- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.simmons
csendes tag
Lumia 640 xl készülékemen a jobb felső sarokban sárga folt jelent meg ami idővel egyre nagyobb lett. A kijelzőt garanciában cserélték. Külföldi oldalakon is írtak páran hasonló problémáról. Az lenne a kérdésem hogy más is találkozott ezzel a problémával illetve ez mennyire jellemző? Kicsit tartok tőle hogy megint előjöhet a probléma.
-
MTomi11
csendes tag
Sajnos nekem is ugyanez a problémám. Már voltam az egyik nokia care szervízben, elsőre ujratelepítették, de csak annyi változott, hogy nem naponta többször szakad meg a térerő, hanem csak naponta egyszer. Következik, hogy beküldik a központi szervízbe, aztán vagy lesz valami, vagy nem. Nálad történt valami?
-
habolcs
csendes tag
Sziasztok! Régebben beüzemeltem apám lumia 830-át és akkor elég sokat frissített meg előre kérte az e-mail címet. Bezzeg az én ma vett 640-esem egyből naprakész volt körülbelül, annyi volt az egész, hogy tovább, tovább, (tehát 2-3 perc volt). Ez normális vagy csak beparáztam?
-
Ultraviolet
tag
válasz
gida6910 #538 üzenetére
beállítás- fénykép +kameránál nézd meg, hogy Lumia camera vagy Microsoft kamera választási lehetőséged van-e. Microsoftnál ahova koppintasz már fókuszál és képet is csinál. Lumiánál koppintasz fókuszál és oldalt csinálod a képet, a fókuszálást el tudod venni ha még egyszer a kör közepére koppintasz.
-
gida6910
újonc
Sziasztok. Most vettem egy 640 dual LTE-t és nincs rajta a sima kamerának alkalmazása. Csak a Lumia kamera. De a fényképezés gyorsgombot megnyova behozza azt. Es nem ugy működik mint egyik haverom 625 ösén. Neki koppintásos fényképezésnél oda fókuszál ahova koppintott nekem meg csak csinál egy képet semmi fókusszal. Mitől lehet ez?
-
VGYke
addikt
Telefon választás előtt állok, 100 éve Nokiám van (ok hogy ez már Mikorsops), amit cserélnék: Nokia N8, muzeális darab.
Ez a win szoftveres készülék ismeri a hangutasításokat? Alapvetően: hívás esetén ki tudja mondani a hívó nevét / tárcsázás helyett be lehet mondani a hívó nevét? -
8kati
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy valaki tapasztalt-e már ilyet, Lumia 640 dual telónál! Telinek mutatja a térerőmet , de mégsem vagyok elérhető, ezt randomra csinálja és ilyenkor csak az újraindítás segít!
A térerő jel ilyenkor jónak, legjobbnak látszik, tehát nem megy le minimumra vagy ilyesmi. Sim kártyát cseréltettem a Vodánál, és mindkettő sim foglalatban próbáltam ugyanaz a helyzet sajnos! Nagyon idegesítő, hogy kb két naponta csak úgy észrevétlenül ezt csinálja! Ha majd vissza viszem, akkor meg a szervízbe nem fogják tapasztalni ugyebár egyből,h miről is van szó! Nagyon mérges vagyok!!!! Médiában vettem függetlenül.
-
WindyJoe
aktív tag
válasz
Ultraviolet #529 üzenetére
Szerintem IDE írjatok, ugyan úgy a Lumia 640-ről van szó, csak kicsit frekventáltabb topic.
-
Ultraviolet
tag
Ma voltam Pólusba Telenorba, és csak holnap hoznak nekik, feketébe 2db-ot, egyet el is tesznek. Igy holnap délután veszem át.
-
törölt tag
válasz
ToniSoprano #527 üzenetére
Köszönöm
Igen, azt is olvasgatom, csak még nem jutottam a végére
-
törölt tag
Sziasztok!
A kérdésem itt is kiírtam: http://mobilarena.hu/tema/melyik_okostelefont_vegyem_olvasd_el_az_1_hozzaszo/hsz_76856-76856.html
Segítséget szeretnék kérni. ALC OT995-öm van, ICS-vel; igencsak ideje váltani.
Megint hosszútávra tervezek, kevesebb hibával, nagyon sokat csalódtam zöld robiba. Én egy átlag user vagyok, nem rootolok, nem érdekelnek a ROM-ok,nem babrálok. Nem tudom, merjek adni e az Androidnak (4.4.4. ám 5.x-től félek...) még egy esélyt, vagy váltsak wp-re?
A Sony E4G és Lumia 640LTE közt gondolkozom... Esetleg Honor 3C H30-10, de nem tudom, milyen os van rajta, a huawei honlapján meg se találtam a telefont... Nekem a támogatás pedig fontos.
Az elérhető appok száma nem döntő érv, most sem tudok használni kb semmit
Fontos, h stabil legyen a rendszer, menjen a net több füllel...
Köszönöm szépen!
-
8kati
csendes tag
válasz
WindyJoe #520 üzenetére
Bár még nemrég vettem, de eddig minden rendben van. 2,5 évig Nokia 520-asom volt előtte. Egy dolog van, de gondolom a nagyobb kijelző/felbontás miatt, hogy a csempés felületen a Fényképek csempét (másikat se) nem tudom teljes szélességben kitenni. Az 520-nál frissítés után, választani lehet a csempék méreteiben, itt úgy látom mivel nincs választás, a frissebb választható verzió az alap, de átváltani nem lehet a másikra. Nem tudom érthetően írtam-e
De ha erre bárki tud valami megoldást, akkor szóljon
Lehet ha lesz WP 10, akkor megoldódik. -
Ultraviolet
tag
Telenornál már az online árlistába írják, hogy hamarosan lesz 640 LTE
-
Razzul
őstag
Üdv Lumiások!
Lehet valahol a sima 640-ből single SIM LTE verziót kapni?
-
WindyJoe
aktív tag
Akinek már van ilyen készüléke és használja is, esetleg vett-e észre valami bug-ot, főleg hardverest, vagy egyéb anomáliát, esetleg szériahibát. (Gondolok itt pl az 535 érintő hibájára...)
Teló vásárlás előtt állok és az 535-öt néztem ki, de lehet megér 10k-val többet a 640, már csak a kijelzőfelbontás és fényképező miatt is, arról nem is beszélve, hogy nem kell fixen hetekig szervizeltetni vásárlás után egyből...
Előre is köszi a válaszokat...
-
csucsu52
aktív tag
Azt hittem csak én kezelem bal kézzel a telefonom jobb kezes létemre
Amúgy ma vettem vodafone-nál LTE-s 640-et, 2010óta iPhone használó voltam, gondoltam miért ne próbálnám ki a win-t (13k-ért adták a vállalkozói előfizetésemhez...ajándék)
Eddig szuperelégedett vagyok, minden kézreáll, megtalálok mindent, igaz olvasgattam 2 napig előtte, de úgy néz ki megérte.
Az iPhone marad még talomban, hátha mégsem tudom megszokni a váltást -
tlac
nagyúr
válasz
ToniSoprano #516 üzenetére
én is jobb kezes vagyok, pont ezért tartom a bal kezemben, meg a bal fülemnél telefonálok, így a jobb szabad marad, ha pl. le kellene valamit írni gyorsan, vagy gép előtt kattintgatni
-
tlac
nagyúr
válasz
ToniSoprano #514 üzenetére
rosszul fogod
legyen a másik kezedben -
ToniSoprano
addikt
válasz
pushalias #513 üzenetére
Persze ha a kezdőképernyőn vagy. Pont ez lenne a lényeg, hogy nem kell visszalépni a kezdőbe, úgy is lehetne egyből rákeresni valamire, így Mo-n gyak tök felesleges hogy ott van. Jobb lenne ha vissza gomb a jobb oldalon lenne helyette, akkor azt könnyebb lenne elérni, mert a bal oldalra átnyúlni ezzel ekkora telóknál nehezebb. Nekem a régi andoidos telómon jobb oldalt volt a vissza gomb, szerintem értelmesebb.
-
zorzy4
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #508 üzenetére
Nen tudom kiröl beszél fikázás címszó alatt, max magadról. Te fikázod azt aki nyugodt hangnemben beszélget valamiről.
-
pushalias
addikt
válasz
ToniSoprano #505 üzenetére
Lumiáknál a kereső átállítható Google-ra, ha annyira az a vágya valakinek.
-
pushalias
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #501 üzenetére
Ha meg van Cortana, ott a Quiet Hours.
-
zorzy4
addikt
válasz
De eljutottak, amúgy meg symbian is tudta.
-
Fancy-boy
addikt
válasz
Mit árulsz el?
Szerinted miért használtam a hagyományos telefon kifejezést? -
ToniSoprano
addikt
Jaja értem teljesen a dolgot, jó az a rezgés, ha utcán vagy én is a zsebembe teszem, ha meg bemegy az ember az irodába kell a dallam, mert leteszi az asztalra. Az az idegesítő, hogy egész erős és jó lenne a rezgő motorja szerintem észre lehetne venni ha hívnak és rezeg a zsebben. Talán win 10, most mit mondjak.
Egyébként meg ez a 8.1 már sok mindenben egész korrekt, pl. kinézetben szép, csak még van pár diegesítő dolog tényleg benne. pl. kereső gomb bing erőltetés, de azt legalább értem mi miatt van. -
zorzy4
addikt
válasz
ToniSoprano #503 üzenetére
Mindig trükköznöm kell, hogy az utcán meghalljam, mert a két rezgés semmiire nem elég, ha meg bemegyek valahova és leteszem, mire el kezd csörögni és meghallom a másik szobából, addigra sokan leteszik.
-
zorzy4
addikt
Persze ez érthető, hogy nem fontos, mert akinek nincs vezetékese az biztos nem kapcsolgatja ki éjszakára, hogy aztán ha a mentőket kell hívni akkor megvárja még bekapcsolást, meg egyéb ilyenek miatt. De hogy a nokia, miért találta ki, hogy ne tudjon rezegni csörögni egyszerre??? Ez szerintem sokaknál okoz nem fogadott hívásokat, márpedig egy telefonnak ugye az lenne a lényege, hogy mindig elérhető legyen az ember.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
Fancy-boy #498 üzenetére
LOL
Itt a kezemben egy S5. Az sem tud kikapcsolva ébreszteni. WTF 2015 ?
Elárulom neked a régi butafonokon és az MTK chipszettes kínai telókon kívül egyik sem tudja ezt a funkciót.
Persze elhiszem, hogy egyesek még nem jutottak el odáig, hogy ha azt akarom, hogy ne zavarjanak éjszaka és ébresszen is a teló, akkor egyszerűen repülő üzemmódba rakom.
-
zorzy4
addikt
válasz
ToniSoprano #492 üzenetére
Nem akarok, ilyet fogok. Most 5535 van. Csak az a kérdés, hogy ez a telefon tudja e már egyszerre elkezdeni, és fojtatni a rezgést csengést? Aki ilyet használ, mondja meg legyen szíves. Ha nem ily jártam, de azért valljuk be nonszensz.
-
ToniSoprano
addikt
Akkor vegyél Prestigo 8500-at ha az tudja és akkor nincs gond ezzel, ez lesz a megoldás szerintem, senki nem erőlteti, hogy ilyet vegyél.
Nekem a jó kamera, igényes kijelző, stabil rendszer, nagy akku volt a lényeg és az ismert cég, szervizháttér miatt vettem ezt, de másnak más tetszhet, ezzel semmi gond nincs.
És nem nagyon akartam andoidot, nem volt nagy bajom vele, csak időnként állítgatni kellett, meg már egész jó a windows is. És azért stabilabb, ha frissíteni kell új verzióra nem kell parázni, hogy rosszabb lesz szétesik a rendszer, bugos lesz, nem kell rootiolgatni.
De a Prestigo 8500 paraméterei alapján egész jó telefonnak tűnik, ja látom azon is WP oprendszer van, nem tudom menyire optimalizál, támogatja azt a készüléket a verzióváltásnál az MS. A fizikai gomb előnyére válik, a kamera gyenge hátrányára. -
zorzy4
addikt
válasz
sz.balazs.95 #486 üzenetére
Nem mert ami nem lumia a pl prestigio 8500 az tudja.
-
ToniSoprano
addikt
Sajna van egy pár dolog, amit MS telefonokon nem lehet megcsinálni és az androidon triviális, de van pár jó logikus dolog ami itt van jól megoldva. Az MS telefonok nagy előnye a stabilitáson kívül, hogy az első frissítéskor valószínúleg nem fog rosszabbul működni, nem lesznek bughalmazok benne mint még sok androidos samu, sony telefonnál. Meg nem kell rootogatni a sok gyártói felesleges program miatt.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #484 üzenetére
Igazából mindkettő. Szeretem, ahogy a telefon kijelzője az arcom ér. Néha ezen alszok párna helyett.
A fél másodpercekből napi szinten akár 5-6 másodperc is lehet, ami éves szinten 30-35 percet is jelenthet. Ez meg ugye fél óra, ami rengeteg.
Persze valójában utálom bekapcs gombbal bontani a hívást és nem is használom, csak gyűjtöm a hsz-eket, ezért mondtam, hogy de. -
-
zorzy4
addikt
válasz
sz.balazs.95 #478 üzenetére
Jó de itt az a kértldés, hogy ennél a modellnél változtattak e a rosz megoldáson.
-
-
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #482 üzenetére
Minden hívásnál?
-
-
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #480 üzenetére
Ezért választok olyan telefon, aminek az oldalán van a gomb, így éppen hüvelykujj alatt van.
Egyébként nem feltétlenül a könnyebbség okán, hanem hogy anélkül is tudom bontani a hívást, hogy el kellene emelnem az arcomtól a telefont. -
-
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #474 üzenetére
4 éve így használok droidot, hogy a bekapcs gombbal bontom a hívást. Egy áldás.
-
-
zorzy4
addikt
válasz
sz.balazs.95 #476 üzenetére
Olyantól várom a választ akinek már van ilyen telefonja?
-
-
zorzy4
addikt
válasz
sz.balazs.95 #474 üzenetére
Ki tudja kinek mire van épp szüksége. Mint pl nekem, hogy tudjon kikapcsolva ébreszteni. De beletörődtem, hogy wp.n ilyen nem lesz. De esetleg egyszerre rezegni és csörögni tud már a 640???
-
-
sebifater
csendes tag
Sziasztok!
Eddig nagyon bejön a telefon, viszont sajnálom hogy az uc browser szarik a wp-sekre, kicsit gyengébb mint kukarobin...
Az lenne a kérdésem, hogy azt be lehet valahol állítani, hogy a bekapcsoló gombbal befejezzem a hívást?
Ez jelenleg nekem nagyon hiányzik, nem találom a beállításokban.
Üdv! -
nagyúr
válasz
fabiandaniel #471 üzenetére
Köszi, rendeltem is.
-
nagyúr
Ma vagy holnap jár le az akció az edigitalnál?
-
ToniSoprano
addikt
válasz
zombinyul #466 üzenetére
Ja én is ezeket hallottam, hogy eléggé félrevezetős a dolog.
Ezért is csodálkoztam, hogy Lumia 640 42,5-ért 2 év gyári garanciával van kártyafüggetlenül, egy korrekt megbízható boltttól hogy is van ez? Először azt hittem, hogy valami trükk van a dologban, de nem, a készülék mindent tud ami kellhet, korrekt a minőség, korrekt a kijelző, a kamera, a dual sim, az akku, a 128 GB bővíthetőség, megbízható oprendszer.
Nekem nem hiányzik komolyabban semmi belőle.Még akció nélkül 50-ért is megérte volna, szerintem a Microsoft részesedést, piacot akar szerezni ilyen árakkal, mert nagy haszna nem lehet sok ezeken a telefonokon. Egyedül kicsit lehetne keskenyebb, túl nagy a hely a kijelző mellett oldalt és lehetne kamera gomb. Nekem mondjuk nem nagy a kezem, kicsit nehezebben érem át. A hátlappal összeségében nincs nagy bajom, a matt fekete nem gyűjti az ujjlenyomtatot, nem csúszik.
-
zombinyul
addikt
válasz
ToniSoprano #465 üzenetére
Az altalad linkelt oldalon is csak semmit sem ero, lehúzós, forgalmazoi garancia van. Meg a legdrágább ár esetén is. A tobbi tartozék mentes, az 50ezresnel meg a Magyar menu sem garantált, es ugye az origi doboz felaras. Durva lehúzás, nagyon nevetséges modon. Eleg szomoru hogy van aki ezt benyeli. En gyártói gari nelkul, plane bontott dobozban semmit se vennék.
-
ToniSoprano
addikt
Gondolom nem lesz más gyári hátlap, de lehet más cégek gyártanak hozzá jobbat ha nagy igény van rá, bár nekem úgyis tök mindegy. Szerintem azért a fekete hátlap nem vészes, de mindegy én úgyis valami jobb minőségű TPU tokot veszek rá, mert azt kellemes, puhább, de nagyon stabil fogást szoktam meg, nekem ez a kemény a hátlap éle kicsit vágja is a kezem, lehet elszoktam ezektől a 2 év alatt.
A 735-höz még, hogy a nagyon olcsón áruló cégek pl. gsmhome, amik olcsóbban adják a készüléket pl. 50 ezer körül , általában trükköznek a garanciával és nem gyári, hanem forgalmazói garanciával adják. Ez általában kevesebb, mint a gyári, és nem tudni mit jelent pontosan, bár lehet nincs nagyobb kockázati tényező benne nem tudom, de olvastam olyanról korábban aki megszívta ezzel. [link]
-
kszemi
csendes tag
válasz
ToniSoprano #462 üzenetére
Tényleg elképzelhető, hogy új gyári hátlapokat készítenének? Volt már ilyen más típusnál is, hogy a kezdeti hátlapokon felül később újabbak is megjelentek? (én is gondolkodom vmilyen jó kinézetű tokban, amiben talán szebben mutatna, de erősen elgondolkodtam azon is, hogy egy 735-ösre cserélném le inkább, már az se sokkal drágább: Lumia 735 )
-
-atesz-
aktív tag
válasz
ToniSoprano #462 üzenetére
Maga a telefon élőben szerintem sokkal jobban néz ki mint képeken.
-
ToniSoprano
addikt
Szerintem lesz hamarosan gyári minőségű hátlap normálisabb minőségben. Elég egyszerű elkészíteni, mivel nincs benne semmi kunszt, csak a gombokat kell rárakni.
Mivel elég jól fogy a kütyü és van rá valós igény 3 hónapon belül meglesz szerintem a normális hátlap, és nem hiszem hogy drága lesz, a mostani gyárikat kb 2-3 ezer körül lehet kapni.
Én mondjuk teszek rá TPU tokot, legutóbbi telómon 2 évig az volt, nagyon szerettem sokkal kellemesebb a fogása, nem csúszik, és nagyon véd az eséstől, ütéstől.Ma veszem át, ha olyan mint a képeken akkor ki leszek vele békülve. Szinte minden ismerős az előbbi okok miatt is S4-en S5-ön TPU tokot használ sokkal jobb, stabilabb a fogás annak ellenére hogy minimálisan szélesebb vastagabb a telefon miatta.
-
kszemi
csendes tag
Te milyen színben vetted a 640-t? Design-ban azért sztem van visszalépés a 925-höz képest... Én fekete 640-est vettem, de a hátlapja elég gyenge... A kijelzővel, meg a hardverrel amúgy meg vagyok elégedve, de adhattak volna kicsit a külsőre is (még a 630-asnak is ütősebb a kinézete)
-
ToniSoprano
addikt
A másik fórumon egy Bobtail készített elég sok képet, nyisd meg a linket: [Lumia 640 fotók]
Én is próbálgattam hétvégén kb. ezt tudja a készülék szabad térben, majd teszek fel képeket én is Mátra aljában csináltam képeket hétvégén. Nekem tökéletesen megfelel, 42,5-ért ez a készülék ajándék volt. Nagyon elégedett vagyok vele, a második sim-be egy telenoros NET kártyát tettem bele. (1700 Ft 2GB egy hónapban, most a készülékhez kedvezményesen hűségidő nélkül adták ( hipernet touch 2), azzal el leszek egy darabig, szerintem ez is korrekt ár volt, és végre működik a mobilneten a skype, meg társai, ez már nagyon fontos volt, mert nővérem külföldön él.)
A kamera beltérben félhomályban (ami azt jelenti, hogy a billentyűn a betűket sem látom, csak a körvonalakat) azért zajos lesz, viszont a leddel, ilyen körülmények között is amíg az "ellát" korrekt zajmentes képeket csinál, nyilván nem Carl Zeiss optika jobb lehet, ezen a téren, de ennyire sötétben (csak körvonalak látszódnak) felesleges is fényképezni led nélkül.
-
-atesz-
aktív tag
Üdv! Vettem egy lumia 640-et. 925 után. Eddig semmi hátrányát nem érzem a váltásnak. Sőt a nagy kijelző nagyon tetszik. Viszont az a kérdés, hogy hogy lehetne előcsalni a glancen az időjárást?
-
zorzy4
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #450 üzenetére
Látható napfényben?
-
Ádám_ka
tag
válasz
FіkuszKukіsz #450 üzenetére
Kijelzőjével nincs probléma?
Milyen minőségű képeket készít?
-
FіkuszKukіsz
őstag
Ma sikeresen átvettem. Bolti infó szerint a boltok nem kaptak készletet,mert nagyon sokan rendeltek és először őket elégítik ki. Lehet, hogy lesz annyira sikeres mint az 520?
A telefon első benyomásra mind súlyra, mind fogásra a 930 -ra hasonlít. Talán annyi különbséggel, hogy nem fém és a sarkai egy kicsit jobban le vannak kerekítve. Egyébként egy nagyon jól összerakott telefon, nagyon megéri az árát.
-
MrBlackQuirk
csendes tag
Amennyiben most veszek feketét(kupon miatt), akkor hátlap vásárlással később mennyire lesz a színkülönbség észlelhető, ha mondjuk narancssárgát szeretnék?
-
sebifater
csendes tag
válasz
FіkuszKukіsz #446 üzenetére
Kifizettem, holnap délelőtt megyek érte a központi raktárba!
-
FіkuszKukіsz
őstag
Na ez fsza. A fehér már raktáron van. A fekete meg sehol.Átszállítás a szaküzletbe. Valszeg a fekete is megjött. Holnap sztem átvehető mind2. -
FіkuszKukіsz
őstag
Megint szórakoznak a dátummal. Most a fehér csak májusban lesz elérhető a feketénél meg nincsen semmi.
-
nandelecki
újonc
E-mailt kaptam és abban mondták a májusi időpontot, majd miután kifejtettem értetlenségemet efelől egy e-mail erejében kaptam a következő választ amiben már Április 16. szerepelt. Írtam egy harmadik e-mailt is hogy ugyan legyenek már kedvesek eldönteni, hogy mikor is érkezik hozzájuk...
-
Rocky975
senior tag
válasz
nandelecki #438 üzenetére
Ez mennyire tuti infó?
Az oldalukon még mindig április 16. van. -
nandelecki
újonc
Új infó az edigital-os érkezésről. Állítólag !!!05.07.-én!!! fog megérkezni hozzájuk a készülék. Szerintem ez egy kicsit polgárpukkasztó, bár eközben megjelentek más weboldalak is, ahonnan meg lehet rendelni, igaz drágábban, mint a kedvezményes edigital-ról.
-
sebifater
csendes tag
válasz
Rocky975 #435 üzenetére
sziasztok!
igen ez így van, itt a link:
http://www.windowscentral.com/lumia-640-640-xl-color-matte-or-glossyÉn is megrendelek egy feketét.
Most akarok kukáról váltani, néztem a 735-öt és a 830-at de arra jutottam, ismerkedni elég lesz ez is.Talán év vége felé jön új mobil ezek ára lehet lejjebb megy egy kicsit. Anyának akkor jó lesz ez, őt is átszoktatom winre. -
hkaroly
csendes tag
Most épp: "Várható érkezés: 2015.04.16." Kezd ez nagyon kínos lenni lassan.
-
nagyúr
válasz
FіkuszKukіsz #427 üzenetére
Akkor ráérek 20-án rendelni.
Addig hátha elviszik a mostanit. -
hkaroly
csendes tag
válasz
FіkuszKukіsz #427 üzenetére
thx, kíváncsi vagyok meddig tolják még
-
hkaroly
csendes tag
válasz
FіkuszKukіsz #425 üzenetére
Én még pénteken kérdeztem rá, "majd szólunk ha lesz" választ kaptam...
-
Gregorg
tag
Sziasztok!
Redmi 1s-em nagyon eladósorba fog kerülni. Lumia 820-ról váltottam redmire, amikor a 820 leejtés miatt elromlott, de a droid droid maradt, így gondolkodtam, hogyan tudok visszatérni wp telefonhoz (mellé windows tablettel).
A 640 ára főleg így, a 15%-os kuponnal best price, meddig lesz ilyen kupon edigitalnál, illetve mikor lesz xl? A kettő között nagyon vacilálok.
-
nandelecki
újonc
Mi is rendeltünk egyet-egyet a párommal az edigitalról, amint megérkezik megírom a tapasztalatokat.
-
Rocky975
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem az edigitálnál egy 640-et a 15%-os kuponnal.
Ennyiért szinte ingyen van. -
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #413 üzenetére
Korábbról úgy rémlett, hogy csak a nagyobból van ilyen, de az XL nem érdekel, az már tényleg túl nagy.
Asszem nem szórakozok, jó lesz nekem a 3G DS most akciósan, eddig is elvoltam 3G-n. -
-
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #411 üzenetére
Én értem, de a többség
leszamagasról tesz rá.
Az akkut meg írtam.Én 5e Ft-on belül differencia esetén gondolkodnék el az LTE verzióról.
LTE DS is van/lesz?
-
Úgy, hogy nem csak a sebességben jobb az LTE.
A Mobilaréna főoldala meg ugyanannyi lesz méretben, de gyorsabban fog betölteni, és reszponzívabb lesz.
És az akku is kicsivel tovább fogja bírni.Azért nem mindegy, de most még valóban nem feltétlen ér meg 10k többletet.
Írnék én levelet nekik, de abban nem lenne köszönet.
Nem ez az egyetlen olyan Microsoftos döntés, amivel nehezen tudok azonosulni.
pl. hogy hétféle (!) verziója van a 640-nek. korábban egy teljes széria volt ennyi. fhat the wuck? -
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #406 üzenetére
Aki nem használja ki, annak hogy érné meg?
Azt itthoni átlag pár száz megás csomagoknál nem sok jelentősége van. A fogyasztás pedig szintén marginális a többségnek, mivel naponta tölti vagy akár naponta többször.(#407) tlac
+1
Bár nem azonos a bolt, de expansysnál 58620 az LTE verzió, ami majd egy tízessel drágább, mint az edigitalnál a 3G DS verzió.(#409) sz.balazs.95
Írj nekik egy levelet, hogy "srácok, ezt elszabtátok!". -
-
Freiherr
őstag
válasz
sz.balazs.95 #404 üzenetére
Ezt én sem írhattam volna le jobban,ennyi.
-
tlac
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #404 üzenetére
én is inkább vennék 4g-set, de 42k-ért elég jó ár a sima most
gyanítom a nem akciós árhoz képest is legalább egy 10-essel drágább lesz, annyit meg már nem ér -
válasz
nandelecki #405 üzenetére
Ez világos.
Bár már erőteljesen megy lejjebb és lejjebb az LTE modem az árkategóriákban.
Szóval lassan már annak is megéri, aki nem használja ki. Pl. S210 mobilok.
(sokágik nekem is úgy voltak 3G mobiljaim, hogy nem volt hozzá netem)
-
nandelecki
újonc
Ebben egyetértek, de szerintem még 1-2 évig csak bónuszkiegészítés lesz az LTE képes telefonok listája. Az NFC-vel is hasonló az álláspontom.
-
válasz
nandelecki #403 üzenetére
Sebességben még igen, de:
a 3G fogyasztása (tudtommal) magasabb
sok helyen az LTE hálózat jele sokkal jobb, mint a HSPA-é. (értelemszerűen főleg városokban)
a késleltetésben is jobb az LTEPersze lehet élni nélkülük is, de azért szerintem ezt az átlag ember is megérzi, a jóhoz meg könnyű hozzászokni.
-
nandelecki
újonc
Miért ne lenne szabad ? Egy átlagfelhasználónak tökéletesen megfelel a 3G is.
-
galmat
aktív tag
Jónak tűnik az Edigital ajánlata, de azért engem érdekelt, vajon LTE-s verziót árulnak-e. Mert, hogy van 3G-s és 4G-s Lumia 640 Dual SIM telefon. Nos kiderült, nem LTE. Márpedig ma már pl a Telenornál bárki használhatja az LTE mobilnetet, nem kell speciális csomagra előfizetnie.
Az Edigital válasza:"Valóban 2 fajta termék lesz elérhető. Ahogy látom nálunk a 3G-s verzió lesz elérhető és a termék leírásban is ez szerepel. Elképzelhető, hogy a jövőben valamikor elérhető lesz az LTE-s termék, de egyelőre nem tudok biztos információval szolgálni."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen routert?
- Reklámblokkolók topikja
- Gaming notebook topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Trollok komolyan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest