- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Macrodroid
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
válasz
ToniSoprano #465 üzenetére
Az altalad linkelt oldalon is csak semmit sem ero, lehúzós, forgalmazoi garancia van. Meg a legdrágább ár esetén is. A tobbi tartozék mentes, az 50ezresnel meg a Magyar menu sem garantált, es ugye az origi doboz felaras. Durva lehúzás, nagyon nevetséges modon. Eleg szomoru hogy van aki ezt benyeli. En gyártói gari nelkul, plane bontott dobozban semmit se vennék.
-
zombinyul
addikt
válasz
undercover #382 üzenetére
Azon szerintem egy frissítés segiteni fog.
Honnan sikerult szerezni? Gyorsabb voltal, mint a Mobilarenas fiuk.Gratula hozza.
-
zombinyul
addikt
válasz
sz.balazs.95 #380 üzenetére
Igy, hogy lehet memoriakartyara telepíteni, vegulis valamilyen szinten mindegy is, hogy a rendszer mennyit eszik meg. De azert erdekes.
Nalam is akörül mozog most.
No, majd meglátjuk a 10-et. Varom mar nagyon, ahogy a tesztet is a 640-esekrol. -
zombinyul
addikt
válasz
sz.balazs.95 #378 üzenetére
Es az ennyivel tobbet zabál egy "mezei" 8.1-tol? Kivancsi leszek a 10 etvagyara.
-
zombinyul
addikt
válasz
sz.balazs.95 #376 üzenetére
De a 640-esek meg nem W10-zel jonnek, nem?
-
zombinyul
addikt
válasz
sz.balazs.95 #374 üzenetére
Azert 735-on valamivel tobb volt mikor kicsomagoltam.
-
-
zombinyul
addikt
Novemberi a 735-osom, a böngésző cimsora, meg a navigombok (hiaba vannak eltuntetve az esetek 90%-aban) be vannak egve. Sot, a forumaban irtak olyat is, hogy 1 hónapos telefonnal latszik beeges... Szoval a problema valós. A 800-asomnak is tiszta csík, vonal a kijelzője, pedig mindkettő vegig automata fenyeron van, trhat gyakran alacsony fenyeron.
Mindenesetre a 735-nel csak ha nagyon keresem akkor latszik, egy színű kepnel pl., ugyhogy banja a franc, ha majd zavaró lesz, akkor beviszem gariba. -
zombinyul
addikt
-
zombinyul
addikt
Jobb is 1 százalékkal a képernyő arany, de hardveresen nincs kulonbseg.
Annyi, hogy a 735-be nagyobb a kamera szenzor, meg evidens, hogy jobb a keppontsuruseg. A tobbi különbséget leirtam, elegge hasonlo a két jószág. Szepen fejlődik a 6-os széria, na.
Designra viszont a 640 nekem tul szappantarto, de nem vagyunk egyformák. -
zombinyul
addikt
735: jobb kamera (CZ), sokkal szebb kijelző (amoled), 4G, NFC, jobb előlapi kamera (5mpx full HD), Win10-tol értesítési ledet is rendszernek (mint kiderult van benne, csak a WP 8 nem tud vele mit kezdeni), az a 640-be nincs. Nagyjabol ennyi ami a teljesség igénye nelkul eszembe jutott (735 tulaj létemre nem elfogultan irok, mert piszkosul tetszik a 640 is).
-
zombinyul
addikt
válasz
Vassili_Zait #317 üzenetére
Az csunya volna, mert a T-mobile, a Telenor, meg az osszes létező üzlet töltésre alkalmas hátlappal adja, nem hiszem hogy a Voda egyedüliként ne igy tenne. Mert a 735-hoz gyárilag jar.
-
zombinyul
addikt
válasz
Vassili_Zait #315 üzenetére
A 735?
-
zombinyul
addikt
válasz
sz.balazs.95 #298 üzenetére
Mindentol fuggetlenul egyre tobb embernel latok WP telefont. Es egyre többen váltanak droidrol a kornyezetembe. Jo, ez nem egy nagy fegyvertény, de azert jo latni. Csak furcsa belegondolni, hogy ezek a tapasztalatok 3%-ot jelentenek.
-
zombinyul
addikt
válasz
gyurkikrisz #143 üzenetére
Feles grafikán a 735-oson nagyon szepen fut a San Amdreas.
Maxon is elviszi, de akkor jelentosen szaggatosabb az élmény.
-
zombinyul
addikt
válasz
lacruise #135 üzenetére
Azt elhiszem.
Nagyon tetszenek a BB-k, a rendszerük is, meg maguk a készülékek is.
Fura, hogy mar a kozepkategoriaba se lesz 4" körüli telefon. A 6-os széria is eljutott 5"-ig, ami a jovore nézve nem feltétlen jo (bar ahogy elnézem, az új flagshipek vegre elkezdtek osszemenni).
-
zombinyul
addikt
válasz
kolosanyi #52 üzenetére
Igen, mert relatív kis felbontású a kijelzője.
De egyebkent jol birja, mint szinte minden Lumia (persze, vannak kivételek, 820 etc).
no more: ezen most jot kacagtam. Ezt melyik pizsidbe álmodtad? Vannak olyan alapfunkciok, amikbe egy 520-as hülyére ver egy Droid flagshipet. Egy komolyabb Lumia meg plane. De azert udv egy WP-s topicba.
-
zombinyul
addikt
Tetszetős jószágok, de az a csúszós hátlap a halalom. Bovlinak hat, karcolodik, koszolodik fel perc alatt. Kar erőltetni. Viszont 640-be a 2500-as akku ígéretes. Ha eleg lesz olyan uzemidore, mint amit egy 730, vagy 735 tud, teljesen jo (nagyobb akku, de nagyobb kijelző, ami nem amoled). Kíváncsian varom a teszteket róluk. Az XL is tetszik, pedig nem vagyok a tepsik hive. Annak meg a hátlapja is bejön.
A 6-os szériában volt egy kategorianyi ugrás. Viszont fura, hogy 5" alatt mar nem nagyon van "normalis" Lumia...
A cikk bizonyos részeit inkabb nem kommentalnam.Furkoo: Kezdetben én is odzkodtam a kijelzőn levo gomboktol, de 735-nel nagyon frankón megoldottak.
Eltuntetheto, teljes mértékben testreszabhato, 100x okosabban van megoldva, mint Androidon. En nagyon megszerettem, es nem vagyok vele egyedul. Nincs véletlen gombnyomogatas, nem vilagit ejjel ha kell ha nem. Eltuntetem, es kesz.
Nagyon kényelmes, nagyon jol nez ki, nagyon okos, es szeretheto megoldas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest