- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #508 üzenetére
Nen tudom kiröl beszél fikázás címszó alatt, max magadról. Te fikázod azt aki nyugodt hangnemben beszélget valamiről.
-
zorzy4
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #501 üzenetére
De eljutottak, amúgy meg symbian is tudta.
-
zorzy4
addikt
válasz
ToniSoprano #503 üzenetére
Mindig trükköznöm kell, hogy az utcán meghalljam, mert a két rezgés semmiire nem elég, ha meg bemegyek valahova és leteszem, mire el kezd csörögni és meghallom a másik szobából, addigra sokan leteszik.
-
zorzy4
addikt
Persze ez érthető, hogy nem fontos, mert akinek nincs vezetékese az biztos nem kapcsolgatja ki éjszakára, hogy aztán ha a mentőket kell hívni akkor megvárja még bekapcsolást, meg egyéb ilyenek miatt. De hogy a nokia, miért találta ki, hogy ne tudjon rezegni csörögni egyszerre??? Ez szerintem sokaknál okoz nem fogadott hívásokat, márpedig egy telefonnak ugye az lenne a lényege, hogy mindig elérhető legyen az ember.
-
zorzy4
addikt
válasz
ToniSoprano #492 üzenetére
Nem akarok, ilyet fogok. Most 5535 van. Csak az a kérdés, hogy ez a telefon tudja e már egyszerre elkezdeni, és fojtatni a rezgést csengést? Aki ilyet használ, mondja meg legyen szíves. Ha nem ily jártam, de azért valljuk be nonszensz.
-
zorzy4
addikt
válasz
sz.balazs.95 #486 üzenetére
Nem mert ami nem lumia a pl prestigio 8500 az tudja.
-
zorzy4
addikt
válasz
sz.balazs.95 #478 üzenetére
Jó de itt az a kértldés, hogy ennél a modellnél változtattak e a rosz megoldáson.
-
zorzy4
addikt
válasz
sz.balazs.95 #476 üzenetére
Olyantól várom a választ akinek már van ilyen telefonja?
-
zorzy4
addikt
válasz
sz.balazs.95 #474 üzenetére
Ki tudja kinek mire van épp szüksége. Mint pl nekem, hogy tudjon kikapcsolva ébreszteni. De beletörődtem, hogy wp.n ilyen nem lesz. De esetleg egyszerre rezegni és csörögni tud már a 640???
-
zorzy4
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #450 üzenetére
Látható napfényben?
-
zorzy4
addikt
Nokia 808am több mint 2 éves, semmi beégés nincs.
-
zorzy4
addikt
Már nagyon várom ezt a telefont, pont nekem találták ki. Mondjuk ezt éreztem a az 535nélis, és nem is bántam meg. Amúgy az 535 is nagyon jól bánik az akkuval. Közepes használattal, meg van a 4 nap is.
zombinyul Apa lettél? Grat, és sok boldogságot. Én már 3 éve állok haptákba egy méter alatti kisasszony szolgálatára.
-
zorzy4
addikt
válasz
nightshadow #326 üzenetére
Nem baj lesz okom kicseréltetni egy 640re.
-
zorzy4
addikt
Amikor az 535öst vettük, abszolút jó ajánlatnak tűnt, és az is volt. Senki nem láthatta előre, hogy jön egy jobb ajánlat fél év múlva, és ez minden telefonnal így van általában. És azt sem letehet tudni, hogy széria hibás. Majd meg látjuk hogy ez a telefon probléma nélküli e. És akkor lesz ilyenem. Amúgy meg nagyon szeretem az 535öst.
-
zorzy4
addikt
A 640 jó készüléknek nézz ki, ha nem szúrják el valahol, mint 535öst. És persze ha ki tudom balhézni, hogy cseréljék ki nekem rá, mondván hogy szériahibás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest