Új hozzászólás Aktív témák
-
nandelecki
újonc
E-mailt kaptam és abban mondták a májusi időpontot, majd miután kifejtettem értetlenségemet efelől egy e-mail erejében kaptam a következő választ amiben már Április 16. szerepelt. Írtam egy harmadik e-mailt is hogy ugyan legyenek már kedvesek eldönteni, hogy mikor is érkezik hozzájuk...
-
nandelecki
újonc
Új infó az edigital-os érkezésről. Állítólag !!!05.07.-én!!! fog megérkezni hozzájuk a készülék. Szerintem ez egy kicsit polgárpukkasztó, bár eközben megjelentek más weboldalak is, ahonnan meg lehet rendelni, igaz drágábban, mint a kedvezményes edigital-ról.
-
nandelecki
újonc
Mi is rendeltünk egyet-egyet a párommal az edigitalról, amint megérkezik megírom a tapasztalatokat.
-
nandelecki
újonc
Ebben egyetértek, de szerintem még 1-2 évig csak bónuszkiegészítés lesz az LTE képes telefonok listája. Az NFC-vel is hasonló az álláspontom.
-
nandelecki
újonc
Miért ne lenne szabad ? Egy átlagfelhasználónak tökéletesen megfelel a 3G is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest