- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
slimshady
senior tag
válasz
Fitzgerald #66 üzenetére
A reklám sem feltétlenül segítenie a Sony-n.
-
nordo
tag
válasz
Fitzgerald #66 üzenetére
UK-be ahogy írtad hetente több mint egymillió ember jár stadionokba a tv-ben meg a többszöröse nézi.
-
válasz
Fitzgerald #66 üzenetére
A helyzet az, hogy ez kb. csak itt Magyarországon igaz.
De igazad van. -
nordo
tag
válasz
Fitzgerald #63 üzenetére
Igazad van, osztrigából is rengeteget zabálnak az emberek pedig rohadt szar az íze.
-
nordo
tag
válasz
Fitzgerald #60 üzenetére
Ha annyit jársz UK-be ne csak nézz láss is.Ha csak a stadionokban lévő plakátokat (kivetitőket) számolom bőven túlreklámoz a sony.
-
nordo
tag
válasz
Fitzgerald #46 üzenetére
Különben egy termék minőségét sajnos abból nem lehet megállapítani,hogy mennyi fogy belöle.Vagy szerinted az auchanos virsli vagy párizsi a legjobb mert abból fogy a legtöbb.
-
nordo
tag
válasz
Fitzgerald #53 üzenetére
A sony nem tejel nem költ reklámra?
Nagyon el vagy tévedve, szerinted az nem reklám ha egy Columbia pictures (ami a sony tulajdona) által kiadott film tele van sony készülékekkel,vagy ha a BL- ben vagy más sporteseményeken mindenhol ott figyel az xperia felirat. -
nordo
tag
válasz
Fitzgerald #35 üzenetére
Szerintem az xperia-k formavilága teljesen rendben van,ha megnézed az általad említett 10-es listát 8-gyártó készülékeit egy méterről nem lehet megkülönböztetni,csak a logó más rajtuk.
-
Enci1983
senior tag
válasz
Fitzgerald #53 üzenetére
Most igen így van, az egyik szolgáltatónál vagyok. Itt ez így megy. Mondjuk itt is nagyon sok készüléket vesznek meg úgy hogy kifizetik a teljes összeget és nem részletre. Viszont nagyon nagy pluszt raknak a mobilok áraira, ez nem csak Sony egyedi. Előtte ahogy Te nevezted sufni GSM-ben dolgoztam, nekem hatalmas meglepetés volt hogy 40-50 ezer forinttal drágább egy-egy mobil a szolgáltatónál mint ott volt. Holott a bolt közvetlen kapcsolatban van a szakszervízekkel. De a lényeg amit mondani szeretnék az az hogy míg ott dolgoztam nem éreztem hogy kevesebb Sony mobilt értékesítenének mint más egyebet. Itt viszont az is észreveszi hogy valami nem stimmel aki annyira nem jártas a dologban. Feltűnően sokat akcióznak a fizető márkáknak, több a színválaszték (volt aki emiatt lépett vissza egy Sony mobil vásárlástól) és egyre több termékkel vannak jelen. Utóbbi mondjuk már kétélű hisz több Sony telefon csak Ázsia only, viszont van ok és okozat. Nem úgy fogynak a készülékeik mert sokkal drágábban adják, kevés a színválaszték illetve nincs raktáron jelszóval beszéld rá a vásárlót egy hasonló kaliberű nem Sony mobilra. Benne vagyok, látom. És ezalatt az idő alatt nagyon kevés vásárló jött úgy be, vagy azzal a kijelentéssel hogy itt meg ott azt olvastam róla és emiatt szeretném megvenni. Sőt a legutóbbi közvélemény kutatás szerint a vásárlók nagy hányada a tv-ben illetve hirdető plakátokon látottak alapján vesz telefont. Szóval a fórumozók nagyon nagyon kevesen vannak. De ez már nagyon off be is fejezem.
-
Enci1983
senior tag
válasz
Fitzgerald #46 üzenetére
Tudod mekkora ez a réteg akiről beszélsz? Nagyon elenyésző. Nap mint nap bejönnek vásárolni az emberek és kb 80% úgy jön hogy nincs kifejezett elképzelése a márkát illetően. Legyen nagy a kijelző meg jó legyen a kamera és ennyi. Az már egy másik történet hogy nekünk mit kell ajánlani, természetesen azt aki jobban támogatja az üzletet, s mivel a Sony nagyon nem így kapásból Samsung, Huawei és iPhone, igaz utóbbi sem támogat annyira senkit de kinőtte magát annyira hogy erre ne is legyen szüksége. Míg mondjuk mire az én pultomhoz érsz legalább nyolc plakátba futsz bele amin a fenn említett márkák szerepelnek. Olyan is volt hogy aki kifejezetten egy Sony mobilt keresett azt kellett mondani hogy már nincs készleten, holott van és volt. De az sem véletlen hogy legtöbbször csak egy színvariánst kérnek le, míg a többiből mindet ami van. Eléggé belátok a színfalak mögé így másfél év után.
-
törölt tag
válasz
Fitzgerald #42 üzenetére
Szerintem jó ez így. Felismerni, már a formáról is, hogy ez egy Sony.
-
válasz
Fitzgerald #42 üzenetére
Nem az arculatváltás hozza meg a sikert, hanem a jó ár/érték arányú készülékek, illetve a megfelelő hardver.
Szerintem jó ez így.
"Ha erről leveszed a brandinget (XZ), akkor is azonnal megmondom, hogy ez egy Sony Xperia."
Ez már egy fél siker.
Nem feltétlenül van szükség arculatváltásra.
Egyébként én csak arra vagyok allergiás, ha valaki keveri az egységes formavilágot az ugyanolyan kinézettel.
Lehet, hogy neked gagyi.
Ez van. -
törölt tag
válasz
Fitzgerald #35 üzenetére
Sok apró különbség, de van.. Az XZ vonal erősen elüt a Z formavilágától
Ennyi erővel hozhattad volna az iPhone-t is. azok még egyformábbak a kijelző felől. Dizájn téren szerintem telitalálat ez a letisztult forma. Akinek nem tetszik az úgy is mást fog venni.Nekem a túl kerekített sehol sem lineáris vonalvezetés nem jön be. Magyarán a szappantartó forma transzformációi. Valakinek meg pont az tetszik. Nem vagyunk egyformák.
-
válasz
Fitzgerald #35 üzenetére
Akkor javítok.
A szögletes forma nem csak a Sony-ra jellemző, tehát neked az összes szögletes telefon ugyanolyan.
Ha ezzel nem értesz egyet, akkor igazából a "szögletes forma" kategóriánál kisebb részletekre is figyelsz.
Tehát feltételezem, hogy feltűnt neked az oldalt lekerekített formavilág és az elölről teljesen szögletes ház az XZ-nél (szerk. látom ez feltűnt), szembem a kerekített(ebb) sarkú Z telókkal.Egységes dizájnvilág, de nem ugyanolyan.
-
törölt tag
válasz
Fitzgerald #32 üzenetére
Teljesen új a formaterv az XZ debütálása óta. Nem tudom mit nézel, de biztos nem vagy képben. Ennyi erővel az összes smartphone tökegyforma, mert mindegyik érintőképernyős...
-
válasz
Fitzgerald #32 üzenetére
Akkor vagy nem láttál még fél évesnél korábbi Xperiát, vagy neked a kijelző + szögletes forma jelenti az egyforma dizájnt.
Nem ugyanolyan.Zárójel: a Z-k tényleg ugyanolyanok voltak, de ezzel sem volt semmi probléma.
Neked nem tetszik.
Ez van -
<Lacy85>
addikt
válasz
Fitzgerald #21 üzenetére
Kamerát leszámítva semmi baja az xperia telóknak.
A design teljesen jó (mondjuk ez szubjektív), a rendszer kifogástalan.
Nem ülek fel a hype vonatra (edge, sehol káva, stb.)? Jól is teszik.
Nem mimdenkinek kell kényelmetlen kirakati mobil. -
Heisenberg69
senior tag
válasz
Fitzgerald #21 üzenetére
Komolyan nem értelek. Most változott meg a külső... Az XZ egy teljesen új formatervet hozott...
-
válasz
Fitzgerald #21 üzenetére
Az Xperia névvel semmi gond nincs.
Viszont tény, hogy botladoznak termékpolitikailag.
De szerintem az XZP meggyőzőre sikeredett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest