- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
"Lehet inkább józan fejjel gondolkoznak a Nokiánál."
Pontosan. Jozan fejjel atgondoltak, hogy mennyit lehet elkerni egy Nokia feliratu telefonert es megszuletett a 749€ ar. Ezzel semmi gond, csak ez ponthogy megerositi amit mondtam nem pedig cafolja. Senki ne ertsen felre, en nem mondom latatlanban , hogy ez a keszulek szar. (bar nokia 7 plus tulajkent azert nagy osszegbe mernek fogadni ra, hogy az) Egyszeruen csak azt mondom, hogy nyilvan nem jofejsegbol kerul annyiba amennyibe, hanem azert mert ennyiert tudjak majd eladni meg annak fenyeben is, hogy korlatozott a keszlet. Lassuk be, flagship telefonok belulrol egyik 19 , a masik meg pont ugyan ugy 19. Ugyan azokbol az alkatreszekbol epulnek, ugyan azok a beszallitok adjak a paneleket, ugyan az a ceg adja a ramot stbstb. Felepitesben nagyjabol kutya semmi kulonbseg nincs koztuk, igy ami rendesen ki tud nyitni egy penztarcat az szubjektiv szempontbol a design, objektiv szempontbol a szolgaltatasok. Namost android one. Erdekel a szolgaltatasok listaja ? Amit az android alapbol tud + semmi. Ennek ellenebe allitasz egy s10 et es napestig sorolhatod, ott a knox felulet, ott van a kijelzore kotes utani desktop felulet, ott van mogotte egy gigaszi meretu community es rengeteg ilyen samsung exkluziv szolgaltatas. Ezzel lehet ma egy keszuleket eladni.
-
Bossyy
tag
Persze, sok mindenben igazad van, de:
- a belső tárhely sebessége valóban fontos, de én sem kártyára írom a felvételeim, videóim, fényképeim, hanem a belső memóriába. Nem a kártyáról futnak a programjaim, nem arra telepítek nem az az elsődleges háttértáram. 64 GB os belső memóriájú telefonom van, a kártya csak háttértárnak (zene, filmek) van használva, arra viszont szerintem hasznos.
Ennélfogva szerintem nem jogos, ha egy gyártó elveszi a lehetőséget, főleg egy flagshipnél, aminek elvileg mindent tudnia kell(ene). Szóval szerintem bölcs dolog pl. a Samsungtól, LG től, hogy igenis megadják a vevőiknek ezt a lehetőséget. Ráadásul a Samsung volt olyan bölcs, hogy belátta az érvek tarthatatlanságát és az S6 után visszatette ezt az opciót (nagyon helyesen) az azóta kijött készülékeibe.
- Mi van ha én nem szeretnék biztonsági mentést a felhőbe, ahol ki tudja hogy ki és mire használja a totálisan személyes adataim. (nem vagyok naív, tudom, hogy anélkül is megszerezhetik, de mégsem töltögetem fel szívesen a 9 éves kislányom fényképeit, az újjlenyomatom, a szkennelt íriszem és az összes jelszavam egy ki tudja milyen felhőbe, amit aztán majd ki tudja hogy ki fog összehalászni a háttérben)
- Semmilyen app sem tölt át 40-50 GB zenét, filmet olyan gyorsan, mint ahogy én átdobok egy memóriakártyát :-) És annak a 40-50 GB nyi adatnak még helyet is kell csinálni a háttértáron, amit aztán ott le is foglal!
- Nem érdekel az online streaming, nem kívánom, hogy a zsebemben tartott telefon percenként több megabájtnyi adatot sugározzon át a testemen, miközben még fizetek is érte a szó szoros értelmében és az akkumlátorom kapacitásával is.
Szóval nekem kell a tárhely bővítés és örülök, amíg erre a gyártók is tudnak megfelelő ajánlatot adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged