Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- iOS alkalmazások
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lali-213
senior tag
Sziasztok!
Nekem nem kell otthon megmagyarázni, hogy miért kell új telefon. A Nexus 6p bootloop hibája elég nyomos indok. Már csak az a kérdés, hogy el tudom-e intézni a garanciát. Elvileg még 3 hónap van rá a számla szerint.
-
Lali-213
senior tag
Sziasztok,
Ha minden jól megy, akkor a kedden veszem át az enyémet. A Nexus 6p-ért kapott csereutalvánnyal fizetek majd. Nagyon úgy fest, hogy a feleségemnek is a 7 plus kell. Persze ha az X6-ot végre hivatalosan is megerősítik, még változhat a helyzet.
A Media Marktban azért egy kicsit megnézegettem, megtapogattam. Meggyőző darab.
-
Lali-213
senior tag
Sziasztok,
Ma átvettem a készüléket. Sajnos az itthoni wifi valamiért nagyon szórakozik velem, mert a telefonon hol van net, hol nincs. Folyamatosan a rendszerfrissítést erőlteti, de a Google fiókomba meg nem tudok belépni...
-
Lali-213
senior tag
Később sikerült megoldanom a wifi és ezzel a telefon frissítésének problémáját is. A készüléknek jót tett, hogy feltöltöttem 100%-ra, utána minden ment, mint ahogy a nagykönyben meg van írva.
Az első benyomások jók az új Nokiáról, de bővebbet csak később tudnék róla nyilatkozni. -
Lali-213
senior tag
Szia,
Nekem nagyon tetszik a fekete-réz színkombináció. Jó ötlet volt a Nokiától, hogy tettek egy átlátszó tokot a csomagba, így egyből védve van, mégsem takarja el a részleteket. Engem először amúgyis a külcsín fogott meg, utána olvastam a készülékről egyre többet.
Ha nem lesz Magyarországon kapható az X6-os, akkor a feleségemnek is valószínű 7 plust veszünk, Valószínű fehérben. Nekem az is eszméletlenül tetszik, de az nem annyira passzol az imidzsemhez. -
Lali-213
senior tag
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy a híváskor a piros hátteret lehet vagy sem változtatni? Kicsit vad szín. 😃
-
Lali-213
senior tag
válasz DroiDMester #525 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Így már nem égeti ki a retinámat.
-
Lali-213
senior tag
Túl vagyok az első 100%-os töltésen. 2 óra volt 10%-ról a gyári töltővel. Mivel nem nyomkodtam sokat, így 3 nap 6 óra volt amit kibírt. Nagyjából 5 órányi képernyőidővel.
-
Lali-213
senior tag
Hajrá, nem fogod megbánni, mert jó készülék. Nekem legalábbis minden szempontból megfelel. Mivel nem nyúzom sokat egy töltéssel közel 3 és fél napot kibírt legutóbb.
Nálam olcsóbban azt hiszem kevesen jutnak hozzá a készülékhez. Nem csak hogy ingyen volt, de még kaptam mellé pénzt is.
-
Lali-213
senior tag
válasz szabi__memo #616 üzenetére
Az Edigitalnál meg végbe, mert a Nexus 6p eredeti számlája oda szólt.
-
Lali-213
senior tag
Sziasztok,
Tegnap nálam is elérhetővé vált a 9.0-ás verzió. Egy kissé még szokatlan, de azért jó lesz ez.
A Google sávot és az időjárást nem lehet eltávolítani. Vagy csak én nem jöttem rá. -
Lali-213
senior tag
válasz Intel fan11 #3701 üzenetére
Ha elhúzod balra a listát, akkor ott van az összes bezárása.
-
Lali-213
senior tag
Sziasztok,
Akik ac szabványos wifi routerrel használják a 7 Plust meg tudjátok mondani, hogy milyen fel- és letöltési sebességet tud a készülék?
-
Lali-213
senior tag
Jelenleg egy n-es szabványú wifi modem van, amit az Invitel adott még 3 éve az optikai net bekötésénél. Most 250/100 Mbites csomagra váltottam, de a sebességet eddig csak kábelen tudtam kihasználni, wifin kb. 50 Mbit volt a legjobb. Létezhet, hogy 2.4 GHz-n nem tud többet a modem/telefon páros?
-
Lali-213
senior tag
válasz sirály69 #4000 üzenetére
Turn the phone off and connect to the charger.
Enter recovery:
-Hold power + Vol Up until the phone turn on and then release power but not volume.
-You will see and ****ed up android. Hold power and press vol up for 3 seconds and release volume up.
With this you will be in the recovery. With the vol keys go to "Perform a Graphic Test" and press power to execute. It is kinda weird but it doesn't perform a graphic test, it just reinstall a update or something
So if you are experiencing some weird behavior you can try this and see if it solve it.Helló,
Köszi, ezt a módszert most én is benyomtam, hátha jobb lesz. De majd otthon derül ki, mert inkább az 5 GHz-es hálózattal voltak inkább gondjai. A 2.4 GHz-en ritkábban jelentkezett a hiba.
Volt olyan, akinek ez stabil megoldást hozott?
-
Lali-213
senior tag
Nem tudtok egy olyan appot, ami minden reggel automatikusan újraindítja a telefont, hogy ne nekem kelljen?
Lassan rutinná válik a reset... -
Lali-213
senior tag
válasz Trialbiker #5145 üzenetére
Nálam pedig éjjel-nappal sötét (ahogy a telefon témája is).
-
Lali-213
senior tag
Sikerült már 21-én OTA frissíteni 10-re. Nekem elsőre pozitív tapasztalataim vannak. Nem csinál hülyeségeket és a használata is jó ezzel az gesztusvezérléssel.
-
Lali-213
senior tag
Sziasztok,
Közel 2.5 éves 7 Plusom kezd kissé furán viselkedni az utóbbi időben. Véletlenszerű újraindulás és töltéskor figyelni kell, hogy ne feszüljön a kábel semerre, különben nem veszi a töltést.
Lehet, hogy készülnöm kell, hogy végleg megadja magát?
-
Lali-213
senior tag
Sziasztok,
Úgy tűnik a töltőcsatlakozó kontakthibás lett, hol tölt, hol nem.
Gyorsszervizben ezt vajon meg lehet oldani valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Apple asztali gépek
- Starlink
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bundle topik
- Milyen monitort vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest