- Mobil flották
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
Új hozzászólás Aktív témák
-
kontrobi
aktív tag
Szerda óta én is ezt a telót "nyúzom". Játszani én sem játszom de... és akkor legyen itt egy nagy DE!
Az üzemidő nekem nem jön be!
Lenovo S920-ról váltottam aminek 2250 mAh-ás akkuja van, ennek meg 3000-es. Mégsem érzek ugyan olyan használat mellett különbséget. Tudom, hogy 750 mAh nem egy óriási differencia de valamit azért tapasztalni kéne. Nem? Ráadásul számtalan teszten dícsérik a Huawei OS kicsi energiaigényét. Mindegy, ez van!Amúgy korrekt a cucc!
Az EMUI megszokást igényel de ez kb pár nap.
Fóliával jött ezt megerősíthetem. (edigital) Szedi az ujjlenyomatot mint állat, nem győzöm törölni.
Hátlap nagyon kellemes tapintású, nem csúszós de...
Második levétel után a gombok alatti oldal mintha nem találna a helyére, és egy kicsit nyekereg, recseg. Ezt egy a belső oldalra ragasztott szigszalaggal orvosoltam. Ez azért így egy kicsit gáz, bár lehet, hogy ezt csak én kapom a sorstól mert a Lenovóm is ezt csinálta. A megoldás is ua. volt.Nagyon tetszik a nagyító funkció (ez tényleg jó) viszont igazi kínai majomfogó a tükör ahogy lehelésre elhomályosodik, fújásra meg eltűnik a pára. Ja, és letörölhető! Kinek kell ez?
Playről való telepítésnél hiányolom a választás lehetőségét, hogy belső vagy külső kártyára akarom-e telepíteni az alkalmazást. Később áttehetem de talán ezt már az elején kéne... vagy csak én nem találom ennek a beállítását?Kamera: Nagyon tetszik az utófókusz funkció! Maga a kamera amúgy átlagos képességű. Így hirtelen még azt is mondhatnám, hogy a selfikamera jobbnak tűnik.
Nem csúcsfotót készítő teló! Emiatt ne vegye aki arra vágyik.Összességében szerintem egy korrekt középkategóriás telefon kisebb-nagyobb hiányoságokkal.
Két sim-es 4G képes, független, hazai garival és teljesen magyarul beszélő készülékért ennyit megér!Továbbra is áll, ha bárkinek kérdése van - felhasználói szinten - szívesen állok a rendelkezésére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest