- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
kontrobi
aktív tag
válasz
Zitababus #328 üzenetére
Szia!
Amit vártam a távoli keletről nem jött meg. Bár szóltak, hogy sajnálják de nem az ő hibájuk, kérik az öt csillagot.
De legalább szóltak.
Aztán rendeltem egyet az ebay-ről, Spanyol honból, bő egy hét alatt itt is volt. Víztiszta, teljesen átlátszó vékony szilikon tok. Szépséghibája, hogy nem az a nagyon passzos szoros illeszkedésű mint ahogy azt az ember várná, hanem egy kicsit lötyögős. Olyan veszek egy kicsit nagyobb óvszert, mert a másik szorít címszó. Igaz abból nem is esik ki semmi!
Na így vagyok most!Meg olykor nem vagyok elérhető, nem cseng ki. Meg ilyen nyalánkságok. Meg meleg van!
-
Bóti
senior tag
válasz
Zitababus #250 üzenetére
Igen, láttam a tokot fentebb. Olyasmi kéne nekem is csak egyszínűben.
A kinyithatós tokok valahogy nagyon nem az én világom.
Hátlapra kéne egy szilikon tok, előre meg valami (matt) edzett üveg/fólia, és elégedett is lennék.
Eléggé féltem ezt a telefont, 6 nap alatt jobban hozzám nőtt, mint eddig bármelyik. -
Mátésum
aktív tag
válasz
Zitababus #135 üzenetére
Köszi! Én az oppomart oldalon néztem, ha esetleg tudsz ajánlani jobbat, köszi. Amiben jól jönne a segítség, hogy megéri-e nem fóliát, hanem üveget venni kijelzővédőnek? A tokban meg nem tudom, hogy vegyek-e kinyitható, ablakos tokot, mert gondolom, attól még nagyobb lesz a teló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen/ 12Hó Garancia / 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest