Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
Nézegettem ezt a készüléket.
Sőt majdnem meg is vettem, deRoot hogy áll?
Kereső semmit nem talált.3rd party alkalmazások írnak az SD-re?
Vagy csak a gyáriak.szerk.:
Hogy ne csak kérdezzek.
Kicsit nézelődtem root ügyben [link] -
Zitababus
csendes tag
Szombaton én is megvettem.
Eddig elégedett vagyok, meglepően szép képeket is csinál.
Remélem minden rendben lesz vele. -
Izessajt
újonc
Tegnap kocsival melóba menet Waze használata közben jelentkezett a hiba, nagyon idegesített, ezért megnéztem Google Map-en és Nokia Here-en is, de azokkal is el-el vesztette. A munkahelyemen meg az ablaknál egy helyben állva kilométerekkel arébb dobott, újraindítottam az egész telót, azóta jó, felhőktől függetlenül stabil a jel, hazafelé a Waze a dugó miatt elvitt vmi iszonyat erdős részre ahol nem láttam az eget + ugye felhők is voltak, de végig jó volt egyszer nem dobta el...
nem tudom tegnap reggel mi lelte...Kifejezetten gps tesztelő progit még nem használtam,de ha ajánlasz egyet legközelebb munkába menet megnézem azzil is, igaz az kedden lesz csak, a hétvégén nem terveztem egy 10 méter sugarú kört elhagyni
-
kontrobi
aktív tag
Nem hagyott nyugodni ez a GPS-es dolog, kimentem ebbe a szuttyos időbe és ugyan csak egyhelyben állva de megnéztem a vételt. Gyors műholdtalálat után egyszer Bori közölte, hogy a gps vétel megszűnt, de rögtön lett is újra. Ácsorogtam kint még vagy négy percet de ezután semmi.
Hirtelen ennyit tudtam megvizsgálni. -
kontrobi
aktív tag
Hát hogyne, ez az év vicce! 16.4 óra, a majdnem azonos képességekkel megáldott Xiaomi Redmi Note meg csak 5.52!
Erre szoktam én azt mondani, hogy én meg Lópici Gáspár vagyok, az utca hírmondója! (ha mond valakinek ez még valamit)
A GPS-t sajnos nem tudom tesztre fogni mert ha kimegyek a kertbe és egy helyben állok nem hinném, hogy annyira megzavarnám ezzel, hogy eldobálná a jelet.
Ezt majd valaki más, aki többet utazik...!
-
madrac
senior tag
Ezekszerint kamu a 16 órás videó lejátszás 1 feltöltéssel.
GPS jel elvesztési problémát senki se tesztelte esetleg ebben az időben amiről Izessajt írt?
Azért jó lenne tudni hogy milyen programmal jelentkezz a probléma és más programokat is megnézni, főleg a gps teszt progikat... -
myk74
senior tag
Ilyen Honor 4xpakkot, itthon ,gondolom lehetetlen beszerezni!
-
Zsolt74
senior tag
Sziasztok.
Én egy Ascend Mate-ről váltottam a Honor 4x-re, mert igaz hogy annak semmi baja nincs, de most még relative jó áron el lehet adni.
Kicsit furcsa hogy kissebb a kijelzője, viszont gyorsabb a telefon, az akku kicsit gyorsabban merül.
A virtuális billentyűzet viszont nekem nem jön be, a Mate-é sokkal jobb, mert ezen elég kicsik a gombok.
Amúgy meg vagyok vele elégedve.
Szép, jó minőségű, gyors, egy átlag felhasználónak tökéletes telefon olcsón.
Nekem pl. a Honor 6+ egyáltalán nem érne meg kétszer annyit, igaz hogy gyorsabb ,kicsit többet tud, (full HD de az is minek, mert nem igazán látom a kettő közötti különbséget) , én úgysem használnám ki a plusz tudását, használni akarom, nem "villogni" vele.
Én úgy vagyok vele hogy 100000Ft-nál egyik telefonért se adok többet. -
bollokcs80
Korrektor
Én elvileg ma megyek átvenni.
A 4G-ről mit tudtok, elér minden frekvenciát amit az itthoni hálózatok használnak? Nekem Telenornál lenne fontos (vonattal ingázok).
-
Izessajt
újonc
Sziasztok!
Először is köszönöm a korábbi hozzászólásokat, nagyban elősegítették a telefonvásárlást és immár 2 napja én is egy honor 4x tulajdonosa vagyok, egyenlőre boldog tulajdonosa
Korábban már említette valaki, hogy az x-edik le és visszatétel után nyöszörgni kezd a hátlap oldalt a gombok környékén, hát ez nekem is jelentkezett, kicsit rontja a minőség érzetet,de a használhatóságot nem befolyásolja, csak gondoltam szólok,h a leendő tulajok számoljanak ezzel.
Nekem azokhoz lenne kérdésem akik már használnak ilyen telefont, hogy mi a tapasztalatuk a felhős idő milyen hatással van a gps-re?Nekem a ma reggeli esős pocsék időben 20 másodpercenkét 20 másodpercre elvesztette a jelet...
Egy alsó középkategóriás telónál ez van szokjam meg vagy másnál nem produkál ilyet?
-
myk74
senior tag
Sziasztok!
Kijelző időt nézett már valaki?
3000-es akku csak tud 4-5h-t. -
kontrobi
aktív tag
válasz
rendesadam #78 üzenetére
Először nekem is furcsa volt de hamar megszoktam.
-
korcsi
veterán
válasz
rendesadam #78 üzenetére
Engem zavar, hogy nem átrendezhetőek, a szoftverest (Honor 6) lehet szabadon variálni.
-
rendesadam
tag
Megérkezett, még nem sokat nyomkodtam, egyelőre szokatlan az alsó három gomb
-
kontrobi
aktív tag
válasz
bollokcs80 #74 üzenetére
Ha a kérdésed konkrétan nekem szól el kell, hogy keserítselek mert fingom sincs róla.
Talán 3.64GB -
madrac
senior tag
válasz
bollokcs80 #74 üzenetére
Miért? 1 GB szabad hely nem elég a programjaidnak?
Tényleg nagyon kevés.
-
kontrobi
aktív tag
válasz
bollokcs80 #72 üzenetére
-
kontrobi
aktív tag
Igazad van, bennemaradt az A-GPS adat.
Javítva:Igen, asztalra lerakva sokkal kellemesebb a hangszóró helyzete miatt a hangja, mint ha hátul lenne. Ez plusz pont. Hangerőben sem combos a készülék, ellenben nem is torzít a hangszóró. A jó átlagot hozza.
A magas hangon valamicskét javít a DTS bekapcsolása de inkább csak olyan mintha kicsit előbbről jönne a hang. A Samsung fülesen sem jön több magashang, kicsit tompa a hangzásvilág. (Lenovo S920-hoz viszonyítva)Akku? Na kíváncsi leszek rá néhány hét múlva, ha már türelemre intetek!
Meg arra is, ha jön a nyalóka rá, mennyire lesz édes, vagy savanyúcukrot kapunk?!
-
madrac
senior tag
Az nem baj ha a külső hangszórón kevés a magas, viszont ha jól tévedek, akkor az elhelyezése miatt sokkal jobban hallható zsebben is, illetve amikor levan rakva valahova, mert nem a hátuljára került a hangszóró mint más telefonoknál.
4mp alatt fixált net nélkül?! Elképzelhető hogy benne maradtak akkor az előző a-gps adatok ami segítette, mert ez azért túl jónak tűnik
A beszéd hangminőség is elég nagy mumusom, mert még évekkel ezelőtt vettem egy Sonyericsson Live with walkman-t, amit ezért kellett visszavinnem, illetve később eladnom, mert olyan mély beszédhangja volt hogy alig lehetett érteni a másik felet. Ez számomra elfogadhatatlan. Úgy látszik másnak ez nem olyan gond..
Nincs tapasztalatom konkrétan ezzel a telóval, de tényleg úgy működik, hogyha az akku sosem volt előtte használva, akkor csak pár lemerítés/feltöltés után éri el a teljes kapacitását.
Köszönöm, hogy megnézted ezeket!
-
kontrobi
aktív tag
válasz
rendesadam #64 üzenetére
Hogy néhány hét múlva mitől lesz jobb az akku üzemideje nem tudom de majd megvárjuk azt a pár hetet és elmondom mi a tapasztalatom.
-
kontrobi
aktív tag
-
madrac
senior tag
Köszönjünk a beszámolót!
Kilehetne majd térni a többi lényeges dologra is. Hívás hang minőség (hangszóró, mikrofon), gps fixálási idő internet nélkül, pontossága, hangszóró minősége, különös tekintettel az egyedi elhelyezésére.
Maga a kijelzőn lévő fólia gyűjti az ujjlenyomatokat? Volt olyan telóm aminek a kijelzőjén nem volt zsírtaszító réteg, ezért egyfolytában televolt vele, elég rossz...
Az akku teljesítményt mindenhol dícsérték ahol csak olvastam a készülékről..(#63) bioengin: Thl-t hagyjuk, én őket is a másodvonalba sorolnám. Nekem is volt, ráadásul W8, ami nagy favorit volt akkoriban. Dettó ugyanígy jártam vele én is. Érdekes módon más készülékében elég elfogadható volt a gps, csak az enyémben nem... mondjuk a többiekében se volt valami gyors az első fixálást illetően (1.5 perc kb). Ez még 6589 mtk volt asszem.
-
bioengin
tag
Jaja tudom, 6582-ről váltottam a 6592-re, még elég újdonságként kidobott készülékként (THL T6 Pro volt), éscsak reménykedtem, hogy jó lesz a GPS része. Érdekes, hogy ugyanolyan készülék kollegámnál jól navigál. De egy topik is tele van a GPS problémáival.
Mindegy, ezzel remélem nem lesz gond. -
kontrobi
aktív tag
Szerda óta én is ezt a telót "nyúzom". Játszani én sem játszom de... és akkor legyen itt egy nagy DE!
Az üzemidő nekem nem jön be!
Lenovo S920-ról váltottam aminek 2250 mAh-ás akkuja van, ennek meg 3000-es. Mégsem érzek ugyan olyan használat mellett különbséget. Tudom, hogy 750 mAh nem egy óriási differencia de valamit azért tapasztalni kéne. Nem? Ráadásul számtalan teszten dícsérik a Huawei OS kicsi energiaigényét. Mindegy, ez van!Amúgy korrekt a cucc!
Az EMUI megszokást igényel de ez kb pár nap.
Fóliával jött ezt megerősíthetem. (edigital) Szedi az ujjlenyomatot mint állat, nem győzöm törölni.
Hátlap nagyon kellemes tapintású, nem csúszós de...
Második levétel után a gombok alatti oldal mintha nem találna a helyére, és egy kicsit nyekereg, recseg. Ezt egy a belső oldalra ragasztott szigszalaggal orvosoltam. Ez azért így egy kicsit gáz, bár lehet, hogy ezt csak én kapom a sorstól mert a Lenovóm is ezt csinálta. A megoldás is ua. volt.Nagyon tetszik a nagyító funkció (ez tényleg jó) viszont igazi kínai majomfogó a tükör ahogy lehelésre elhomályosodik, fújásra meg eltűnik a pára. Ja, és letörölhető! Kinek kell ez?
Playről való telepítésnél hiányolom a választás lehetőségét, hogy belső vagy külső kártyára akarom-e telepíteni az alkalmazást. Később áttehetem de talán ezt már az elején kéne... vagy csak én nem találom ennek a beállítását?Kamera: Nagyon tetszik az utófókusz funkció! Maga a kamera amúgy átlagos képességű. Így hirtelen még azt is mondhatnám, hogy a selfikamera jobbnak tűnik.
Nem csúcsfotót készítő teló! Emiatt ne vegye aki arra vágyik.Összességében szerintem egy korrekt középkategóriás telefon kisebb-nagyobb hiányoságokkal.
Két sim-es 4G képes, független, hazai garival és teljesen magyarul beszélő készülékért ennyit megér!Továbbra is áll, ha bárkinek kérdése van - felhasználói szinten - szívesen állok a rendelkezésére.
-
bioengin
tag
Sziasztok!
Péntek óta mind az asszony, mind én Honor 4X-re váltottunk (Edigitalból).
Megerősítem, gyárilag fólia van rajta. Semmi probléma idáig- akadásnak nyoma sincs (én mondjuk nem játszom), 4G megy azonnal, GPS gyors, pontos és stabil, kifejezetten minőségi a készülék.
Mi egy 6592M (1,4 GHz 8 mag), 1 Gb Ram-os telefonról váltottunk GPS és stabilitási gondok miatt, de érzékelhetően gyorsabb ez a cucc. (már az a sebesség elég lett volna).
Összességében ajánlom a Honort, kifejezetten jónak tűnik. Mondjuk az idő dönti el, mert a lecseréltnél is lelkes voltam az elején :-) -
t.imi
addikt
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy FLY üzemben működik az FM rádió vagy sem?
Erősen agyalok rajta, (Egy Hua g620s-t próbáltam, az elégé erőtlennek tűnt.) -
kontrobi
aktív tag
Na megjött a drágaszágom!
Első nekifutásra:Másodszorra már "csak" 28xxx. Csak azért írom, mert van aki ezt szereti nézegetni.
Kellemes fogású, a Lenovo S920 után érdekes ez az Emui felület. Megszokást igényel. Nincs erősebb fénye mint a Lenovónak de kint mégis egy kicsit jobban látható.Nekem kellően gyors, elég a pixel is - a szemem sem a régi már, illetve pont, hogy régi - számolgatni nem fogom.
Első benyomásom pozitív, ajánlani nem fogom mert szerintem mindenkinek megvan a józan esze ahhoz, hogy válasszon magának megfelelő telefont. (Aki egy jó középkategóriást akar elfogadható áron, akkor ez az egyik.)
Visszajelző led elég miniatűr és erőtlen, de majd meresztem a szemem.
4G-m nekem nincs, örülök, ha vidéken van 3G.Ha kérdés van és tudok rá válaszolni - mint egyszerű felhasználó - szívesen megteszem.
Szolgálati közlemény:
schulzz! más a szám. -
schulzz
tag
Bocsi a hibákért de egy Nokia 530 al elegge sz@r forumozni
-
schulzz
tag
válasz
rendesadam #49 üzenetére
Az lehet h feher van meg,nem tudom. A fólia mé gyárilag rajtavan. Tokeletesen van rarakva. Csak a camnal lehet észrevenni h fólia van rajta. En imádom ezt a telót habar 2sb ot mar elfogyasztottam mert rossz volt de akkor is ilyet akarok. A procika sztem kozepkategoria. Nem hinnem h akadna legalabb is atlag felhasználás mellett tuti nem fog. Az akksira leszek kíváncsi mennyit vir. Amugy fogasra meg tok vékony. Erzesre az eleje a sik hveglap miatt a p sorozatra hajaz.
-
schulzz
tag
válasz
rendesadam #46 üzenetére
nem kell rá fólia mivel azzal adják. pár infót tudok mondani. a teló pl antutuba kb 25e ret gurít. sajnos többre nem volt időm mert ment is vissza az edigitalba. de támpont lehet a p8 lite teszt mivel szinte koppra ua( kivétel képernyő méret , nfc és belső mem)
-
kontrobi
aktív tag
válasz
rendesadam #44 üzenetére
Én a jó öreg aliexpressen [link]szoktam ilyeneket keresgélni.
Ha van ilyen telód, viszont néhány szót mondhatnál róla mert eddig csak schulzz "kolléga"
írta, hogy neki nem volt jó a gsm jel!
-
schulzz
tag
Hát igen, elhiszem, hogy bosszantó lehetett, de csütörtök óta ezt csinálja és más telóknál meg nem csinálja ezt ugyan ennél a szolgáltatónál plusz csütörtökön pesten kezdte a jel eldobálást, ma meg vasárnap van és itt a balaton mellett is ezt csinálja. Ebből azt gondolom, hogy nem torony karbantartás van. én mindíg ráb@**ok a telefonokkal
-
kontrobi
aktív tag
Ja, jut eszembe!
Régebben a telenornál jártam ugyan így. Nem volt gsm jel vagy ha igen, gyorsan dobta is, meg csak 2G volt. Telefonom megjárta a szervízt (Samsung) meg vissza, semmi baja címmel. Bementem a szolgáltatóhoz, hogy mi van, mire közölték velem, hogy ja elnézést, adótorony karbantartás volt és ön nem kapott sms-t erről?
Na, gondolhatod, hogy az anyázás nagyon finom jelző volt csak....a fejemben!
-
kontrobi
aktív tag
Remélem nem bánom meg, de rendeltem egyet!
-
korcsi
veterán
válasz
rendesadam #33 üzenetére
-
rendesadam
tag
Teszt:
http://www.telefonguru.hu/teszt/Huawei_Honor_4X---
Ha valakinek van tapasztalata a típussal, ne tartsa magában
-
viktor19816
csendes tag
válasz
maggi1886076 #5 üzenetére
65.000 az Extre -be 😁
-
martina79
tag
Az Androgeek már tesztelte is, nekik nagyon tetszett! Még várok teszteket, vagy inkább csak megerősítéseket és lehet ez lesz a következő telóm.
-
eszgabor
aktív tag
Megjelent az edigitalnal 65.900-ert: http://www.edigital.hu/okostelefon/honor-4x-(dual-sim)-kartyafuggetlen-okostelefon-black-(android)-p477267.html
-
Számít, de azt nem is hiszi senki, hogy a 4 maghoz képest mindenben dupláz.
Nekem 8 magos 3X-em van, családban és ismerősi körben is van jó pár 3C, 8 vs 4 mag, ellenben mindegyik 2GB RAMos. Hozzátenném, hogy használat közben azért erősen észrevehető az előbbi javára a kezelhetőség, gyorsaság. (Bár az órajel is nagyobb.) Az meg hogy éppen 8, nem 6 vagy mondjuk 5 mag, teljesen mindegy, így halad a "törzsfejlődés". -
philips20
aktív tag
Egy tetsztet meg néznék róla.
-
A honor 6 sokkal jobb választás szerintem, és szerintem szebb is.
-
Garada
őstag
válasz
bollokcs80 #3 üzenetére
Hát igen, ezért sem vennék Mate 7-et mikor egy árban van a Note 4-el ami lényegesen több és jobb szolgáltatást tud nyújtani.
-
judas13
addikt
Praktikus kèrdès, tetõcsomagtartóra szerelhetõ?
honor saját árnyékát szeretné átlépni..meglátjuk.. -
etohun
aktív tag
Kínai webshopban láttam qualcom procival is.
-
Magicrat
tag
1,2-es proci középkategóriába
-
Matada2.3
veterán
Kezdem egyre jobban értékelni a Honort
-
barky
tag
8 mag? Hova? Gépembe nincs ennyi sőt gépet pst össze rakva van ennyi a kettőbe
-
törölt tag
válasz
Ezekiel Ston #6 üzenetére
EU -s 3C -hez képest ez azért több, mint ráncfelvarrás.
-
válasz
Ezekiel Ston #6 üzenetére
Ez a Honor 3X utódja, nincs köze a 3c-hez elődök terén.
Én nagyon szerettem a 3X-et, ez tökéletes utódnak tűnik eddig, az elődhöz képest pont ott fejlődtek, ahol kellett (4G, OS).
-
törölt tag
Melegedés nem igazán jellemző, illetve relatíve kis akksival is szépen mennek. Bár ebben közrejátszik az EMUI is.
Általában a GPU -ban csúsznak el, de szépen zárkóznak most már fel, ami 910 -nél elindult. 930 -at és a fent említett SoC -t még nem próbáltam (érthető módon), de rövidesen alkalmam lesz rá. Talán 2 hónap múlva.
910T kb. Snapi 600 alá. 920 Snapi 800 alá, Exynos 5420 környékén, 925 pedig Snapi 800-801 környékére (alá).
-
QwErTy42
addikt
Oszt ez a Kirin processzó' milyén? Me' olvastam a zinterneten, hogy melegszik, mint a zállatt és fogyasztásban sem a legjobb.
-
Hunt3r22
őstag
Ezt most minek? Honor 6 sokkal jobb választás
Igaz az csak 5" de viszont 3gb ram. -
Ezekiel Ston
senior tag
Nem értem a honorékat. Jó készüléket tudnak csinálni, de minek még egy ilyen 4x? A 3c-t klónozni 4xre már khm...pici ráncfelvarrás...még egy bőr? Nem értem az üzletpolitikát...
-
maggi1886076
addikt
drága lesz... 90-100 nem a közép kategória ára.
-
MeGabee
senior tag
Gyakorlatilag ez egy G7 kicsit erősebb saját Soc-al???
-
bollokcs80
Korrektor
Az alapár jó, de ha rászámolom a magyar terheket, már vígan elmegy a kedvem tőle.
-
Wildpath
tag
Ha olyan lesz a támogatottsága mint a 3c-nek akkor felejtős.
-
kcsa
veterán
mali 4xx már szégyen lesz 2015 nyarán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S22 Ultra // 256/12Gb // PhantomWhite 45w töltővel
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3225
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest