Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
Gondolom nem lesz más gyári hátlap, de lehet más cégek gyártanak hozzá jobbat ha nagy igény van rá, bár nekem úgyis tök mindegy. Szerintem azért a fekete hátlap nem vészes, de mindegy én úgyis valami jobb minőségű TPU tokot veszek rá, mert azt kellemes, puhább, de nagyon stabil fogást szoktam meg, nekem ez a kemény a hátlap éle kicsit vágja is a kezem, lehet elszoktam ezektől a 2 év alatt.
A 735-höz még, hogy a nagyon olcsón áruló cégek pl. gsmhome, amik olcsóbban adják a készüléket pl. 50 ezer körül , általában trükköznek a garanciával és nem gyári, hanem forgalmazói garanciával adják. Ez általában kevesebb, mint a gyári, és nem tudni mit jelent pontosan, bár lehet nincs nagyobb kockázati tényező benne nem tudom, de olvastam olyanról korábban aki megszívta ezzel. [link]
-
ToniSoprano
addikt
Szerintem lesz hamarosan gyári minőségű hátlap normálisabb minőségben. Elég egyszerű elkészíteni, mivel nincs benne semmi kunszt, csak a gombokat kell rárakni.
Mivel elég jól fogy a kütyü és van rá valós igény 3 hónapon belül meglesz szerintem a normális hátlap, és nem hiszem hogy drága lesz, a mostani gyárikat kb 2-3 ezer körül lehet kapni.
Én mondjuk teszek rá TPU tokot, legutóbbi telómon 2 évig az volt, nagyon szerettem sokkal kellemesebb a fogása, nem csúszik, és nagyon véd az eséstől, ütéstől.Ma veszem át, ha olyan mint a képeken akkor ki leszek vele békülve. Szinte minden ismerős az előbbi okok miatt is S4-en S5-ön TPU tokot használ sokkal jobb, stabilabb a fogás annak ellenére hogy minimálisan szélesebb vastagabb a telefon miatta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest