- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
m0h0senator #53 üzenetére
Mindenképpen olvass utána egy szakmai topikban.
(#54) trufa12 itt minden az árakon fog múlni, már mint mennyi lesz a kiskerár. A cikkben leírt árak senkit ne tévesszen meg, mert úgy is a kereslet szabja meg hogy mi lesz. Az nv tábor sokkal nagyobb ezt ne felejtsük el.
-
Joshi
titán
válasz
m0h0senator #46 üzenetére
Szerintem a 100Hz fölötti téma felejtős, oda nagyon erős kártya kell. Még egy 980Ti is kevés a 140fps-hez, ha meg leveszed a grafikus részletességet akkor meg minek ilyen kártya. Ezt gondold át, de főleg nézz teszteket hogy egyes kártyák mire képesek.
ui.: azt nem tudom hogy a Free-Sync és G-Sync hogy működik, ha ezekhez nem kell a valós képkockaszám hanem trükköznek valamivel akkor sorry.
-
MPowerPH
félisten
válasz
m0h0senator #40 üzenetére
A Ti mar birja, csokkentett reszletesseggel ugyan. Es kell a memo hozza.
"A másik ami eszembe jutott, hogy a CF/SLI vagy multiadapter miatt ha 2 kártyánk van akkor ott már a rendszer egynek "látja" a vram-ot"
Errol nem tudok. 290X eseteben ez meg biztosan nem igy volt. De erdekelne, hogy itt tortent e valtozas. Bar megfogadtam, hogy soha tobbet MGPU.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest