- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enci1983
senior tag
válasz
Fitzgerald #53 üzenetére
Most igen így van, az egyik szolgáltatónál vagyok. Itt ez így megy. Mondjuk itt is nagyon sok készüléket vesznek meg úgy hogy kifizetik a teljes összeget és nem részletre. Viszont nagyon nagy pluszt raknak a mobilok áraira, ez nem csak Sony egyedi. Előtte ahogy Te nevezted sufni GSM-ben dolgoztam, nekem hatalmas meglepetés volt hogy 40-50 ezer forinttal drágább egy-egy mobil a szolgáltatónál mint ott volt. Holott a bolt közvetlen kapcsolatban van a szakszervízekkel. De a lényeg amit mondani szeretnék az az hogy míg ott dolgoztam nem éreztem hogy kevesebb Sony mobilt értékesítenének mint más egyebet. Itt viszont az is észreveszi hogy valami nem stimmel aki annyira nem jártas a dologban. Feltűnően sokat akcióznak a fizető márkáknak, több a színválaszték (volt aki emiatt lépett vissza egy Sony mobil vásárlástól) és egyre több termékkel vannak jelen. Utóbbi mondjuk már kétélű hisz több Sony telefon csak Ázsia only, viszont van ok és okozat. Nem úgy fogynak a készülékeik mert sokkal drágábban adják, kevés a színválaszték illetve nincs raktáron jelszóval beszéld rá a vásárlót egy hasonló kaliberű nem Sony mobilra. Benne vagyok, látom. És ezalatt az idő alatt nagyon kevés vásárló jött úgy be, vagy azzal a kijelentéssel hogy itt meg ott azt olvastam róla és emiatt szeretném megvenni. Sőt a legutóbbi közvélemény kutatás szerint a vásárlók nagy hányada a tv-ben illetve hirdető plakátokon látottak alapján vesz telefont. Szóval a fórumozók nagyon nagyon kevesen vannak. De ez már nagyon off be is fejezem.
-
Enci1983
senior tag
válasz
Fitzgerald #46 üzenetére
Tudod mekkora ez a réteg akiről beszélsz? Nagyon elenyésző. Nap mint nap bejönnek vásárolni az emberek és kb 80% úgy jön hogy nincs kifejezett elképzelése a márkát illetően. Legyen nagy a kijelző meg jó legyen a kamera és ennyi. Az már egy másik történet hogy nekünk mit kell ajánlani, természetesen azt aki jobban támogatja az üzletet, s mivel a Sony nagyon nem így kapásból Samsung, Huawei és iPhone, igaz utóbbi sem támogat annyira senkit de kinőtte magát annyira hogy erre ne is legyen szüksége. Míg mondjuk mire az én pultomhoz érsz legalább nyolc plakátba futsz bele amin a fenn említett márkák szerepelnek. Olyan is volt hogy aki kifejezetten egy Sony mobilt keresett azt kellett mondani hogy már nincs készleten, holott van és volt. De az sem véletlen hogy legtöbbször csak egy színvariánst kérnek le, míg a többiből mindet ami van. Eléggé belátok a színfalak mögé így másfél év után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest