- Yettel topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
A hölgy egyébként teszi a dolgát.... jó melója van....ezért kap fizetést...ezt kell mondani és punktum......zsebében attól lapulhat iPhone vagy Samsung vagy Huawei....mert ő is látja és tudja hogy "mizu".
-
GEIL
addikt
válasz
janeszgol #38 üzenetére
most látom hogy a Sony-hoz odairják hogy "hádéerr" ? ehh....mókusvakitás
LG G4-em odatettem 100%-os fényerőn a Huawei mate 10 pro mellé...az már OLED paneles...egyértelműen "jobb" és ujabb...pedig hurkább a felbontása és a ppi-je......de annyival nem éreztem jobbnak egyiket sem a másiknál.....ha valóban nem a felbontás számit akkor kár venni 4K tv-t mert a FullHD az ugyanolyan pl ugyanattól a gyártótól.?
-
GEIL
addikt
Jah..."prémium szegmensben fog versenyezni".....most nem azért de ezeknél még a párom volt LG G3-a vagy a holnap leváltásra kerülő LG G4-em is mérföldeket ver sebességben, design-ban, kamerában, kijelzőben....stb stb. pedig az LG G4 már több mint 3 éves.......de ha ezek a Sony mobilok a 2018 prémium készülékei, akkor nekem jó lesz inkább a Huawei "tavalyi (2017)" csúcsmobilja is...a Mate 10 pro.
aztán jó napot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest