- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BanJoeJack
csendes tag
Na igen, nekem az volt a tervem, hogy amint megjelenik itt a mobilarénán a teszt a nexus4-ről, írok a fórumba, hogy keresek valakit aki esetleg szintén külföldről hozatná be. Bár ha igaz, amit írt djgeg, és van az LG-nek világgaranciája, akkor szerencsém van, nem olyantól kell szerezni aki tartósan él kint (akim sajnos nincs)(mert mi van akkor, ha elromlik?), hanem valaki egyszer behozná, onnantól ha bibi van akkor hazai szervizbe mehet nyugodtan.
Remélem így lesz, nagyon megéri ezért az árért.
-
margithid
veterán
Ebben van valami, mondjuk játékok engem semmennyire nem érdekelnek, kb 10 éve játszottamm ég asztalin
Nekem az lenne a fontos, hogy be van kapcsolva a skype, viber, mellette netezek és zenét hallgatok, akkor ne lépjen ki egyik programból se, mert elfogyott a Ram.dabadab
Szeritnem meg foögják oldani az alkalmazásokat aztali és mobilra is, fel fogja ismerni a rendszer mondjuk a képernyő felbontásából, hogy hogy kell indítani azt az alkalmazást, de ez még a jővő zenéje.
Ebben maúgy biztos vagyok, hogy ez lesz a jővő és hiába linux az android is, a legelterjedtebb asztali linuxhoz az ubuntuhoz annyi köze van mint Makónak Jeruzsálemhez. Ettől függetlenül jó rendszer az android és az is elsz a jővőben is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest