- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
chipesz
őstag
válasz
nightshadow #329 üzenetére
Igen emlékszem rá. Most persze már árulja a Telenor az 1 GB-os verziót.
Majd mi is megkapjuk amikor már lecsengett és az pont a kutyának sem kell. Mint most a 635. -
chipesz
őstag
Ha a kínai verzió valóban 2 GB RAM-mal és jobb processzorral jön az elég csúnya lenne.
Csak mert pont a 640 XL a kiszemeltem. S mégis csak jobban szeretném én is a dubla memóriát. -
chipesz
őstag
válasz
sz.balazs.95 #227 üzenetére
Bár nem nekem szól, de az én véleményem az, hogy tényleg nem fogod fel a helyzetet.
Hiába írod le tízszer, tízféleképpen, hogy miért nincs aktuális csúcshardver a készülékeikben, attól még ez a a Windows 10-ig nem fog változni.
Természetesen van igazság abban amit mondasz, nyilván vannak emberek, akiknek szüksége van mindenből az épp legfrissebbre, s tényleg le van maradva a Microsoft, de felesleges szajkózni, szerintem ez már lerágott csont.Máskülönben a 930 tök jó, igaz, hogy nem snapi 810 van benne például, de őszintén szólva nem is tudom, hogy mit tudna hozzá adni a WP-hez jelenleg.
Kíváncsi vagyok, hogy te mint nagy játékos mit gondolsz arról, hogy milyen jótékony hatása lenne ennek számodra. Vajon érzékelhető lenne? Azon kívül, hogy elmondhatod, hogy az aktuális csúccsal rendelkezel. -
chipesz
őstag
válasz
#21055488 #94 üzenetére
Na ezaz, hogy én is így tudom, csak ugyebár a sajátomon még a régi elrendezés van.
Már szívesen lecserélném, de még nem járt le a hűségem, meg eddig nem igazán volt a Microsoft vonalból olyan, ami megfelelne. Viszont ez a 640XL kifejezetten tetszik.
(#95) junior11:
Áhá, Update 2, így már értem.
-
chipesz
őstag
Milyen verzió fut ezen? Csak mert a Settings kategóriákba van rendezve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Gombászkönyvek egyben
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest