Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kontrobi

aktív tag

válasz bioengin #58 üzenetére

Szerda óta én is ezt a telót "nyúzom". Játszani én sem játszom de... és akkor legyen itt egy nagy DE!

Az üzemidő nekem nem jön be! :(
    Lenovo S920-ról váltottam aminek 2250 mAh-ás akkuja van, ennek meg 3000-es. Mégsem érzek ugyan olyan használat mellett különbséget. Tudom, hogy 750 mAh nem egy óriási differencia de valamit azért tapasztalni kéne. Nem? Ráadásul számtalan teszten dícsérik a Huawei OS kicsi energiaigényét. Mindegy, ez van! :)

Amúgy korrekt a cucc!

Az EMUI megszokást igényel de ez kb pár nap.
    Fóliával jött ezt megerősíthetem. (edigital) Szedi az ujjlenyomatot mint állat, nem győzöm törölni.
    Hátlap nagyon kellemes tapintású, nem csúszós de... :)
    Második levétel után a gombok alatti oldal mintha nem találna a helyére, és egy kicsit nyekereg, recseg. Ezt egy a belső oldalra ragasztott szigszalaggal orvosoltam. Ez azért így egy kicsit gáz, bár lehet, hogy ezt csak én kapom a sorstól mert a Lenovóm is ezt csinálta. A megoldás is ua. volt.

Nagyon tetszik a nagyító funkció (ez tényleg jó) viszont igazi kínai majomfogó a tükör ahogy lehelésre elhomályosodik, fújásra meg eltűnik a pára. Ja, és letörölhető! Kinek kell ez?
    Playről való telepítésnél hiányolom a választás lehetőségét, hogy belső vagy külső kártyára akarom-e telepíteni az alkalmazást. Később áttehetem de talán ezt már az elején kéne... vagy csak én nem találom ennek a beállítását?

Kamera: Nagyon tetszik az utófókusz funkció! Maga a kamera amúgy átlagos képességű. Így hirtelen még azt is mondhatnám, hogy a selfikamera jobbnak tűnik.
    Nem csúcsfotót készítő teló! Emiatt ne vegye aki arra vágyik.

Összességében szerintem egy korrekt középkategóriás telefon kisebb-nagyobb hiányoságokkal.
    Két sim-es 4G képes, független, hazai garival és teljesen magyarul beszélő készülékért ennyit megér! :C

Továbbra is áll, ha bárkinek kérdése van - felhasználói szinten - szívesen állok a rendelkezésére.

Új hozzászólás Aktív témák