- Fotók, videók mobillal
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- MIUI / HyperOS topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
válasz maxsoft #5993 üzenetére
Köszi, én abszolút nem vagyok ellene, mert szeretem, csak érdeklődtem, hátha van ffp nélkül esetleg ssh.
Bár az tény, hogy sokkal több mindent támogat az ffp, tehát marad.
Meglepődtem tegnap mc-t nyomtam véletlen mv helyett, mert pakoltam át régi 500GBos HDDről az új 2 TBosra, aztán néztem, hogy ez meg mi.
Azt hittem külön kell telepíteni, rég volt már amikor felraktam! -
FefeeX
veterán
válasz maxsoft #2495 üzenetére
mármint ezt hogy? csak mert ugye a programok, ha új puttyot indítasz, nem jönnek elő ott is (tehát mondjuk újra bejelentkezel, ugyanazt a MC-t vissza tudod hozni, amiben addig másoltál? )
Avicularia: [link] innen csak a transmissiont ne telepítsd ha arra nincs szükséged, az összes többit igen
[ Szerkesztve ]
-
_Petya_
őstag
válasz maxsoft #2136 üzenetére
Nem jó, mert ha tényleg annyira elviszi a load-ot a kitömörítés, akkor a renice-olást végző script is sokára fog lefutni.
szerk: persze, van nice, én pl a TM-et is 19-es nice-al futtatom, hogy ne akadályozza pl a filmnézést. Így torrent futás közben is akadásmentesen tudok filmet nézni.
Petya
[ Szerkesztve ]
Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
nemox
csendes tag
Az automatikus bekapcsolás nem támogatott csak a 320-as esetében.
Ezt találtam róla:
http://forum.nas-central.org/viewtopic.php?f=249&t=5895illetve a leírásban is megemlítik a 320. oldalon:
ftp://ftp2.zyxel.com/NSA310/user_guide/NSA310_3.pdfThis feature is not supported on NSA310.
hamubasültpogácsa
-
rsf
senior tag
Nálam meg a WDTv Live-nál. Van olyan film amihez lejátsza a feliratot és van olyan amihez pedig nem.
A logikára még nem jöttem rá, igazából nem volt sok időm foglalkozni vele, de már nagyon unom...
Üdv.[ Szerkesztve ]
“Az a baj a világgal, hogy a buták mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.“
-
polcsi
tag
Épp itt a gondom, ami előtt érthetetlenül állok, mert látni lát minden megosztást, le is játssza belőle a filmet, de a mellékelt feliratot nem kapcsolja be illetve, úgy érzékeli, hogy nincs is felirat, de ezt CSAK a NAS megosztott mappáinál csinálja, ha pendrivon (vagy külső vinyón) próbálom ugyan azokat a filmeket, akkor egyből látható és választható a külső felirat, szóval ezért gondoltam, hogy a megosztásban lehet valami gubanc.
-
polcsi
tag
Nem "akarok" én DLNA-t használni, igazán nem is értek a hálózati dolgokhoz (sőt egyáltalán nem... ), hanem szeretném, ha a NAS normálisan osztaná meg a videókat és tudjam használni a médialéjátszóról....
Ha valaki ebben tudna kicsit szájbarágósan segíteni, hogy mit, hogyan, milyen programmal tegyem, azt megköszönném! -
Szipi
aktív tag
Sehol mivel én is észrevettem közben, hogy kódolja.
Gondolom csak parancssorból lehet megváltoztatni de inkább nem nyúlok hozzá, örülök hogy megy.#464: Ebben igazad lehet mivel /ffp/start/transmission.sh stop parancs után mindíg azt írta no process ezért reboot után nem adtam ki ezt a parancsot pedig futott.
[ Szerkesztve ]
-
Szipi
aktív tag
-
Szipi
aktív tag
Igen átírtam mindkettőt mivel 2 sor van if-el elválasztva.
Csupa kisbetűvel ahogy írva van.Most mégegyszer megpróbálom a 2.71-et.
Uninstalláltam az ffp-t -> Reboot
Újra felraktam az ffp-t -> Reboot
A többi most jön.Szerk.: Mind az 5 program simán felment, ffp/tm létrehozva.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- X box one s all digital