Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
semetka
őstag
Enyém most 6 és fél éves és minden gyári rajta, igaz az akkun már érezni a kort. Jövőhéten jön a csere Samsung s25-re. Kiszolgált, eddigi legjobb telefonom.
-
tong
aktív tag
Üdv.
Idén augusztus végén volt öt éves a Nokia. Hibátlanul működik, minden gyári rajta, de a második kábel kezdi megadni magát.
Nagy igénybevételnek nincs kitéve, mert napi 30-60 percet van csak bekapcsolva. (gyerektelefon) Lehet, hogy túléli a S52a-t is.
-
Arni9010
aktív tag
Ha valakit érint a dolog, az Arénatelben ma simán kicserélték az akksit, meg a töltő csatit.
[link]
Már elég púpos volt, úgyhogy ráfért a csere, meg tölteni is alig tudtam
Így 25-be került ez a művelet -
semetka
őstag
válasz
Wiz Khalifa #5800 üzenetére
Úgy már elbírom képzelni hogy a kijelzőt kinyomja, mert az ragasztva van.
-
( V )
veterán
válasz
#32839680 #5796 üzenetére
Igen, pont ezt mondták a szervizes srácok is és nyilván teljesen érthető, főleg hogy a sarka ténylegesen meg is van törve, szóval igys-úgyis kellene is.
Engem csak az zavar hogy egy 16K-s kijelzőért (komlpett) és egy 2K-s USB töltő panelért kérnek 55K + munkadíjat... ami több mint nevetséges. -
( V )
veterán
válasz
Chris0321 #5793 üzenetére
Szerintem a szerelést meg tudnám csinálni ha tudnám pontosan milyen alkatrészek kellenek... de azért kicsit necces hogy egy 16K-s alkatrészre 40-et mondanak...
-
( V )
veterán
Sziasztok,
Itt a hardveraprón szerel valaki jó áron N7P kijelző/usb csati/akkut? Priviben hogy ne legyen reklámVagy esetleg van valami tuti GSM szerviz?
Köszi
-
Lali-213
senior tag
Sziasztok,
Abban tudtok esetleg segíteni, hogy jön-e még biztonsági frissítés a készülékre? Azt gyanítom, hogy nem.
Köszi. -
Eversmann
aktív tag
válasz
#32839680 #5783 üzenetére
120k
Nálam android 11 volt rajta. A beállításokban van 5g, és engedte is bepipálni. Nyilván nálam nem élet halál hogy legyen. Nekem amúgy az IPS többet ér, a színhűség miatt. Az amoled tök jó, de én csak arra használnám hogy többet bírjon az akksi. De ebben is már nagyobb van. Szóval... Jah, a Nokia 7 Plus hangszorója szerintem szebben szólt. De én nem ezen fogok zenét hallgatni. A gyorstöltést először én is nehezteltem, de látva pár ismerősnél is hogy 50-60W-os (Huawei) után gyorsan megadja magát az akksi, én nem bánom.
Melyiknek jobb? Egy Note 10 Pro talán, meg egy Nord2 (bár az most jött ki) -
Eversmann
aktív tag
Én 3+ után váltottam, már néha nem kapcsolt be. Elég sokat bírt amúgy a teló. Szóval én maradtam ezen a vonalon. Nokia 8.3 lett, 6.8colos. Elsősorban a kamera miatt. A többinek a kamerája pl. Xiaomi és társai. Annyira nem tetszettek
Annyi, hogy szilikon tokot még szerezni kell rá, mert nem adtak :/
-
McDuglas
aktív tag
válasz
Capricornhun #5780 üzenetére
Gyári Romon nekem simán be lett állítva az OTP Simple, azzal fizetek szinte mindig NFC-vel. Mondjuk az utolsó android főverzió ugrás óta nincsen popup fizetéskor, emiatt néha kifogy tokenekből, (gondolom nem frissít a háttérben fizetéskor), meg néha nem lehet fizetni, mert változik a szerződés, amit el kell fogadni előtte, de ezt nem mutatja, mert nincs popup... Már ott tartok, hogy előtte meg szoktam nyitni az appot, hogy ne a kasszánál kelljen vacakolni...
-
válasz
Capricornhun #5778 üzenetére
nekem az NFC-s fizetest gyari rommal sem sikerült beallitani. Poco F3-al elsore ment...
-
Capricornhun
tag
Sikerült leírások alapján a bootloader nyitás.
Egy napos szenvedéssel telepítettem a LineageOs 18.1-et + Magisk v23-at.
NFC sajnos nem müködik. Nokia N7P TA1055 ver. Egy szenvedés volt. -
köszi a válaszokat.
Nem resetelem, ki kell bírnia míg találok neki utódot.
Nézegetek már egy ideje más telókat, nemrég behúztam egy poco M3-at szinte ingyen, ami prociban kb ugyanez, és az nem akad, csak szar a kijelzője, így inkább lepasszoltam apósomnak
Nem csak authenticator van rajta hanem banki appok, meg a tököm tudja mi még, ami visszaigazolásokat kér emailben sms-ben meg a tökömtudja miben. Utoljára vagy 2 napot szöszöltem vele mire minden ment. -
Ugye van az a bugja a telefonnak, hogy néha akadozik, vagy teljesen megakad a UI másodpercekre.
Ez kezd nálam egyre sűrűbben előfordulni.
Van értelme resetelni a telefont? Nem szeretném feleslegesen újrahúzni, az összes authenticatort meg ilyeneket újra beállítani... -
nicu71
addikt
megjött a márciusi apdét
-
nicu71
addikt
válasz
Gabesz84 #5763 üzenetére
nálam a nokia 10/10 és több ujjat is ,azonnal.A samsungnál eleve csak 3 ujjat enged regisztrálni és erősen ajánlott 1 ujjat kétszer is felvenni /és még igy sem mindig sikerül/
Bár igy elméletileg a biztonság nagyobb ha nehezebb a feloldás. /ezzel nyugtattak amikor emiatt hápogtam a forumban/ -
-
Arcanine
tag
válasz
Lali-213 #5757 üzenetére
Én a kistesó, Samsung A51-re ruháztam be, mert nem akartam még nagyobb telefont. Én sem bántam meg, bár a 7 plushoz képest van egy-két apróság, amiben kicsit visszalépésnek tűnik (pl valamivel lomhább, de nem vészes), ugyanakkor nekem sokkal stabilabbnak is tűnik, a One UI pedig nagyon bejön. De ha most kéne telefont vennem, akkor már megvárnám a holnap érkező A52/72-t.
A Nokia itthon maradt, app fejlesztésre és tartalék telefonnak is tökéletes. -
-
Lali-213
senior tag
Sziasztok,
Ki mire cserélte le a 7 Plust és mennyire elégedett a választással? Az új Nokiák közül nem választanám egyiket sem.
-
Trialbiker
tag
Az enyémben is meghalt a rezgőmotor.
-
Murphistic
aktív tag
válasz
Lali-213 #5754 üzenetére
Persze, de lehet hogy nem
. Azt hiszem ritkán olvastam a púposodásról, inkább csak a töltőcsati hibájáról. Előtte már megfigyeltem, hogy csökken az üzemidő és később egy kékes folt is megjelent a kijelzőn, ahol már elkezdte nyomni az akkumulátor. Végül elengedett a szegély, de ez jól jött a szerelésnél. Én 2018 augusztus elején vettem és most karácsony előtt jelent meg a kékes folt.
-
Lali-213
senior tag
válasz
Murphistic #5753 üzenetére
Szia,
A töltőcsatlakozó nekem is kontakthibás, de az akkumulátor még nem púpos. Számíthatok rá, hogy bekövetkezik nálam is?
Májusban lesz 3 éves a készülék. -
Murphistic
aktív tag
Na, az én Nokia 7 Plusomban is megadta magát az akksi, szépen felpúposítva a kijelzőt. Egy ideje kontakthibás volt a töltőcsatlakozó, kicsit talán ez is közrejátszott. A lényeg, hogy egy kis eBay-es vadászat és 3 hét várakozás után ki tudtam cserélni az akksit és a töltőcsatlakozót.Egyedül a rezgőmotor nem működik, mert a panelról lehagytak pár alkatrészt
.
-
nicu71
addikt
válasz
Lali-213 #5749 üzenetére
engem elhajtott a gyorsszervizes,miszerint a csatlakozó az LCD-hez van forrasztva ,igy nem vállalja ,mert rizikós...de kitisztította,ha már ott van
,most egy kicsit jobb,másodlagos telefonként használom egy ideje.Amugy komolyabb szervízekben megoldják,biztos vagyok benne .
-
Lali-213
senior tag
Sziasztok,
Úgy tűnik a töltőcsatlakozó kontakthibás lett, hol tölt, hol nem.
Gyorsszervizben ezt vajon meg lehet oldani valahogy? -
semetka
őstag
válasz
Wiz Khalifa #5746 üzenetére
Akkor nem pl a lencse zörög benne hanem az egész kameramodul. Biztos úgy van akkor, úgy jobban láttad hogy nem volt üveg
-
Wiz Khalifa
veterán
Azért zörög mert nem tudom hogyan de a kamerát úgy csinálták meg hogy tudjon picit mozogni a helyén. És ezt hallod. Mikor üveget cseréltem rajta akkor láttam hogy mozog de csak az alsó kamera modul.
-
semetka
őstag
Telefont vízszintesen tartva és ha rázzátok nektek is zörög vmi a kamera körül?
-
[Laca]
tag
És a novemberi is
-
Eversmann
aktív tag
Megjött az októberi biztonsági frissítés
-
vittgen
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #5736 üzenetére
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
vittgen #5734 üzenetére
Simán meg tudod.
Nekem annyiból volt egyszerű hogy kijelző már nem volt benne mert ripityára volt törve és kiszedtem szépen az egészet már belőle. Így csak a ragasztót kellett betennem és rá a kijelzőt, persze előtte leteszteltem minden jó-e.
Én nem tubusos ragasztót vettem hanem a ragasztó lapot ami gyárilag volt benne. Az is az oldalon van.
Én ezt a ragasztót vettem. [link] Van nálam is 1darab ha kell valakinek mert én 2-őt vettem a biztonság kedvéért ha netán elrontanám.
(#5735) (V):
Igen mindent onnan rendeltem. -
( V )
veterán
válasz
Wiz Khalifa #5733 üzenetére
Szia, ezeket is a fentebb linkelt oldalról rendelted?
-
vittgen
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #5733 üzenetére
Mennyire egyszerű kicserélni??
Minimális technikai és finommechanikai érzékkel meg tudom oldani?? -
Magnat
veterán
válasz
Wiz Khalifa #5730 üzenetére
Köszi, közben már látom, h félreértettem
-
vittgen
senior tag
...az enyém is kb. 14 hónapja pihen a dobozában...
15 - 18 e forintér már szerintem megéri kijelzőt venni!!
Asszem még most a télen kicserélem benne!! -
Magnat
veterán
válasz
Wiz Khalifa #5727 üzenetére
Szia,
Hol?
[link] -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Trialbiker #5725 üzenetére
Hali!
A notebook-alkatresz.hu-ba lehet venni kemény 1000ft-ért üveget.
Pont most rendeltem be én is egyet, egy kijelzővel együtt.
Eleget pihent a telefon a dobozába (1.5 évet kb).
-
stereofan
tag
válasz
Trialbiker #5725 üzenetére
rákeresve van találat lencse burkolatra is, ill. csak keret is van külön (de lehet ugyanarról a termékről van szó mindkét helyen, nem egyértelmű)
-
Trialbiker
tag
Sziasztok a mai napon sikerült összetörnöm a telefon kamera elötti üvegét. Az a kérdésem hogy be lehet e szerezni valahonnan illetve hogy a telefon emiatt nem fókuszál, vagy mert kapott a kamera is? Mert az üveg maradványait már eltávolítottam.
-
Silentfrog
veterán
válasz
Murphistic #5723 üzenetére
Én mindíg megbántam ha jött rá frissítés. Az utolsó főfrissítéskor már használhatatlanságot súrolta a készülék.
-
( V )
veterán
Ha jól látom a 11 már nem fogja érinteni a készüléket...
-
( V )
veterán
válasz
#32839680 #5718 üzenetére
A gugli most mégis megcsinálja. Igaz kis trükközéssel.
-
kislaci
senior tag
Köszi mindenkinek
-
kislaci
senior tag
Srácok ez a telefon támogatja a wireless töltést? Haveromnak ilyen telcsije van, de nem működik a wireless charging. Azt mondja, hogy elvileg támogatja? Baseus töltővel próbáltuk. Köszi
-
Chris0321
veterán
válasz
Lali-213 #5709 üzenetére
Hello.
A töltés hiba nálam is előjött kicsit még mielőtt lejárt volna a 2 év garancia, azonnal el is küldtem javításra. Mivel mire visszaért már megvettem az utódát egy A71-et és a Nokiát eladtam így nem tudom mennyire volt sikeres a javítás, de a srác aki megvette azóta sem jelentkezett. Nem volt a telefonnal más problémám, mivel előfizetéses vagyok egyébként is cserélem 2 évente a telefonokat. Ha több hibája is van akkor nem tudom megéri-e javítatni -
Lali-213
senior tag
Sziasztok,
Közel 2.5 éves 7 Plusom kezd kissé furán viselkedni az utóbbi időben. Véletlenszerű újraindulás és töltéskor figyelni kell, hogy ne feszüljön a kábel semerre, különben nem veszi a töltést.
Lehet, hogy készülnöm kell, hogy végleg megadja magát?
-
Valaki találkozott már olyan "hibával", hogy a telefonkönyvbe el nem mentett számok nem csörögnek? ( ergo ha valami új szám hív, nem csörög a telefon, csak kijelzi a hívást)
Nokia 3-ről van konkrétan szó, csak a topic eléggé halott...sorry.. -
Silentfrog
veterán
Jártam én is hasonlóan , nekem kovogás közben tört össze mikor kihullott a zsebemből, és még leesés közbe bele is rugtam. Az előző nap vettem le a kijelző védő üveget mert csúnya volt és pont este akartam rárakni az újat. Persze teljesen összetört a kijelző. ( nem Nokia volt) .
-
Hihetetlen.
Kb. 2000-2001 óta van mobiltelefonom, Ericsson GA628 volt az első.
Soha, egyetlen telefont sem sikerült tönkretennem kb. 2 hónappal ezelőttig, amikor beázott a Nokia 7 Plus. Vettem egy másik Nokiát az Android One miatt.Ma, jöttem munkába, amikor megbicsaklottam az utcán az egyenetlen betonon. Nem estem el, nem borultam fel, tényleg csak megbicsaklottam. Erre kirepült a zsebemből a telefon, és betört a kijelzője...
Mindezt úgy, nem szoktam zsebben tartani, hanem oldaltáskámban, dedikált zsebben. Csak az M$ Teams-t nem lehet letenni headsetről (szemben egy átlagos hívással), így addig nem tettem vissza a táskába.Úgy felhúztam magam, mennie kell ennek a telefonnak, mielőtt földhöz vágom. A tokot meg két nap múlva kapom meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest