- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
Sajnos mindegyiken van kameraluk. Így én ezért nem fogok pénzt kiadni!
-
Csabee.
nagyúr
Az árak dúrvák, de tetszenek az újítások.
-
válasz
bigmasterg #193 üzenetére
Valahogy azt sokan elfelejtik nézni
Ébresztő! Nincs ingyen semmi!
-
tomboy0013
veterán
válasz
bigmasterg #193 üzenetére
A hülyének is megéri, főleg annak.
-
Mindenesetre kíváncsi leszek az árazásra 1év múlva, amikor gondolkodni kezdek az új telón. Ha nem csökkentik drasztikusan, akkor nem csak az árat, de a készüléket is megtarthatják, semmi kedvem majd félmillával szaladgálni a zsebemben.
Ja, ha ez ennyi, mennyit kérnek majd a Note-okért?!?! Agyeldobás... Kb direktbe tolják a vásárlót a kínai gyártók karmaiba/arra a pár nagyonnyugati vásárlóra utaznak, akik elvből nem vesznek kínait, vagy nagyon tartanak a beépített backdooroktól.
-
Én ki akartam várni milyenek lesznek, és valamelyiket megvenni!
Közben kiadták a Mate20Prot és nagyon megtetszett, de jól tettem, hogy nem vártam ki és megvettem azt🤣👍
Ezek az új Samuk nekem nagyon nem gyere be kategória+semmiben sem mutat újabbat mint amit az én drágaszágom😀 Kinézetben meg, hát inkább nem mondok semmit... -
válasz
bigmasterg #182 üzenetére
A Samsung tarja az árat. Néha vannak akciók, de ennyi.
-
sfefe
addikt
S10e meretre tokeletes, de kamerelyuk, megint szaros uveg hatlap.....
Igy nekem nem lesz. -
btudos
nagyúr
válasz
bigmasterg #182 üzenetére
Túl nagy a droidos konkurencia. Éves életciklusnál ha nem csökkentesz árat, nem veszik a cuccot, mert közben jön 15-20 versenytárs.
Az Apple megteheti, hogy tartja az árat, ott nincs más iOS-t futtató termék, amivel versenyezni kell. Bár lassul a piac, úgyhogy ez már inkább presztízs kérdés náluk.
-
s1ru2
aktív tag
Volt szó/pletyka arról, hogy valami übertörhetetlen és sérthetetlen lesz a kijelző? Ez valóban megtörtént vagy erről még nem lehet semmit sem tudni?
-
bigmasterg
addikt
válasz
Pete55555 #46 üzenetére
Xiaomi, vagy Oneplus a megoldás a problémádra.
Én is igencsak valamelyik 855ös kínai telóra fogom cserélni majd a mostani s8-amat.
Samsugnak (és LG-nek is) elég rossz árazási poltikája van, de akár huaweit is mondhatnám. Drasztikusan esik az áruk a megjelenéshez képest. Egy ideje például már egy s9 olcsóbb, mint egy oneplus 6T.
Szerintem sokkal szerencsésebb lenne ennél moderáltabb áron kihozni a telefonokat és utána az utód megjelenéséig tartani az árát. (Ahogyan apple, vagy oneplus is csinálja.)
Ezért sem vagyok hajlandó megjelenéskor ilyen drága telefont venni, ha kis túlzással fél év múlva már fél áron dobálják. -
Petyyyyy
addikt
Tudom elkerülhetetlen hogy legyen valahol, de kár az emiatt belógó notch-ért/O-ért.
Egyébként üdvözlöm az ujjelnyomatolvasót. Várjuk az új Note-ot. -
válasz
Dare2Live #162 üzenetére
Igen, milyen jó, hogy feleannyiért a Mi9 is vízálló, lehet bővíteni SD-vel, van jack csatlakozó, WQHD+ oled kijelzője van, 2 év a garancia, nagy akkuja van, a legjobbak között van a kamerája, USB 3-as a csatlakozója, az ujjlenyomat olvasó is már megbízhatóbb és gyorsabb ultrahangos... Vagy ezek mégsem igazak rá?
-
tomboy0013
veterán
Nagyon jó telók, viszont az ár az sajnos katasztrófa, hát ilyet se veszek.
-
nincsnév007
addikt
jó drága
-
whited
addikt
Nem rossz, főleg az alap verzio
De amíg egy nemis olyan rég flagship mate10pro már 100 Mátyás alatt megkapható(igaz használtan, de garival) addig nem érzem a váltás szükségességét -
Alvin_ti4200
félisten
-
antim
tag
S10e: Minek ilyen egérmozi? Már olyan kicsi, hogy kiesik a kezemből, nem találom meg a zsebemben, blabla... 🤣
-
válasz
Kamikaze75 #159 üzenetére
+1
-
Dare2Live
félisten
válasz
Mr.Silkó #169 üzenetére
lehetne de samsungnak mindig rákfeéje az aksi főleg exynossal. A 3100mah meg konkurenciát nézve gyengus.
Az egész 200-300.000Fts+ problémája (nem csak samsungnál) az, hogy fele annyiért nagyon jó redmi/xioamik vannak.
@anulu: Mire mondaná azt az ember, hogy wow és kiadok érte 250-300-350et?
Nálam vannak ilyen dolgok, de hát nem erölködneik Samsung abban, hogy benne legyen.
-
Anulu79
addikt
Így elsőre engem egyik S model sem győzött meg. A tesztre azért kíváncsi vagyok, hogy mit fognak nyújtani a használat során.
-
Mr.Silkó
veterán
Nem rosszak, tényleg sok ponton fejlődtek az elődökhöz mérten (is), de a sztár valóban az S10e lehet, egyértelműen a legjobb vétel a négyesből.
-
QwErTy42
addikt
S10 nagyon begyere... Hmmmmm
És nem is horror. Pedig szifonra áhítoztam (már van kettő napi használatban) -
Remus389
veterán
Nekem ez sokkal jobban tetszik, nincs lyuk és még olcsóbb is sokkal, pedig Samsungos vagyok, de repedezik a márkahűségem.
-
viera
őstag
válasz
kakuk.tamas #151 üzenetére
Üveggel nem rondítom el a telefonokat.
Egyébként még mindig az iPhone féle Face ID a legjobb. -
Jakesz
addikt
Gondolkodom, hogy váltanom kéne az S7-ről, de Cserkót is meg kéne győzni, csak ő felettébb ragaszkodik ahhoz a fránya iPhone-hoz.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Kamikaze75 #159 üzenetére
kb itt kéne hogy vége legyen a Samsung, Huawei... rázaásnak azt mégsincs.
Mi 9nyit 150en, egy vmivel gyengébb Poco meg 99.
-
viera
őstag
Még kb.1000 hsz aztán visszajövök.
Addig nincs értelme,de ugyanez van mindig a másik oldalon is. -
Tetszik az S10 és S10e...az üzemidő meg kérdéses,mint mindig a Samuknál.
Lesz ez olcsóbb is nagyon hamar...
Ezek nem tartják úgy az árat,mint egy Apple termék,mert nagy a szórás androidon. Úgyhogy nem kell parázni,nem drágák ezek csak itt nekünk a balkánon. -
Kamikaze75
tag
Na akkor el lehet gondolkozni egy Xiaomi Mi9 150 ezer nyitó áron szerintem leüti a Samsung S10e-t tudásával a S10,S10+ ugyan nem de annyival nem rosszabb készülék mint az árkülönbség indokolná
-
oAcido
aktív tag
S10+ 512GB előrendelve
Az ütött-kopott, törött hátlapos S7 Edge megérett a váltásra
-
Greg-77
aktív tag
Akkor nem lett grafén akku, elég nagy kár, mert nagy előny lett volna a többi gyártóval szemben! A magas árat is indokolta volna. Azért nagy dolgok nem történnek a mobil iparba évek óta, nagy állóvíz az egész! Persze kéne meg minden, de évről-évre elmaradnak az igazi jó innovációk! Nem beszélve arról, hogy a kínai gyártók lassan megeszik az egész mobilpiacot reggelire a jóáras jócuccaikkal!
-
viera
őstag
válasz
kakuk.tamas #141 üzenetére
Ja ami nem működik a legjobban.
Nézd már meg milyen külsőleg. -
doooo
veterán
válasz
kakuk.tamas #141 üzenetére
Nem, a Vivo rakott először, az X20-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest