- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
Jaja értem teljesen a dolgot, jó az a rezgés, ha utcán vagy én is a zsebembe teszem, ha meg bemegy az ember az irodába kell a dallam, mert leteszi az asztalra. Az az idegesítő, hogy egész erős és jó lenne a rezgő motorja szerintem észre lehetne venni ha hívnak és rezeg a zsebben. Talán win 10, most mit mondjak.
Egyébként meg ez a 8.1 már sok mindenben egész korrekt, pl. kinézetben szép, csak még van pár diegesítő dolog tényleg benne. pl. kereső gomb bing erőltetés, de azt legalább értem mi miatt van. -
ToniSoprano
addikt
Akkor vegyél Prestigo 8500-at ha az tudja és akkor nincs gond ezzel, ez lesz a megoldás szerintem, senki nem erőlteti, hogy ilyet vegyél.
Nekem a jó kamera, igényes kijelző, stabil rendszer, nagy akku volt a lényeg és az ismert cég, szervizháttér miatt vettem ezt, de másnak más tetszhet, ezzel semmi gond nincs.
És nem nagyon akartam andoidot, nem volt nagy bajom vele, csak időnként állítgatni kellett, meg már egész jó a windows is. És azért stabilabb, ha frissíteni kell új verzióra nem kell parázni, hogy rosszabb lesz szétesik a rendszer, bugos lesz, nem kell rootiolgatni.
De a Prestigo 8500 paraméterei alapján egész jó telefonnak tűnik, ja látom azon is WP oprendszer van, nem tudom menyire optimalizál, támogatja azt a készüléket a verzióváltásnál az MS. A fizikai gomb előnyére válik, a kamera gyenge hátrányára. -
-
-
-
NGA
addikt
Fura ez a mobilgyűjtemény, mindig elgondolkoztam rajta, hogy ezek értékesek? Mert nálunk a helyi hétvégi piac tömve van hasonló készülékekkel. Nemrég vittem haza 500 Ft-ért egy 7110-es Nokiát, vadi újat, még akksi sem volt rajta soha. Eredeti finn. De végül a fiókban végezte :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest