- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
válasz
sz.balazs.95 #486 üzenetére
Nem mert ami nem lumia a pl prestigio 8500 az tudja.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #484 üzenetére
Igazából mindkettő. Szeretem, ahogy a telefon kijelzője az arcom ér. Néha ezen alszok párna helyett.
A fél másodpercekből napi szinten akár 5-6 másodperc is lehet, ami éves szinten 30-35 percet is jelenthet. Ez meg ugye fél óra, ami rengeteg.
Persze valójában utálom bekapcs gombbal bontani a hívást és nem is használom, csak gyűjtöm a hsz-eket, ezért mondtam, hogy de. -
zorzy4
addikt
válasz
sz.balazs.95 #478 üzenetére
Jó de itt az a kértldés, hogy ennél a modellnél változtattak e a rosz megoldáson.
-
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #482 üzenetére
Minden hívásnál?
-
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #480 üzenetére
Ezért választok olyan telefon, aminek az oldalán van a gomb, így éppen hüvelykujj alatt van.
Egyébként nem feltétlenül a könnyebbség okán, hanem hogy anélkül is tudom bontani a hívást, hogy el kellene emelnem az arcomtól a telefont. -
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #474 üzenetére
4 éve így használok droidot, hogy a bekapcs gombbal bontom a hívást. Egy áldás.
-
zorzy4
addikt
válasz
sz.balazs.95 #476 üzenetére
Olyantól várom a választ akinek már van ilyen telefonja?
-
zorzy4
addikt
válasz
sz.balazs.95 #474 üzenetére
Ki tudja kinek mire van épp szüksége. Mint pl nekem, hogy tudjon kikapcsolva ébreszteni. De beletörődtem, hogy wp.n ilyen nem lesz. De esetleg egyszerre rezegni és csörögni tud már a 640???
-
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #413 üzenetére
Korábbról úgy rémlett, hogy csak a nagyobból van ilyen, de az XL nem érdekel, az már tényleg túl nagy.
Asszem nem szórakozok, jó lesz nekem a 3G DS most akciósan, eddig is elvoltam 3G-n. -
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #411 üzenetére
Én értem, de a többség
leszamagasról tesz rá.
Az akkut meg írtam.Én 5e Ft-on belül differencia esetén gondolkodnék el az LTE verzióról.
LTE DS is van/lesz?
-
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #406 üzenetére
Aki nem használja ki, annak hogy érné meg?
Azt itthoni átlag pár száz megás csomagoknál nem sok jelentősége van. A fogyasztás pedig szintén marginális a többségnek, mivel naponta tölti vagy akár naponta többször.(#407) tlac
+1
Bár nem azonos a bolt, de expansysnál 58620 az LTE verzió, ami majd egy tízessel drágább, mint az edigitalnál a 3G DS verzió.(#409) sz.balazs.95
Írj nekik egy levelet, hogy "srácok, ezt elszabtátok!". -
Freiherr
őstag
válasz
sz.balazs.95 #404 üzenetére
Ezt én sem írhattam volna le jobban,ennyi.
-
tlac
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #404 üzenetére
én is inkább vennék 4g-set, de 42k-ért elég jó ár a sima most
gyanítom a nem akciós árhoz képest is legalább egy 10-essel drágább lesz, annyit meg már nem ér -
zombinyul
addikt
válasz
sz.balazs.95 #380 üzenetére
Igy, hogy lehet memoriakartyara telepíteni, vegulis valamilyen szinten mindegy is, hogy a rendszer mennyit eszik meg. De azert erdekes.
Nalam is akörül mozog most.
No, majd meglátjuk a 10-et. Varom mar nagyon, ahogy a tesztet is a 640-esekrol. -
zombinyul
addikt
válasz
sz.balazs.95 #378 üzenetére
Es az ennyivel tobbet zabál egy "mezei" 8.1-tol? Kivancsi leszek a 10 etvagyara.
-
zombinyul
addikt
válasz
sz.balazs.95 #376 üzenetére
De a 640-esek meg nem W10-zel jonnek, nem?
-
zombinyul
addikt
válasz
sz.balazs.95 #374 üzenetére
Azert 735-on valamivel tobb volt mikor kicsomagoltam.
-
Barell
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #320 üzenetére
Hát ezekne ka kínai csodáknak én nem tudok egyszerűen bizalmat szavazni, nem is veszem őket figyelembe. Csak úgy vannak.
-
Dévacsen
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #306 üzenetére
Bizony.
-
zombinyul
addikt
válasz
sz.balazs.95 #298 üzenetére
Mindentol fuggetlenul egyre tobb embernel latok WP telefont. Es egyre többen váltanak droidrol a kornyezetembe. Jo, ez nem egy nagy fegyvertény, de azert jo latni. Csak furcsa belegondolni, hogy ezek a tapasztalatok 3%-ot jelentenek.
-
tatararpad
őstag
válasz
sz.balazs.95 #296 üzenetére
Android-iOS páros a piac 97%-át lefedi. A WP a BlackBerry-vel, Tizennel, Sailfishsel,Ubuntuval, meg az összes többi reménytelennel osztozik a maradékon. Én azon csodálkoznék, ha bármelyik gyártó is komolyan venné a platformot úgy, mint a Microsoft.
-
Gusztáv
addikt
válasz
sz.balazs.95 #289 üzenetére
Pillanatnyilag a WP legnagyobb baja a kis részesedés. Ezt feltornázni egyértelműen az olcsó készülékekkel lehet. Csak meg kell nézni, hogy a készülékek hány százaléka 5xx, 6xx kategória. A kisebb gyártók nem fognak felső kategóriás készüléket tervezni, hogy aztán eladjanak belőle jobb esetben mondjuk pár százezer darabot.
-
pushalias
addikt
válasz
sz.balazs.95 #292 üzenetére
. hagyjuk.
-
válasz
sz.balazs.95 #291 üzenetére
bocsánat, 3 van.
Egy ezek szerint kimaradt nálam.
Mindegy, az se jobb a többinél. -
pushalias
addikt
válasz
sz.balazs.95 #289 üzenetére
Az állam koppan, hogy te mennyire ismered elölről-hátulról az összes gyártó összes termékét. Itt helyben le merem fogadni, te csuklóból vágod az Allview telefonjai közötti különbséget. Irígyellek.
-
pushalias
addikt
válasz
sz.balazs.95 #280 üzenetére
"Ezek javarészt noname gyártók"
Még rémlik, amikor ugyanezt szajkózta mindenki a Xiaomi-ról.
És persze sok kicsi soha sem megy sokra.Pár éve még az volt a sirám, hogy egyedül a Nokia gyárt Windows Phone-t. Most már lassan 50 másik gyártó, de persze az sem jó.
-
Fancy-boy
addikt
válasz
sz.balazs.95 #280 üzenetére
Csak egyetérteni tudok veled.
+1 -
Воланд
titán
válasz
sz.balazs.95 #276 üzenetére
-
orbano
félisten
válasz
sz.balazs.95 #273 üzenetére
Nekem en bloc a droidra jellemző küllembeli diverzitás hiányzik a platformból. Kellene mindenféle: színes, fém-, vagy faborítású, ultravékony, hajlított, vízálló, stb. Ezt nagyon irigylem tőlük és szerintem kellene ez is a nagyobb részesedéshez...
-
Fancy-boy
addikt
válasz
sz.balazs.95 #271 üzenetére
Szóval minden szín csak egyszer használatos?
Vagy a W10 -el visszakerül a citromsárga? -
csizi90
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #245 üzenetére
Mondjuk rohadtul nem értem a HTC-t, vennék mint a cukrot.
-
chipesz
őstag
válasz
sz.balazs.95 #227 üzenetére
Bár nem nekem szól, de az én véleményem az, hogy tényleg nem fogod fel a helyzetet.
Hiába írod le tízszer, tízféleképpen, hogy miért nincs aktuális csúcshardver a készülékeikben, attól még ez a a Windows 10-ig nem fog változni.
Természetesen van igazság abban amit mondasz, nyilván vannak emberek, akiknek szüksége van mindenből az épp legfrissebbre, s tényleg le van maradva a Microsoft, de felesleges szajkózni, szerintem ez már lerágott csont.Máskülönben a 930 tök jó, igaz, hogy nem snapi 810 van benne például, de őszintén szólva nem is tudom, hogy mit tudna hozzá adni a WP-hez jelenleg.
Kíváncsi vagyok, hogy te mint nagy játékos mit gondolsz arról, hogy milyen jótékony hatása lenne ennek számodra. Vajon érzékelhető lenne? Azon kívül, hogy elmondhatod, hogy az aktuális csúccsal rendelkezel. -
válasz
sz.balazs.95 #232 üzenetére
Az optimalizaciora nem lehet panasz , de azert egy ket sajat appjukon lenne meg mit csiszolni, skype, a gyari email kliens, az officere se artana ranezniuk . Ezeket leszamitva nalam okes a rendszer. A tobbi apro hianyossaga nekem nem okoz gondot.
-
HaZse
őstag
válasz
sz.balazs.95 #232 üzenetére
Bocsi, de megint magad ellen beszélsz. Ki is mondta a FLAC és a PDF hiányát?
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
sz.balazs.95 #224 üzenetére
Ki mondta hogy teljesen leállítanak mindent? Mivel a "régi" telefonok frissítése elnyulhat későig is, ezért gondolom egy kisebb problémát megfoltoznak, had legyen nekik is jó. Meg amúgy is a munka nagyságán van a hangsúly, nem azon hogy fejlesztenek-e vagy sem.
-
orbano
félisten
válasz
sz.balazs.95 #224 üzenetére
ugye érzed, hogy ez nettó öncélú kötekedés?
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
sz.balazs.95 #222 üzenetére
Egy uj processzorra optimalizalni csoppet tobb munka mint a settings menut enyhén atalakitani...
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
sz.balazs.95 #168 üzenetére
De ha nem támogat ilyen-olyan processzrokat a rendszer, akkor mi a szart tegyenek bele? Egy elavultat? Zászlóshajónak? lol
Egyébként nem ertelek, telefonon akarsz FLAC-ot hallgatni? Szerintem meg se hallanad a különbséget egy mp3 es egy flac kozott telefonon, de azert neked kell ez...
-
Szergely83
tag
válasz
sz.balazs.95 #214 üzenetére
-
HaZse
őstag
válasz
sz.balazs.95 #214 üzenetére
Akkor átkonvertálod mp3-ba, esetleg wav-ba.
De könyörgöm, egy FLAC médiához NORMÁLIS DAC is dukál. Nem beszélve, hogy egyetlen egy mobil sem fog olyan minőséget szolgáltatni, amivel egy FLAC tartalom megfelelően meg tudjon szólalni.
"1. Alap szolgáltatásnak/funkciónak kéne lennie."
Mióra alap szolgáltatás egy pdf? Vagy ha FLAC-ra gondlosz, akkor a FLAC?
Értem az érvelésed. Jatékra VAN pénzed, de a kedvenc lejátszódra SAJÁLSZ 700 Ft-ot.
-
kelly416
veterán
válasz
sz.balazs.95 #207 üzenetére
Nekem volt egy Wave-em. Ha nem lett volna bajom a memóriakártya írásával, vagy a Samu foglalkozott volna a hibajelenséggel, nem mindig úgy dobja vissza, hogy "a hibát nem tapasztaltuk", illetve nem veszítette volna el a már megtalált GPS jelet három lépés alatt (nyílt téren, max. főldszintes házak között a szabadban, napos időben), akkor nem lenne bajom vele, de ez elriasztott attól, hogy még egyszer Samu illetve Bada telefont vegyek. Igazából a prémium-futár garancia is pont a semmivel egyenlő ilyen hozzáállással.
-
kelly416
veterán
válasz
sz.balazs.95 #199 üzenetére
Gyere, szidjuk a bada-t valamelyik wave topikban.
-
HaZse
őstag
válasz
sz.balazs.95 #190 üzenetére
Kit érdekel az ingyenes, ha az alkalmazás telepiszkítja a kijelzőt reklámokkal?
Nekem megér az a pár alkalmazás pár száz Ft-ot, amit használok. Elvégre nem fiatal vagyok, akinek a zsebpénz a szórakozásra és a piálásra kell.
És azért ad ki az MS több telefont, mert - szerintem - ezeken már nincs rajta a "Nokia" felirat és ezzel is a saját márkáját akarja az emberek fejébe beverni.
És amíg NEM jön ki a W10 PC/phone, addig NEM tud 64bites SoC-ot rakni a telefonokba, mert NEM fog futni rajta a WP 8.1.
Itt ki mondta, hogy nics a WP-nek hiányosságai. De képzeld el lehet ezek nélkül álni. Arról nem is beszélve, hogy az általam használt alkalmazások szintem naponta frissülnek.
2014. október vagy november óta van meg a L930-asom, amit eddig 1x kellett újraindítanom, mert a kameránál a videófelvétel nem indult el.
Számomra a WP rendszer bebizonyította, hogy stabil. És aki dolgozik, annak szerintem az a legfontosabb, hogy a telefonján ha keresik elérhető legyen.
Partnereim körében van pár samsung, apple, wp és hagyományos S40-es nokia.
Ezek közül a samsunggal rendelkezők vannak nagyobb számban, akik nem tudják felvenni a telefont, mert nem reagál a kijelző a vezérlésre. ios-ből van i4s és i5 ők meg vannak elégedve, wp-ből általában 620 és 520-asok vannak. Ők is amire használják meg vannak elégedve vele. Az s40-esekről meg nem is beszélve. Az csak tesz a dolgát.
Igen a fent említett emberek HASZNÁLJÁK és MUNKAESZKÖZÜK a telefon. Az itt beírt emberek többsége vagy diák, vagy fanatikus telefonnyomkodó. (Sokakat látok, hogy bárhol a városban, csak ilyen telefonzombik)
scyllarus Mert a droidon vagy ios-en ez alap....
-
orbano
félisten
válasz
sz.balazs.95 #190 üzenetére
szerintem most a nokia felvásárlás utáni átállás és a win10 drasztikus változtatásai miatt kényszerülnek ekkora szünetre. a dolgot már sokkal régebben elcseszték, amikor nem szenteltek elég energiát a wp platform fejlesztésére, és rábízták a hardver gyártást az őskövület, okostelefongyártásban már előtte elvérzett nokiára... a mostani szünet inkább már csak ennek köszönhető kényszerhelyzet, nem hiszem, hogy a jövőben ezt akarná a microsoft, ez azért látsztik a minden területen bekövetkezett szemléletváltásukból....
aztán értelme sem lenne szerintem wp8-as csúcsmodilnak. már mindenki elkönyvelte magában olyannak a mostani lumiákat, amilyenek. kell a nagy csinnadratta, hogy elfeledtessék az emberekkel az eddigi rossz hírnevét a platformnak. gondolom a 930 sem lett olyan über nagy siker, pedig nekem speciel nagyon kéne egy olyan telefon, így érthető, ha ebben a hullámban nem kifizetődő flagshipet gyártani. pár hónapra, iszonyatosan drága fejlesztői munkával.
egyébként lehet a win10 sem olyan ütemben haladt mint akarták, mert régebben még ezév elejére pedzegették az új flagshipet, és a win10 megjelenésére is előbb számított a közvélemény, amennyire én tudom.
persze ettől mé sz*r az egész ökoszisztémájuk jelenleg, én is szapulom őket, de a jelenlegi döntésüket már kár kritizálni, a saját maguk által termelt f*sban ücsörögnek -
janos68
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #150 üzenetére
"Fan" és "rajongás" bármelyik oprendszerért, szerintem nagyon gáz kategória. Az iPhone, többek között, azért lett nagyon népszerű mert brutális támogatás van mögötte a fejlesztők részéről. Aki vesz egy iPhone-t, az tisztában van vele, hogy mindenki az ő telefonjára ír programokat. Az, hogy a menűben hogyan, milyen gyorsan lépkednek, a háttérben hogyan teszi a dolgát,az kb. a kutyát nem érdekli. Persze ez az utóbbi a droidra és a wp-re is igaz.
-
orbano
félisten
válasz
sz.balazs.95 #168 üzenetére
Abba olik minden energiajukat, es felteszem joggal. Fel ev nekik nem nagy kieses tobb evnyi balfaszkodas utan. Es az eddigieket nezve tenyleg ket dolog hajthatja a malmukrana vizet:
Egy bitang utosnflagship, amihez viszont kell az uj windows
Nagyon jo mainstream keszulekek, mint amilyen az 520 is volt. A 640 pont ilyen. Az 535 is bitang jo, de ezt bazira eltalaltak a nagyobb felbontasu kijelzovel, szeptemberig ezzel siman kibekkelik.
Persze ha kijon a win10, az uj csucstelonak oriasit kell szolnia, minimum 2k kijelzovel es 8 maggal, karcsu modern kivitelben, h az amdroidos bullshithez szokott embereknek is atvigye az ingerkuszobet. A surface pro 3-at elnezve a ms sajat hardveres reszlegevel megtamogatva erre jo sanszuk van.
Viszont ha nem igy lesz, en eladom a telomat es valtok androidra, akarmennyire nem szeretem. -
gyurkikrisz
őstag
válasz
sz.balazs.95 #148 üzenetére
Samsung telefonbol is csak kettő volt, megis sikerült videot kesziteni...
Masik hozzaszolasodra reagalva, mi a francot lehet csinalni ha jelenleg csak ezzel kompatibilis a rendszer? Meg persze, csinaljanak zaszloshajot egy "elavult" rendszerre, ez is logikus
-
gabancs
addikt
válasz
Semmit nem fogok kapni, mert amit írtam szó szerint igaz.
Egy hete használok egy Lumia 520-at. Szuper! És valóban az! DE!Van egy pár dolog, amit akkor sem fogok megérteni, ha felakasztanak. Azt hirdeti magáról, hogy élő csempe. Igaz? Hát ez gyakorlatilag nem igaz. Most volt szerencsém tapasztalni. Miután itt a legtöbben ezt a rendszert használják, nagyon jól tudják, miről beszélek, ezért nem másolgatom be. A legtöbb alkalmazás hozzászólásainál csak, azt lehet olvasni, hogy nem frissül a csempe. Tapasztaltam. A másik a siralmas programok. Azért az igen nagy gáz, hogy le kell tölteni 5-10 programot, hogy az ember találjon egy olyat, ami tényleg úgy működik, ahogy elő van írva.
Visszaszámláló. Vagy hatot kipróbáltam, és abban a pillanatban, ha lezártam a képernyőt, már nem jelzett, ha lejárt az idő. Erre egy nagyon okos lehurrogott, hogy hülyeséget beszélek töltsem le ezt az alkalmazást. Igaza volt, az működött, de kinek van arra kedve, hogy minden egyes programnál letöltsünk vagy 10-et, amíg az egyik talán működik?
De ha valaki nagyon veri magát, esküszöm, hogy bemásolom a hozzászólásokat, csak azért, hogy nem én hazudok.
Hiába lenne jó a rendszer, ha az alap nagyon keveset tud, amit meg le lehetne tölteni szemét.
-
consono
nagyúr
válasz
Mi mást vigyenek tovább? Az olcsó mobilt lehet eladni indiában... Csúcs WP jelenleg, sajnos, nincs, ami még húzhatná az eladàsokat...
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
sz.balazs.95 #138 üzenetére
Azt szépen kihagytad az egyenletből hogy a 720-ban rohadtul nem az van mint a 920-ban...
És azt sem értem hogy mi a problémád a S400-al, a 920-amban, amiben kb ugyanakkora tudású processzor van, az egyetlen WP-s játék ami nem fut jól az a GTA:SA
Meg telefont venni játszani is baromság, mióta vettem egy tabletet játék szempontjából bottal se piszkálnám a telefonom.
-
Gusztáv
addikt
válasz
sz.balazs.95 #127 üzenetére
Januárban megmondták, hogy flagship majd akkor lesz, ha Win 10 kész lesz, pont. A te általad leírt specifikációjú telefont rajtad kívül ki a fene venné meg, mennyiért lehetne eladni? Mi értelme van 720p-hez az S800-nak. Nem tudom, neked a 20-as sorozatból mihez volt szerencséd, nekem megvolt 720/820/920/925. Ebből a 820 messze a leggyengébb, szerintem.
Ami a kinézetet illeti, szerintem a 730/735 legalább olyan jól néz ki, mint a 720. A 830 meg talán a legszebb Lumia. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
sz.balazs.95 #26 üzenetére
Egyetértek.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
sz.balazs.95 #115 üzenetére
Ha kiadnanak meg most valamit, akkor jonnenek a fanyalgok a hardver miatt...
-
junior11
veterán
válasz
sz.balazs.95 #26 üzenetére
Csúcsmodell a W10-zel fog jönni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jelszókezelők
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED TV topic
- Wuthering Waves
- EAFC 25
- Mercedes topic
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest