- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Én csak leírtam a véleményemet a Mantleról, de igazából te kezdted el bizonygatni a Mantle létjogosultságát.
ui.: Ezt is írtam, ha esetleg elkerülte volna a figyelmedet. Ezt többször leírtam, de még érdemben senki nem cáfolta vagy erősítette meg.
"igen, csak a Mantle Fanok felejtenek el egy nagyon fontos részletet, miszerint a Mantle lényege a GPU közvetlenebb hozzáférése a GPU-hoz, és így annak hatékonyabb kihasználása. Na most ez a gyakorlatban csak a gyenge CPU-s rendszerekben jött ki. Kérdezem én, ha nekem van egy erős CPU-m akkor miért nem tudja hatékonyabban kihasználni a Mantle a GPU-mat? Gondolom erre is van magyarázat Abutól, de sajnos ettől még nem lesz több Mantle játék és több FPS-em.
-
Joshi
titán
-
Joshi
titán
Ezek szerint te nem érted. Én a játékokon belüli fps-ből élek, ha ez nincs meg akkor hiába a fejlett GCN ez kevés. Eredmény kell, nem ígérgetés. Remélem már értesz engem is.
(#78) Levwi ez így ebben a formában nem igaz, megrágalmazták Kunost (Assetto Corsa) és a Project Cars fejlesztőit is hogy biztosan azért fut rosszabbul AMD kártyákon a játékuk, mert NV-re lett írva. Aztán érdekes módon ez egyáltalán nem igaz sőt, ezt meg is cáfolták. Én nem akarok vitát, maradjunk annyiban hogy meglátjuk. Ha most az AMD jó áron jó teljesítményt tud mutatni, akkor emelem kalapom.
Ja és AMD-nél még a driver írás is luxus dolog, mára már évente jó ha 2db wqhl drivert kiadnak. Aztak_rva mekkora királyok lettek. -
Joshi
titán
Akkor had mondjam el az én véleményemet is. A 8% gyorsulás pont semmit nem ér 100fps-nél de 25-30fps alatt se. Aztán ott van a Min fps ami egyébként a Mantle erőssége lenne, de milyen játékoknál is? Elmondom neked hogy jó ha 10 játékból 3-4 támogatja (ez már jó arány). És mi van ha én pont azokkal a játékokkal játszom ahol nincs Mantle? Na ez a legnagyobb baja a Mantle-nak.
-
Joshi
titán
Ahogy már korábban is írtam, az AMD-nek most virítania kell valamit, mert tényleg kezdenek a röhej tárgyává válni. Volt a Mantle ami akkora újítás volt, hogy aztán sehol sincs. Persze furfangos fordulattal már arról beszélnek, hogy a Mantle indította be a DX12 és Vulcan projekteket. Ez még oké is lenne, de hol a teljesítmény? Miért mindig az NV a gyorsabb?
Remélem most itt az ideje hogy az AMD felvegye a boxkesztyűt.
-
MPowerPH
félisten
Nem is a 12Gb-vel kell osszevetni. Eleg a 6Gb-s Ti-vel. A 4Gb pont a kritikus hatar, amit 4k-ban, de mar nalam multi monitorral is eppen atlep vagy nem lep at. Mivel ez joval gyorsabb lesz mint az elod, alkalmazhatsz nagyobb reszletesseget. Es hopp, mar tul is lepted azt a hatart. Onnantol meg johetnek a lagok. De ne legyen igazam. Biztosan kenyszermegoldas a 4Gb, mert egeszen a vegsokig 8-rol cikkeztek. Sot, nem egy-ket cikk volt rola jo par honapja, hogy mar kiserleteznek a uj stackelesi modokkal, hogy a 8Gb kihozhato legyen. En akkor azt hittem, erre var az AMD. Aztan lehet tenyleg vart, csak kifutottak az idobol, es kenyszerbol kiadjak most 4Gb-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest