- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zitababus
csendes tag
Tud valaki normális tartót a kocsiba?
Ilyen univerzálisat vettem eddig mindig, de hát most már ez a harmadik amit széttörtem. (Nemröhöööööög!) -
Zitababus
csendes tag
válasz
kontrobi #193 üzenetére
Az a helyzet, hogy én megszoktam, hogy otthon hazaérek töltőre rakom, aztán amikor dolgozom bent munkahelyen is. Utazást kibírja. Esküvőt elég jól bírta, mondjuk vezetés közben is van autóstöltőm.
Illetve van egy 6000-es bankom, amit épp javítanak, remélem meg tudják csinálni.
Néztem bele amúgy nagyobb aksit, de nem lehet kapni kint sem. Vagy csak én nem találtam? -
Zitababus
csendes tag
Feloldó képernyő: beállítások, megjelenés, háttérképek, zárképernyő háttere ott be tudod állítani, alul a véletlenszerű váltást állítsd ki. Illetve ha zárképernyő van, felfele húzod ott van egy beállítás én ott kiszedtem az előfizetéseket meg a tartalom frissítését is és akkor csak az az egy maradt amit kiválasztottam a beállításokba.
Lehet nem így kell, de nekem így megoldódott s csak az az egy kép van amit kiválasztottam. -
Zitababus
csendes tag
Szombaton én is megvettem.
Eddig elégedett vagyok, meglepően szép képeket is csinál.
Remélem minden rendben lesz vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged