- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz
N.YCityBoy #1246 üzenetére
Nem kell még csak vizesnek sem lennie, elég ha izzadt és már nem is nyílik. Abszolút életszerű szerintem.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Sportoltál már életedben?
Vagy izzadtál egyáltalán? -
-FreaK-
veterán
válasz
Elég gyakori nálam pl. nyáron, hogy izzadt a kezem és a hátlapi már nem old fel..
Ezen kívül ezer egy eset lehet, főleg ahogy írták is, egy IP68-as telefonnál. -
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
Tényleg, egy IP 68-as készüléknél ez szóba se jöhet. LOL
-
zzola
titán
válasz
N.YCityBoy #1250 üzenetére
Isten ments! Csak így jól jött ki a válasz, hogy tudtam idézni a mondatodból!
Szerintem jó feature, hányszor szívok a fürdőben gyerekek fürdetése közben, vizes kézzel, amikor csörög a telefon és muszáj felvennem...
Személy szerint én örülök neki!
-
válasz
N.YCityBoy #1250 üzenetére
Nem védeni akarom...
De...
Szerintem nem személyeskedettDe ha úgy érzed,akkor a Te korábbi hozzászólásoddal mi a helyzet?(#1246)
-
SZULTA
tag
válasz
Pl én ez az egyik future amit nagyon vártam 👍
-
zzola
titán
válasz
Most őszintén ki az a marha, aki szerint nincsen olyan szituáció, amikor vizes kézzel kell feloldani a készüléket?
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
N.YCityBoy #982 üzenetére
a topicban nyújtott eddigi teljesítménye alapján a gondolkodást kizárnám. egyéb ötlet?
-
zzola
titán
válasz
N.YCityBoy #974 üzenetére
Lehet, hogy azt ad a Vfone, fogalmam sincsen! Mindenesetre a telefonban azt mondták, amit írtam...
-
VIBO
őstag
válasz
N.YCityBoy #952 üzenetére
-
Gubu0101
veterán
válasz
N.YCityBoy #854 üzenetére
Hát remélem,nem csak természetes fény játék a kivágás miatt.
Mondjuk nem bánnám,ha valaki megy esetleg tapizni és megnézi,hogy van e ott a kamera körül ledjelzés -
SeatZola
őstag
válasz
N.YCityBoy #714 üzenetére
Béke!
Ez a gesztusod viszont korrekt volt! Sajnos ez sem divat hogy valaki elismerje, ha hibázott.
-
LoGeN90
aktív tag
válasz
N.YCityBoy #697 üzenetére
Esetleg Kínában, globálisan aligha. Bohóc.
-
SeatZola
őstag
válasz
N.YCityBoy #697 üzenetére
Már bocsáss meg, de visszaolvastam az eddigi hozzászólásaidat és ezekből egyértelműen csak az jön le, hogy a Mate 20 Pro meg a Huawei milyen szuper, mindenben jobb, mint a Samsung és az S10. Ez a saját önigazolásod szempontjából teljesen rendjén is van. De kérdezem én mi abban a jó, hogy egy a tiédtől eltérő telefon topicjában csak a szarozásért jössz ide? Kérdem én neked hogy tetszene, hogy akik itt írogatnak/olvasnak átmennének a Huawei topicba (és még csak véletlenül sem írok Hüvelyt, meg más hülye neveket, mert én nem nézem le egyik márkát sem) és elkezdenék szarozni azt a telefont ami neked van, vagy amit esetleg majd szeretnél megvenni? Na ugye, hogy szarul esne és mindenki bunkó lenne a szemedben, aki ezt tenné. Miért kell ez? Miért kell a mások örömét, várakozási izgalmát, stb. tönkretenni, belepiszkítani? Neked mitől lesz jobb vagy rosszabb az életed/közérzeted/telefonálási szokásod ha egy másik telefon, amit te nem birtokolsz jobb vagy rosszabb vagy csak más mint a tiéd?
Bocs mindenkitől, kicsit hosszabb lett, de muszáj volt kiírni magamból.
-
-FreaK-
veterán
válasz
N.YCityBoy #643 üzenetére
Most ide be kéne rakjam a double facepalm-os képet, de annyit sem ér az egész.
Ha nem hiszel ezeknek a YT-s teszteknek, akkor mi alapján alkotsz véleményt egyáltalán bármiről is? Minek hiszel akkor, ha ennek nem, és mégis mi alapján? Milyen érveket/ellenérveket sorakoztatnál fel ez ellen, és más mellett? Abban is hiszel netán, hogy a föld lapos?
Sok hasonló kérdésem lenne még, de tudom, hogy tök feleslegesen koptatom a billentyűzetet.
(#646) leslien: várjuk meg a teszteket.. hátha jobb lesz most az Exynos, vagy legalább csak észrevehetetlenül lesz lemaradva, ki tudja. Korábban milyen/mekkora különbségek volt a két verzió között amúgy? Most így csak annyi rémlik, hogy a két legutóbbi esetben is a Samu SoC volt a gyengébb, de részleteket nem tudok.
(#647) nozs23:
-
Gergőke88
addikt
válasz
N.YCityBoy #641 üzenetére
Pedig tényleg gondold végig. Nagy butaságot írtál....
-
-FreaK-
veterán
válasz
N.YCityBoy #637 üzenetére
Teljesen irreleváns, hogy neked milyen időd van! Hogy jön ez ide? Gondold már végig még egyszer légy szíves...
A lényeg, hogy ugyan azokat a taskokat végrehajtva egymáshoz képest mit nyújtanak. Tehát pont hogy azonos körülmények között tesztelte őket az illető, ráadásul próbálva modellezni a hétköznapi használatot. Ennek semmi köze ahhoz, hogy ki hogy használja a telefonját. Épp az a tesztek (bármilyen teszt!) lényege, hogy azonos feltételeket teremtsen a résztvevők között.
Valamint ha ebben a tesztben ennyire győzött az S10+, akkor igen valószínű, hogy a te használatoddal is jóval jobb időt nyújtana.Miért kell ezt egyáltalán magyarázni?? Vagy csak védeni kellett a saját vásárlásod?
-
[Prolixus]
addikt
válasz
N.YCityBoy #637 üzenetére
???
Nem a Samsung-ot védendő, de másfajta használattal mint ami a vidiben volt naná hogy más SOT-ot kapsz. Pl elmondja hogy a flaslight be volt kapcsolva a teszt második felére (vagy harmadára?)...azt te is állandóan égeted?
Ez még nem invalidálja az eredményeket. És nyilván, van telefon aminek X dolog fekszik jobban, van aminek Y. Youtube-ot az elején az iPhone bírta a legjobban, lehet ha végig csak azt tolja szorosabb lett volna az eredmény. Viszont ha ugyanazt csinálod mindegyik tesztelt telefonnal, az eredmény nagyon is komparatív értékű. Mellesleg viszonylag reális használatot mutatott be a fickó. Úgyhogy DE, teljesen releváns a teszt.
-
sasa134
addikt
válasz
N.YCityBoy #323 üzenetére
Hehe, jogos.
@Jakesz
Simán kapható S8 mai napig amazonon/Saturnban. Külföldön nem téma rendes forrásból megvenni. S8+ 389Eur jelenleg német amazonon, a Samsungtól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- CASIO órák kedvelők topicja!
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Steam topic
- Napelem
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest