Hirdetés
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Izessajt
újonc
Tegnap kocsival melóba menet Waze használata közben jelentkezett a hiba, nagyon idegesített, ezért megnéztem Google Map-en és Nokia Here-en is, de azokkal is el-el vesztette. A munkahelyemen meg az ablaknál egy helyben állva kilométerekkel arébb dobott, újraindítottam az egész telót, azóta jó, felhőktől függetlenül stabil a jel, hazafelé a Waze a dugó miatt elvitt vmi iszonyat erdős részre ahol nem láttam az eget + ugye felhők is voltak, de végig jó volt egyszer nem dobta el...
nem tudom tegnap reggel mi lelte...Kifejezetten gps tesztelő progit még nem használtam,de ha ajánlasz egyet legközelebb munkába menet megnézem azzil is, igaz az kedden lesz csak, a hétvégén nem terveztem egy 10 méter sugarú kört elhagyni 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Philips LCD és LED TV-k
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4528
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
nem tudom tegnap reggel mi lelte...Kifejezetten gps tesztelő progit még nem használtam,de ha ajánlasz egyet legközelebb munkába menet megnézem azzil is, igaz az kedden lesz csak, a hétvégén nem terveztem egy 10 méter sugarú kört elhagyni