- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
Menthirist #278 üzenetére
Szerintem pánikkeltés,én azt nagyon nehezen tudom elhinni hogy lehagyták róla.Szerintem ez olyan hír mint az ezer dolcsis ára volt.
-
TTomax
félisten
válasz
CsonkaImo #267 üzenetére
Én nem tudom te hol voltál az elmúlt fél évben,de elég sokan választottak 970et a 290ellen mert a TV-n is szerették volna élvezni a 4K 60Hz-et.Még csak játszani sem kell hozzá,már desktopon érzed hogy 30 vagy 60Hz.Továbbá nem én hirdetem az igét a 4K gamingröl,és a 4K TV-k sokkal jobban terjednek mint a 4K monitorok.Adott a szituáció ha NEKED lenne egy 4K tévéd akkor is így gondolkodnál?
-
TTomax
félisten
Mert ti még nem tudjátok,hogy jön a Fury Pico,meg a Fury Macro is... ez utóbbi már két ceruzaelemről megy,és akár a kulcstartódra is rakhatod...
-
TTomax
félisten
Most néztem meg a Fire Strike Ultra-t... 4Kban 3GB,5K-ban 4GB körül alatt kér.
-
TTomax
félisten
Én meg a 60Hz-re nem tudnék visszaállni,Scanban nézegettem de engem nagyon zavarnak a kávák.Próbáltam én is márt TV-t,de nem tudtam megszokni,projektort már nem is vettem pont-e miatt.Illetve nekem ne legyen tiszta rece minden mert azt nézegetve egy idö után elmegy a játéktól a kedvem.
Nem tudom te hol és mivel próbáltad az SLI-t de nekem még egy monitorral még soha nem volt gondom.Az meg hogy "csak" plusz 50% és miért annyi,meg és egy misét,majd kíváncsi leszek arra az SFR-re a DX12ben amit azért kukáztak mert alig skálázódott mit fog művelni.
Ugyan írj már egy pár játékot mivel szoktál játszani ahol nem ment az SLI?
-
TTomax
félisten
Na mindegy,számomra a legérdekesebb vga a Fury Nano az egész termékpalettából...
-
TTomax
félisten
Három monitoron?Oda a 290X is kevés... egyik kártya sem igazán oda való.Én speciel inkább játszok egy monitoron de jobb minöségben mint hármon levett grafikával.Egyébként megnézném én azt a setupot, meg hogy melyik játékban és miért,mert ez igy nem sokat mond el.
Dehogy sok FHD-ra ... én nem tudom te mivel játszol,de elég egy Metrot elő venni máris fekszik minden.Én már 1440p-re se ajánlanék 970et,de 290X-et sem...
Nekem is volt 290-em 290X-em 980am 980SLI-m... de én csak 1440pben játszok... a CF egy khmmmm gyalázat volt az SLI sem tökéletes,de vállalható,és én bizony szeretek mindent ráadni,egy játékot teljes pompájában élvezni.Persze jobb lenne nagyobb felbontás,vagy több monitor,de elég sok oka van amiatt nem tudom meglépni,és nem az anyagiak miatt.
-
TTomax
félisten
Dea 980 akkor vetted amikor megjelent ugye?Jó lett volna ha 290X-et is akkor vetted volna 500+felett...Tudom,mert én az elörendelöit mondtam vissza...A gond az,hogy a selejtes 970 hozza a 290X-et...
(#74) Levwi
Az a baj,hogy a mondatod "majd"-al kezdődött,az árát nem "majd" fizeted,hanem most.NE várjátok ilyen nV piaci részesedés mellett még kb egy bö évig,hogy olyan játékok jönnek amitől a maxwell megfekszik,mert aki játékot készít azért felméri mire is kell írnia.Másként nem tudja azt eladni.Arról nem beszélve,hogy ha konzolokat vesszük alapul,ami jóval nagyobb piac,oda sem jött még egy olyan játék sem ahol teljes mérték az ki lenne használva,azt gondoljátok majd pc-re itt 6-8 hónap alatt ömleni fognak a játékok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Automata kávégépek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest