- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
Új hozzászólás Aktív témák
-
8kati
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy valaki tapasztalt-e már ilyet, Lumia 640 dual telónál! Telinek mutatja a térerőmet , de mégsem vagyok elérhető, ezt randomra csinálja és ilyenkor csak az újraindítás segít!
A térerő jel ilyenkor jónak, legjobbnak látszik, tehát nem megy le minimumra vagy ilyesmi. Sim kártyát cseréltettem a Vodánál, és mindkettő sim foglalatban próbáltam ugyanaz a helyzet sajnos! Nagyon idegesítő, hogy kb két naponta csak úgy észrevétlenül ezt csinálja! Ha majd vissza viszem, akkor meg a szervízbe nem fogják tapasztalni ugyebár egyből,h miről is van szó! Nagyon mérges vagyok!!!! Médiában vettem függetlenül.
-
8kati
csendes tag
válasz
WindyJoe #520 üzenetére
Bár még nemrég vettem, de eddig minden rendben van. 2,5 évig Nokia 520-asom volt előtte. Egy dolog van, de gondolom a nagyobb kijelző/felbontás miatt, hogy a csempés felületen a Fényképek csempét (másikat se) nem tudom teljes szélességben kitenni. Az 520-nál frissítés után, választani lehet a csempék méreteiben, itt úgy látom mivel nincs választás, a frissebb választható verzió az alap, de átváltani nem lehet a másikra. Nem tudom érthetően írtam-e
De ha erre bárki tud valami megoldást, akkor szóljon
Lehet ha lesz WP 10, akkor megoldódik.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest