Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Izessajt

újonc

válasz madrac #95 üzenetére

Tegnap kocsival melóba menet Waze használata közben jelentkezett a hiba, nagyon idegesített, ezért megnéztem Google Map-en és Nokia Here-en is, de azokkal is el-el vesztette. A munkahelyemen meg az ablaknál egy helyben állva kilométerekkel arébb dobott, újraindítottam az egész telót, azóta jó, felhőktől függetlenül stabil a jel, hazafelé a Waze a dugó miatt elvitt vmi iszonyat erdős részre ahol nem láttam az eget + ugye felhők is voltak, de végig jó volt egyszer nem dobta el... :DD nem tudom tegnap reggel mi lelte...Kifejezetten gps tesztelő progit még nem használtam,de ha ajánlasz egyet legközelebb munkába menet megnézem azzil is, igaz az kedden lesz csak, a hétvégén nem terveztem egy 10 méter sugarú kört elhagyni :))

• Izessajt

újonc

Sziasztok!

Először is köszönöm a korábbi hozzászólásokat, nagyban elősegítették a telefonvásárlást és immár 2 napja én is egy honor 4x tulajdonosa vagyok, egyenlőre boldog tulajdonosa :)

Korábban már említette valaki, hogy az x-edik le és visszatétel után nyöszörgni kezd a hátlap oldalt a gombok környékén, hát ez nekem is jelentkezett, kicsit rontja a minőség érzetet,de a használhatóságot nem befolyásolja, csak gondoltam szólok,h a leendő tulajok számoljanak ezzel.

Nekem azokhoz lenne kérdésem akik már használnak ilyen telefont, hogy mi a tapasztalatuk a felhős idő milyen hatással van a gps-re?Nekem a ma reggeli esős pocsék időben 20 másodpercenkét 20 másodpercre elvesztette a jelet... :(((

Egy alsó középkategóriás telónál ez van szokjam meg vagy másnál nem produkál ilyet?

Új hozzászólás Aktív témák