Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android dual SIM okostelefonok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zitababus
csendes tag
válasz
kontrobi #193 üzenetére
Az a helyzet, hogy én megszoktam, hogy otthon hazaérek töltőre rakom, aztán amikor dolgozom bent munkahelyen is. Utazást kibírja. Esküvőt elég jól bírta, mondjuk vezetés közben is van autóstöltőm.
Illetve van egy 6000-es bankom, amit épp javítanak, remélem meg tudják csinálni.
Néztem bele amúgy nagyobb aksit, de nem lehet kapni kint sem. Vagy csak én nem találtam? -
bioengin
tag
Szia!
Ilyennel már nem kell foglalkoznod, hogy SDHC-t kezel-e, mert természetesen igen.
Javaslom én is a CL10-es kártyát. Árban nincs lényeges különbség a lassabbakhoz képest, de alapvetően nagy faxnit sztem nem érdemes a kártyaválasztással xainálni, mert nem ezen fog állni vagy bukni a telefonod sebességélménye. -
sfbalazs
tag
valakinek van már ablakos flip tokja?
-
Sz_Imre
senior tag
válasz
sfbalazs #177 üzenetére
Húú tényleg, nem is néztem, hogy ez nem micro méretű. Köszi.
Ez a SanDisk jó lenne hozzá? Mivel ez elméletileg gyorsabb is. De ha nem, akkor marad az amit ajánlottál.(#178) kontrobi: Nincsen SDHC kártyám, csak gondoltam a spec alapján gyorsabb lenne, de akkor lehet marad a sima micro sd kártya.
-
kontrobi
aktív tag
Na jó, telefonon a linket elszúrtam.
-
kontrobi
aktív tag
válasz
sfbalazs #177 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy itt inkább a szabvány volt kérdés, mert a micro az egyértelmű, az a HiHonor (micro sd max 32Gb) oldalon le van írva. Gondolom inkább az sd, sdhc kompatibilitás volt kérdés. [link]
Sz_Imre!
Mivel hivatalosan sd-t írnak, inkább válaszd azt! Persze ha már van sdhc kártyád megértem a dilemmádat. Mindentől függettlenül persze még az is elképzelhető, hogy müködik vele. -
sfbalazs
tag
Hát az a kártya kicsit nagy lesz méretileg
.Ami neked kell MICRO SDHC
-
kontrobi
aktív tag
Edigitalból rendeltem én is, elégedett vagyok vele. A teló teljesen magyar nyelvű, a hangerő szerintem elég és eddig tisztán hallottam mindenkit. Nekem egy kicsit hosszan tárcsázza a hívott számot. Játékról nem tudok mit mondani én nem játszom. Eddig stabil a cucc (kopp,kopp) nem indult újra, Én is netezésre használom wifi, tökéletes. SDHC-s infóm nincs.
-
Sz_Imre
senior tag
Sziasztok!
Volna pár kérdésem ehhez a készülékhez. Ez lenne az első androidos telefonom.
1. A telefonhívás vagyis a beszélgetés mennyire jó minőségű, illetve nem halk-e a beszéd.
2. Mennyire bírja a memória, ha pl. valamilyen játék fut és közben a zene is menne alatta.
3. Mennyire stabil a rendszer? Értem ezalatt hogy nem indul újra időközönként, vagy lefagy.
Amire használnám:
Játékok, zenehallgatás, videó nézés, Internetezés wifivel, mobilinternet egyelőre nem.
A telefont innét akarnám megvenni és kérdésem, hogy magyar nyelvű-e a telefon?
SDHC kártya megfelelő lenne hozzá.? -
Ubul02
tag
Némely híradások szerint Telekom kínálatában is szerepelni fog - májustól. No, ennek a hónapnak lassan vége, és egyelőre se híre, se hamva. Pedig kíváncsi lettem volna, mennyiért kínálják.
-
korcsi
veterán
Ez csak a kód kérése a bootloader megnyitáshoz, maga a művelet kicsit hosszadalmasabb
-
KTU
addikt
válasz
bollokcs80 #169 üzenetére
Root
És így is??
Unlock bootloader for Honor 4X (Che2-L11)
a) Request your bootloader unlock code from huawei by sending email to mobile@huawei.com
Provide following info
Mobile Model: Honor 4X Che2-L11
MEID/IMEI:
S/N:
Product ID:
(to get your product id, enter *#*#1357946#*#*. An 8-digit ID is then displayed)Patiently wait for 2-3 days, you will received 16-digit number from the return email
Google fordító
:
Kinyit bootloader Honor 4X (Che2-L11)
a) Kérje bootloader unlock kódot Huawei által küldött e-mailben mobile@huawei.com
Adja következő info
Mobile Model: Honor 4X Che2-L11
MEID / IMEI:
S / N:
Termék azonosító:
(kap a product id be a * # * # 1357946 # * # *. Egy 8-jegyű azonosító Ezután megjelenik)Türelmesen várni 2-3 napig, akkor kapott 16 jegyű számot a válasz e-mail
Neki működött [link]
-
bollokcs80
Korrektor
Amúgy a root miatt ugorhat a garancia?!
-
kiskacz
senior tag
Köszi mindenkinek!
Jelenleg ott tartok,. hogy lehet(-ne) root nélkül backupolni/visszaállítani
mert a jelenlegi (és az eddigi) telefonjaimon végig futott a titanium backup, (ami nem megy root nélkül) és a Honort nem akarom egyből rootolni...
Még korábban megvettem a Heliumot is, de az nem akar együtt dolgozni a jelenlegi telefonommal...
(pedig azt pont azért vettem meg, hogy az LG G2-t ne kelljen rootolni...)
Ötlet?
-
kiskacz
senior tag
Köszi az ötletet - de -
-még nincs meg a telefonom (szombaton veszem HA...) - a verzió szám a dobozon rajta van, vagy csak menüből érhető el? AZ Edigi-nél venném - ott ez van? (Che2-L11 )-Sajnos nem beszélek angolul - de egyébként is egyszerűbb, ha egyet kell kattintani az egérrel és kész...
(Ezért gondoltam a Kingoo-ra. Olvastam/néztem a fórumban az az oldalt ami linkeltél, de gondoltam van egyszerűbb megoldás.)
-
kiskacz
senior tag
Olvastam a rotolásról - mintha nehézkesen menne. A Kingoo root-ot próbálta már valaki? Nekem több telefonom tökéletesen működött oda/vissza...
(Nagy valószínűséggel rövidesen belépek a klubba) A root alapból kellene több NAGYON FONTOS adatot csak a Titanium backuppal tudnék visszaállítani - ehhez meg kell - ene.)
A progi:
Valaki kipróbálná?
-
kontrobi
aktív tag
Köszi! Közben megnéztem egy régebbi képernyőképet, még 3 óra sincs teljes töltésig. Ez nagyon patent így, ez tetszik!
-
kontrobi
aktív tag
Kinek mennyi idő alatt tölt fel?
Mert nekem az 1Amperes töltővel tíz százalékról alig több mint három óra alatt tölt fel. Ez gyorsnak tűnik.
-
kontrobi
aktív tag
-
Mátésum
aktív tag
válasz
Zitababus #135 üzenetére
Köszi! Én az oppomart oldalon néztem, ha esetleg tudsz ajánlani jobbat, köszi. Amiben jól jönne a segítség, hogy megéri-e nem fóliát, hanem üveget venni kijelzővédőnek? A tokban meg nem tudom, hogy vegyek-e kinyitható, ablakos tokot, mert gondolom, attól még nagyobb lesz a teló.
-
bioengin
tag
válasz
bollokcs80 #143 üzenetére
Budapesten és Kecskeméten néztem, megy a 4G (Telenoros kártya).
-
motoflug
őstag
válasz
bollokcs80 #142 üzenetére
Elsők körben m1 note lenne az utód, ott talán majdnem minden mindenben előrelépés lenne a mostanihoz képest, viszont az kb. sehol nem kapható jelenleg. Mivel nem akarnék kisebbre váltani, így képbe jött a 4x is, nem tudom érezném-e hátrányát bármiben is, ha ezt választanám.
-
Zsolt74
senior tag
válasz
bollokcs80 #136 üzenetére
Nekem Telenoros, és megy a 4G.
De pl a munkahelyemen, beton épület , fóliázott ablakok, sokszor csak Edge, vagy a 3G megy, viszont az ablakhoz közelítve HSDPA , vagy a 4G-re is átvált. -
motoflug
őstag
válasz
bollokcs80 #138 üzenetére
Valahol meg lehet tekinteni élőben egyébként? Félek S4 után visszalépés lenne, így megnézném mielőtt döntést hozok.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
motoflug #137 üzenetére
Szerintem korlátozottan engedi. Próbáld ki a programokkal amit használsz és kiderül.
LG L9 II-ről. Nem volt rossz teló a maga nemében, de a 4.4-re frissítés után a UI iszonyatosan laggolt 1 GB RAM-on és az általam használt programokat már nem bírtam normálisan futtatni.
Ott egyébként kénytelen voltam rootolni, mert semmit nem engedett az SD kártyával csinálni.
-
motoflug
őstag
válasz
bollokcs80 #136 üzenetére
'Mindenki' mást ír erre a külső SD-re pakolás dologban. Engedi vagy sem? A Te ábrád alapján nem, másnak viszont ment.
Más: Te miről váltottál erre a ketyerére? -
bollokcs80
Korrektor
Érdekes az SD-kártya dolog, mert nekem pl. ES File Explorerben másolni enged a kártyára, de pl. egy ott levő fájt átnevezni nem. Powerampból is tudok törölni, taget módosítani. Tapasztalatom szerint a nagy márkák (Samu, LG) komolyan veszik ezt, a keleti gyártók nem annyira. Nekem egyébként feldobott egy ablakot is, de az ott levő link halott:
A root-olás gondolom hazai viszonyok között továbbra is garaciavesztő hatású, nemde?
Pár szó a készülékről is néhány nap használat után:
Nagy.
Azt hiszem kinőtte a zsebemet, ekkora ketyerét már nem tudok beleszuszakolni. A kijelző szép, talán alulról nézve kicsit kisebb a fényereje. A felbontás nekem untig elég. Pozitív, hogy a gombok nem a képernyőből veszik el a helyet. Az automatikus fényerőállításnak örültem, de valahogy rosszul méri fel a viszonyokat ezért maradtam kézi vezérlésen.
A hardvert én elégnek érzem, (Anutu:27-30.000 között), közepes játékok röhögve futnak, videóban nekem 2K-ig vitte simán. A 2GB memóriának hála végre tudom milyen a multitask Androidon.
Játékot, netet, zenét, egyebeket egyszerre futtatva még mindig van 6-700 MB szabad helyem.
A belső tárhely sajnos szerintem is elég szűk, a szép és kényelmes felületeknek általában ez az ára, emellett jócskán tele volt/van szórva felesleges programokkal is. Attól félek a Lollipop (és az ART) eljövetelével ez még rosszabb lesz.
Külsőleg rendben van, a matt hátlapnak nagyon örültem, a fix akksinak nem annyira. Nálam kb. két napot bír, (wifi, 3G, játék, bluetooth, kevés beszélgetés, éjszakára némítva). A LED-ért jár piros pont.
Az mobilnet kapcsán nem tudom miért van külön kapcsoló 3G-re és LTE-re, nekem utóbbira nem csinál semmit (a Telenornál elvileg használhatnám a 4G hálót). Erről tudtok valamit?
-
Mátésum
aktív tag
Itthon valaki tud elérhető tokot, meg fóliát?
-
Zitababus
csendes tag
Feloldó képernyő: beállítások, megjelenés, háttérképek, zárképernyő háttere ott be tudod állítani, alul a véletlenszerű váltást állítsd ki. Illetve ha zárképernyő van, felfele húzod ott van egy beállítás én ott kiszedtem az előfizetéseket meg a tartalom frissítését is és akkor csak az az egy maradt amit kiválasztottam a beállításokba.
Lehet nem így kell, de nekem így megoldódott s csak az az egy kép van amit kiválasztottam. -
Zsolt74
senior tag
A feloldó képernyőnek hol vannak a képei, mert az is elég sok helyet foglalhatnak a memóriából.
Arra viszont még nem jöttem rá hogy miként lehetne egy fix képet beállítani hogy ne váltogassa minden kijelző feloldásakor. -
Ubul02
tag
válasz
motoflug #118 üzenetére
Ezt érteném is, de miért van az, hogy pl. egy 4GB memóriával rendelkező ascend y625-ről az alábbit írják Mobilarénán:
"A négymagos ARM Cortex-A7 processzor 1,2 GHz-re van skálázva, a grafikus gyorsító terén a jól ismert Adreno 302-t kapjuk, a RAM mérete 1 gigabájt, a belső tárolóegység viszont nagyon szűkös, mindösszesen 1,9 gigabájtot használhatunk fel szabadon a rendelkezésre álló 4 gigabájtból."
Azaz az Android vígan megelégszik 2,1 gigával. Jó, nyilván nem ugyanaz a verzió, de azért mégis... Furcsállom. Sőt, öreg Alcatel OT995-ös készülékem teljes belső memóriája 2 GB, és elkocog rajta az ICS...
Ennek fényében soknak tűnik a felhasznált több mint 4 giga, nem? -
kontrobi
aktív tag
Hátha valakit esetleg érdekel!
Ha jól rémlik, nekem egy Transcend 8GB class10 van.
What microSD card compatibility tests have been executed on my phone?
No. Laboratory NO. Manufacturer Capacity Speed class Purchase location1 02-001 NOKIA 2 GB USA
2 02-012 Lexar 4 GB Class 4 USA
3 02-015 KingSton 8 GB Class 4 Denmark
4 02-017 SanDisk 4 GB Class 6 Denmark
5 02-028 Hama 8 GB Class 4 Sweden
6 02-031 SanDisk 16 GB Class 4 USA
7 02-035 Transcend 8 GB Class 6 USA
8 02-039 TOPRAM 32 GB Class 4 USA
9 02-048 DANE-ELEC 32 GB Class 2 USA
10 03-022 Apacer 4 GB Class 6 China
11 03-051 Esuninfo 2 GB China
12 03-066 Toshiba 32 GB Class 4 China
13 03-084 KingSton 32 GB Class 10 China
14 03-086 KingSton 16 GB class 10 China
15 04-022 Sony 8 GB Class 4 Japan
16 04-036 Toshiba 16 GB Class 10 Japan
17 04-044 Panasonic 16 GB Class 10 Japan
18 05-004 (2) SanDisk 8 GB Class 4 China
19 05-007 PQI 8 GB Class 6 China
20 05-009 PQI 4 GB Class 4 China -
kontrobi
aktív tag
válasz
sfbalazs #123 üzenetére
Does my phone support flash playback? If no, can I install a third-party flash player for flash playback? Your phone is not preinstalled with any flash players.
To download a flash player, go to Google's Play Store or any video websites that require the support from flash players. [link] -
sfbalazs
tag
Flash player app működik valamelyik a telón?
-
KTU
addikt
válasz
kontrobi #103 üzenetére
Munkához lenne,
és jó pár alkalmazást használok amihez szükség lenne a külső SD-re mentés lehetőségére.
Mostani 32GB-os kártyámból, több mint 50%-ot használok.Kérem
pl. ha valaki kipróbálná hogy a Better Camera tud-e menteni külső SD-re.
KöszönömÖrülök hogy neked így jó,
de mások vagyunk és a felhasználási szokásaink is mások.A Better Camera teljes verzió most 244Ft [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest