- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumi1024
veterán
Nekem ne gyere az FHD felbontassal, mert oda mindegyik mostani vga boven sok is...
Csak, hogy az utóbbi időből említsek pár címet: GTA V, Witcher 3. Persze Mediumon sok, de ha feltornászod a beállításokat a húzott 980-at se mondanám soknak. Nem véletlen tervezek Furyra/Ti-ra váltani.
-
TTomax
félisten
Én meg a 60Hz-re nem tudnék visszaállni,Scanban nézegettem de engem nagyon zavarnak a kávák.Próbáltam én is márt TV-t,de nem tudtam megszokni,projektort már nem is vettem pont-e miatt.Illetve nekem ne legyen tiszta rece minden mert azt nézegetve egy idö után elmegy a játéktól a kedvem.
Nem tudom te hol és mivel próbáltad az SLI-t de nekem még egy monitorral még soha nem volt gondom.Az meg hogy "csak" plusz 50% és miért annyi,meg és egy misét,majd kíváncsi leszek arra az SFR-re a DX12ben amit azért kukáztak mert alig skálázódott mit fog művelni.
Ugyan írj már egy pár játékot mivel szoktál játszani ahol nem ment az SLI?
-
TTomax
félisten
Három monitoron?Oda a 290X is kevés... egyik kártya sem igazán oda való.Én speciel inkább játszok egy monitoron de jobb minöségben mint hármon levett grafikával.Egyébként megnézném én azt a setupot, meg hogy melyik játékban és miért,mert ez igy nem sokat mond el.
Dehogy sok FHD-ra ... én nem tudom te mivel játszol,de elég egy Metrot elő venni máris fekszik minden.Én már 1440p-re se ajánlanék 970et,de 290X-et sem...
Nekem is volt 290-em 290X-em 980am 980SLI-m... de én csak 1440pben játszok... a CF egy khmmmm gyalázat volt az SLI sem tökéletes,de vállalható,és én bizony szeretek mindent ráadni,egy játékot teljes pompájában élvezni.Persze jobb lenne nagyobb felbontás,vagy több monitor,de elég sok oka van amiatt nem tudom meglépni,és nem az anyagiak miatt.
-
Levwi
aktív tag
+1 a 970-nek csak elég a magasabb felbontás és elvérzett a hiányzó memória vezérlő miatt. Mondjuk én is pipa lettem volna ha veszek egy 970-et és nagy felbontáson nekiáll laggolni miközben a vramból ott van még fél giga szabad a gpu meg nem megy maxon.
Még mindig 1280x1024-en tolom
a monitorom miatt.
-
TTomax
félisten
Dea 980 akkor vetted amikor megjelent ugye?Jó lett volna ha 290X-et is akkor vetted volna 500+felett...Tudom,mert én az elörendelöit mondtam vissza...A gond az,hogy a selejtes 970 hozza a 290X-et...
(#74) Levwi
Az a baj,hogy a mondatod "majd"-al kezdődött,az árát nem "majd" fizeted,hanem most.NE várjátok ilyen nV piaci részesedés mellett még kb egy bö évig,hogy olyan játékok jönnek amitől a maxwell megfekszik,mert aki játékot készít azért felméri mire is kell írnia.Másként nem tudja azt eladni.Arról nem beszélve,hogy ha konzolokat vesszük alapul,ami jóval nagyobb piac,oda sem jött még egy olyan játék sem ahol teljes mérték az ki lenne használva,azt gondoljátok majd pc-re itt 6-8 hónap alatt ömleni fognak a játékok?
-
-
Joshi
titán
Sőt a TV 4k szóval oda még a 980Ti is határeset lesz. Amúgy nagyon jó kis kártya a 290, már meg is van a gazdája.
(#39) HSM értem én, csak hiába Fiji ha olyan teljesítménye lesz mint a jelenlegi 290. De legyen igazad.
Az a lényeg hogy legyen konkurencia, különben nem lesznek alacsonyabb árak.
(#40) Bale_E igen a 290 is vizesblokkos, meglátjuk de olyan 1,5x gyorsulásra lehet számítani a tesztek alapján.
-
m0h0senator
őstag
Nem tudom mit tud a csúcs gpu, de egyedül kevés a 4K-ra még ez is nem? A másik ami eszembe jutott, hogy a CF/SLI vagy multiadapter miatt ha 2 kártyánk van akkor ott már a rendszer egynek "látja" a vram-ot, meg volt valami hír a memória csökkentő catalyst optimalizálásról...
(#36) Joshi: kíváncsi leszek a tapasztalataidra.. a 290-n is víz van nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest