- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levwi
aktív tag
+1 a 970-nek csak elég a magasabb felbontás és elvérzett a hiányzó memória vezérlő miatt. Mondjuk én is pipa lettem volna ha veszek egy 970-et és nagy felbontáson nekiáll laggolni miközben a vramból ott van még fél giga szabad a gpu meg nem megy maxon.
Még mindig 1280x1024-en tolom
a monitorom miatt.
-
Levwi
aktív tag
a mantle-nal az a baja hogy az nvidia lecsap a játékfejlesztőkre hogy nvidia-ra írják meg jobban a játékokat és itt van a gond. Érdekes módon az amd által szponzorált játékok nem futnak rosszabbul nvidia kártyán, de az nvidia által szponzoráltak meg rosszabbul futnak amd kártyán. nv mindig keresztbe tesz az amd-nek miközben amd próbál olyan dolgokat fejleszteni ami mindkét gyártó kártyáin normálisan fut. Mantle is menne nvidia kártyákon ha támogatnák az alacsony szintű hozzáférést hidd el, de nem támogatja így bukta. De én még mindig azt mondom, hogy a mantle pont elég volt ahhoz, hogy megszülessen a dx12 és a vulcan api.
-
Levwi
aktív tag
majd amikor megjelennek az első low level api-ra írt játékok és az amd kártyái gyorsulni fognak a maxwell architektúra meg lehet még lassúlni akkor majd meglátjuk mi lesz konkurencia minek. Jó tudom jön majd a pascal, csak annyi lesz a különbség , hogy amd-nek addigra rengeteg kártyája lesz ami támogatja (az összes gcn) az nv-nek meg majd lesz egy pár ami lehet nem lesz olyan szinten kiforrott mint az amd gcn kártyái, mert ugye amd már jó pár éve a jövőre tervez és nincs leragadva a jelennél mint az nvidia. A pascal véleményem szerint egy elmaradott architektúra lesz a gcn-hez képest. A 970-et meg hagyjuk már átléped a 3,5 giga vramot és mintha egy alsó kategóriás kártya lenne a gépedben. és azért kérnek el 100k-t nevetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest