Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
kontrobi
aktív tag
válasz
Zitababus
üzenetére
Szia!
Amit vártam a távoli keletről nem jött meg. Bár szóltak, hogy sajnálják de nem az ő hibájuk, kérik az öt csillagot.
De legalább szóltak.
Aztán rendeltem egyet az ebay-ről, Spanyol honból, bő egy hét alatt itt is volt. Víztiszta, teljesen átlátszó vékony szilikon tok. Szépséghibája, hogy nem az a nagyon passzos szoros illeszkedésű mint ahogy azt az ember várná, hanem egy kicsit lötyögős. Olyan veszek egy kicsit nagyobb óvszert, mert a másik szorít címszó. Igaz abból nem is esik ki semmi!
Na így vagyok most!
Meg olykor nem vagyok elérhető, nem cseng ki. Meg ilyen nyalánkságok. Meg meleg van!

-
Bóti
senior tag
válasz
Zitababus
üzenetére
Igen, láttam a tokot fentebb. Olyasmi kéne nekem is csak egyszínűben.
A kinyithatós tokok valahogy nagyon nem az én világom.
Hátlapra kéne egy szilikon tok, előre meg valami (matt) edzett üveg/fólia, és elégedett is lennék.
Eléggé féltem ezt a telefont, 6 nap alatt jobban hozzám nőtt, mint eddig bármelyik.
-
Mátésum
aktív tag
válasz
Zitababus
üzenetére
Köszi! Én az oppomart oldalon néztem, ha esetleg tudsz ajánlani jobbat, köszi. Amiben jól jönne a segítség, hogy megéri-e nem fóliát, hanem üveget venni kijelzővédőnek? A tokban meg nem tudom, hogy vegyek-e kinyitható, ablakos tokot, mert gondolom, attól még nagyobb lesz a teló.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG SP2 2.1 Soundbar 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De legalább szóltak.

De röhög!