- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
válasz
pushalias #513 üzenetére
Persze ha a kezdőképernyőn vagy. Pont ez lenne a lényeg, hogy nem kell visszalépni a kezdőbe, úgy is lehetne egyből rákeresni valamire, így Mo-n gyak tök felesleges hogy ott van. Jobb lenne ha vissza gomb a jobb oldalon lenne helyette, akkor azt könnyebb lenne elérni, mert a bal oldalra átnyúlni ezzel ekkora telóknál nehezebb. Nekem a régi andoidos telómon jobb oldalt volt a vissza gomb, szerintem értelmesebb.
-
ToniSoprano
addikt
Jaja értem teljesen a dolgot, jó az a rezgés, ha utcán vagy én is a zsebembe teszem, ha meg bemegy az ember az irodába kell a dallam, mert leteszi az asztalra. Az az idegesítő, hogy egész erős és jó lenne a rezgő motorja szerintem észre lehetne venni ha hívnak és rezeg a zsebben. Talán win 10, most mit mondjak.
Egyébként meg ez a 8.1 már sok mindenben egész korrekt, pl. kinézetben szép, csak még van pár diegesítő dolog tényleg benne. pl. kereső gomb bing erőltetés, de azt legalább értem mi miatt van. -
ToniSoprano
addikt
Akkor vegyél Prestigo 8500-at ha az tudja és akkor nincs gond ezzel, ez lesz a megoldás szerintem, senki nem erőlteti, hogy ilyet vegyél.
Nekem a jó kamera, igényes kijelző, stabil rendszer, nagy akku volt a lényeg és az ismert cég, szervizháttér miatt vettem ezt, de másnak más tetszhet, ezzel semmi gond nincs.
És nem nagyon akartam andoidot, nem volt nagy bajom vele, csak időnként állítgatni kellett, meg már egész jó a windows is. És azért stabilabb, ha frissíteni kell új verzióra nem kell parázni, hogy rosszabb lesz szétesik a rendszer, bugos lesz, nem kell rootiolgatni.
De a Prestigo 8500 paraméterei alapján egész jó telefonnak tűnik, ja látom azon is WP oprendszer van, nem tudom menyire optimalizál, támogatja azt a készüléket a verzióváltásnál az MS. A fizikai gomb előnyére válik, a kamera gyenge hátrányára. -
ToniSoprano
addikt
Sajna van egy pár dolog, amit MS telefonokon nem lehet megcsinálni és az androidon triviális, de van pár jó logikus dolog ami itt van jól megoldva. Az MS telefonok nagy előnye a stabilitáson kívül, hogy az első frissítéskor valószínúleg nem fog rosszabbul működni, nem lesznek bughalmazok benne mint még sok androidos samu, sony telefonnál. Meg nem kell rootogatni a sok gyártói felesleges program miatt.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
zombinyul #466 üzenetére
Ja én is ezeket hallottam, hogy eléggé félrevezetős a dolog.
Ezért is csodálkoztam, hogy Lumia 640 42,5-ért 2 év gyári garanciával van kártyafüggetlenül, egy korrekt megbízható boltttól hogy is van ez? Először azt hittem, hogy valami trükk van a dologban, de nem, a készülék mindent tud ami kellhet, korrekt a minőség, korrekt a kijelző, a kamera, a dual sim, az akku, a 128 GB bővíthetőség, megbízható oprendszer.
Nekem nem hiányzik komolyabban semmi belőle.Még akció nélkül 50-ért is megérte volna, szerintem a Microsoft részesedést, piacot akar szerezni ilyen árakkal, mert nagy haszna nem lehet sok ezeken a telefonokon. Egyedül kicsit lehetne keskenyebb, túl nagy a hely a kijelző mellett oldalt és lehetne kamera gomb. Nekem mondjuk nem nagy a kezem, kicsit nehezebben érem át. A hátlappal összeségében nincs nagy bajom, a matt fekete nem gyűjti az ujjlenyomtatot, nem csúszik.
-
ToniSoprano
addikt
Gondolom nem lesz más gyári hátlap, de lehet más cégek gyártanak hozzá jobbat ha nagy igény van rá, bár nekem úgyis tök mindegy. Szerintem azért a fekete hátlap nem vészes, de mindegy én úgyis valami jobb minőségű TPU tokot veszek rá, mert azt kellemes, puhább, de nagyon stabil fogást szoktam meg, nekem ez a kemény a hátlap éle kicsit vágja is a kezem, lehet elszoktam ezektől a 2 év alatt.
A 735-höz még, hogy a nagyon olcsón áruló cégek pl. gsmhome, amik olcsóbban adják a készüléket pl. 50 ezer körül , általában trükköznek a garanciával és nem gyári, hanem forgalmazói garanciával adják. Ez általában kevesebb, mint a gyári, és nem tudni mit jelent pontosan, bár lehet nincs nagyobb kockázati tényező benne nem tudom, de olvastam olyanról korábban aki megszívta ezzel. [link]
-
ToniSoprano
addikt
Szerintem lesz hamarosan gyári minőségű hátlap normálisabb minőségben. Elég egyszerű elkészíteni, mivel nincs benne semmi kunszt, csak a gombokat kell rárakni.
Mivel elég jól fogy a kütyü és van rá valós igény 3 hónapon belül meglesz szerintem a normális hátlap, és nem hiszem hogy drága lesz, a mostani gyárikat kb 2-3 ezer körül lehet kapni.
Én mondjuk teszek rá TPU tokot, legutóbbi telómon 2 évig az volt, nagyon szerettem sokkal kellemesebb a fogása, nem csúszik, és nagyon véd az eséstől, ütéstől.Ma veszem át, ha olyan mint a képeken akkor ki leszek vele békülve. Szinte minden ismerős az előbbi okok miatt is S4-en S5-ön TPU tokot használ sokkal jobb, stabilabb a fogás annak ellenére hogy minimálisan szélesebb vastagabb a telefon miatta.
-
ToniSoprano
addikt
A másik fórumon egy Bobtail készített elég sok képet, nyisd meg a linket: [Lumia 640 fotók]
Én is próbálgattam hétvégén kb. ezt tudja a készülék szabad térben, majd teszek fel képeket én is Mátra aljában csináltam képeket hétvégén. Nekem tökéletesen megfelel, 42,5-ért ez a készülék ajándék volt. Nagyon elégedett vagyok vele, a második sim-be egy telenoros NET kártyát tettem bele. (1700 Ft 2GB egy hónapban, most a készülékhez kedvezményesen hűségidő nélkül adták ( hipernet touch 2), azzal el leszek egy darabig, szerintem ez is korrekt ár volt, és végre működik a mobilneten a skype, meg társai, ez már nagyon fontos volt, mert nővérem külföldön él.)
A kamera beltérben félhomályban (ami azt jelenti, hogy a billentyűn a betűket sem látom, csak a körvonalakat) azért zajos lesz, viszont a leddel, ilyen körülmények között is amíg az "ellát" korrekt zajmentes képeket csinál, nyilván nem Carl Zeiss optika jobb lehet, ezen a téren, de ennyire sötétben (csak körvonalak látszódnak) felesleges is fényképezni led nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- PlayStation 4
- Gurulunk, WAZE?!
- Óra topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest