- MIUI / HyperOS topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Magisk
- iPhone topik
- 10, 15, 20: egy kis iQOO-val megfejthető a számmisztika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Izessajt
újonc
Tegnap kocsival melóba menet Waze használata közben jelentkezett a hiba, nagyon idegesített, ezért megnéztem Google Map-en és Nokia Here-en is, de azokkal is el-el vesztette. A munkahelyemen meg az ablaknál egy helyben állva kilométerekkel arébb dobott, újraindítottam az egész telót, azóta jó, felhőktől függetlenül stabil a jel, hazafelé a Waze a dugó miatt elvitt vmi iszonyat erdős részre ahol nem láttam az eget + ugye felhők is voltak, de végig jó volt egyszer nem dobta el...
nem tudom tegnap reggel mi lelte...Kifejezetten gps tesztelő progit még nem használtam,de ha ajánlasz egyet legközelebb munkába menet megnézem azzil is, igaz az kedden lesz csak, a hétvégén nem terveztem egy 10 méter sugarú kört elhagyni
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Vírusirtó topic
- Hálózati / IP kamera
- Robogó, kismotor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest