány napot kell nélkülöznöm.
-
-Skylake-
addikt
válasz ricsi8800gt #1237 üzenetére
Ez erdekes, nekem epp az akuval nincs gondom. Delutan majd ha gephez kerulok feldobok ide egy kepet, de nagyvonalakba :
Utolso teljes toltes ota eltelt ido : 1 nap 14 ora
Screen on time : 3 ora 56 perc
Ezen adatok mellett volt a telefon 46%-on es a becsult hatralevo ido 1 nap 8 ora. Azert ez szerintem nem olyan rossz, engem a reviewek utan amiket megneztem meglepett, hogy mennyit bir az akku (itt azert megjegyeznem, hogy en 4 dologra hasznalom a telefon : spotify, IM - whatsapp,telegram,tarsai , bongeszes es 30-60 percenkent 2-5percig megy rajta egy trader program). Tehat a videozas + waze biztos jobbam eszi, de pl elotte S7E-m volt, ugyan igy hasznaltam es kimomdottan rosszabb volt az uzemido, pedig kozel azonos meretu akkuja volt.A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
nagyúr
válasz ricsi8800gt #1686 üzenetére
de érdemesebb az erősített sarkút venni 290.Ft ért
[ Szerkesztve ]
-
Lezlike51
csendes tag
válasz ricsi8800gt #1688 üzenetére
Akkor itt van ez:
https://www.jofogas.hu/vi/81399722.htm -
harry3
őstag
válasz ricsi8800gt #1766 üzenetére
Ha megnyitod a névjegyet, akkor a szerkesztésnél a fényképezőgép ikonra kell kattintani.
-
harry3
őstag
válasz ricsi8800gt #1933 üzenetére
Nem. Eléggé érzékeny a kicsit zsíros vagy kicsit izzadt ujjra. Nekem eddig minden telefonnál ilyen volt.
-
Drughi
addikt
Nekem elég jól működik.
AZ iPhone 6s-ét nem szerettem annyira, az sokat szenvedett, utána Samsung A8 következett, ami sokkal jobb volt.
Legutóbb Honor 8 volt, azis flottul ment, ez is hasonlóan jó. -
djculture
félisten
Nekem tökéletes, fagyás akkor van ha 4g-vel vagy a wifivel van probléma.
-
harry3
őstag
válasz ricsi8800gt #2951 üzenetére
"Csak" biztonsági hibákat.
-
atosan
veterán
válasz ricsi8800gt #2951 üzenetére
Figyeltem a zárképernyő értesítéseket, szerintem javították, azóta nincs "levágva" a fele
Maine coon
-
atosan
veterán
válasz ricsi8800gt #2958 üzenetére
Itt linkelték, én már nem tudom, mert nincs meg. Pl volt egy három soros értesítés a zárképernyőn de csak másfél sor látszódott, tehát vízszintesen levágva.
Maine coon
-
vittgen
senior tag
válasz ricsi8800gt #3012 üzenetére
Vastag üvegfóliával is két könnyed pöttyintés....
-
ShadowX
őstag
válasz ricsi8800gt #3012 üzenetére
Én inkább azt vettem észre, hogy mintha "kiürítené a memóriából ezt a funkciót" néha. Ha megy akkor gyakorlatilag könnyed (szinte semmi) koppintás és megy, de 15-ből egyszer sosem akar összejönni.
-
MODERÁTOR
-
chipesz
őstag
válasz ricsi8800gt #3073 üzenetére
Igen, kevés. Mármint nem reális, többnek kellene lennie.
-
*Mukeey*
addikt
válasz ricsi8800gt #3073 üzenetére
Ahh kizárt. Nálam a gyári töltővel minimum 1.5óra. Utolsó 10% nagyon lassan megy bele.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
chipesz
őstag
válasz ricsi8800gt #3075 üzenetére
Mert a Quick Charge 3 nem képes erre. Matematikailag egy 18W-os töltővel lehetetlen feltölteni 30 perc alatt (20-ról 100%-ra is) egy 3800 mAh-s aksit.
A 3800 mAh-s akku 3.8 Ah-nak felel meg, szóval egy 5V-os 3.8A-es töltő töltené fel 1 óra alatt a telefont elméletben (ugyebár nem ilyen töltő jár hozzá, plusz nem 100%-os hatékonysággal tölt, valamennyi "energia" elvész.) Fél órához (0-100 százalékra) egy 5V 7.6 A-es (38 Wattos) töltő kellene.
A Quick Charge 3 szabvány szerint 9V 2A (18W) töltővel tölthető, szóval ha még 100 százalékos hatékonysággal is működne (és nem lenne veszteséges a töltés), akkor is egy kicsivel több mint 1 órába telne 0-ról 100-ra tölteni, de a veszteség miatt 1 óra 20 perc körüli a reális. Oké, hogy te 20 százalékról nézted, a fél óra akkor is irtó kevés. 20-ról 100 százalékra kb. 1 óra kellene hogy legyen.
-
-Skylake-
addikt
válasz ricsi8800gt #3078 üzenetére
Jelenleg a te allitasod all szemben az elektronika es fizika alapveto torvenyeivel. Szerinted ki teved ?
[ Szerkesztve ]
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
Drughi
addikt
válasz ricsi8800gt #3146 üzenetére
hangeró fel + power gomb kikapcsolt állapotban.
-
Intel fan11
őstag
-
vittgen
senior tag
válasz ricsi8800gt #3853 üzenetére
Az.
-
sheppards
csendes tag
válasz ricsi8800gt #3898 üzenetére
Contacts, bal felül hamburger menu, settings, manage contacts, import, ... from sim
-
chipesz
őstag
-
ShadowX
őstag
válasz ricsi8800gt #4660 üzenetére
Nem. Bizonyos szolgáltatói modellek egy simesek csak.
-
vittgen
senior tag
válasz ricsi8800gt #4662 üzenetére
Az enyém is Telekomos...
Egy SIM-es -
Chris0321
addikt
válasz ricsi8800gt #4662 üzenetére
A Telekom egy sim + sd kártyás verziót árult, én is onnan vettem.
-
vittgen
senior tag
válasz ricsi8800gt #4667 üzenetére
Én márka hű vagyok! Hosszú évek óta NOKIA telóim voltak.
WP is volt egy pár....( problémamentesek voltak)
Most ezzel az Oreo-val és P9-cel is nagyon jó a N7P-om!
El nem adnám! -
Magnat
veterán
válasz ricsi8800gt #4667 üzenetére
Sztem az a baj, h telefosták a piacot olcsó modellekkel, amiatt rossz a megítélésük. Nem véletlen a mi készülékünk tesztjének a címe sem.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest