- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- One mobilszolgáltatások
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MezeiPocok
csendes tag
Nekem ez a dizájn és amit elkezdtek az S3-al nem jön be, tipikus női készülékek. Felejtős!
-
Ati1979
veterán
válasz
quailstorm #129 üzenetére
Hát igen a touchwiz eléggé eszi a hardvert.
Akkor inkább úgy fogalmazok, hogy jóval gyorsabb egy 4 magos.Igen ez nem egy jól sikerült darab. Egy kézben nehéz tartani. Meg szerintem amúgy sem kényelmes már ez a méret.
A note1 / 2 széria ilyen szempontból még rendben volt. -
quailstorm
félisten
Az a két magos tablet ami akad az samsung és nem JB van rajta...
Egyébként most néztem a videót a Note8-ról, és nemcsak képről látszott, ez bizony csúszik. Viszont akkor ez ultragáz. Nem foghatod jobbról mert kapacitív gomb, marad a bal. De ha netán kamerázol? Akkor mit csinálsz? Keresztben tartod? (igen van olyan hülye aki tablettel kamerázik, mert a telója max 1024x576-ot tud, azt se gyárilag)
Egyébként sebességre rendben van a cucc, meg az appok is, csak hozzá lehetett volna igazítnai a ngyobb mérethez a felületet, meg a fekvő nézet is elég erőltetett... De mit is várok én ettől a gyártótól... -
Ati1979
veterán
Szerintem ezen nem érdemes vitatkozni. Valóban nem rossz a hd sem, csak jobb a full hd.
Amúgy valószínűleg új ipad mini is hagy felbontású lesz. Az új nexus tablet is. Mondjuk úgy, hogy kellene valami amivel kitűnik a tömegből.
A kinézetével, meg az anyagminőségével nem fog.2 magos tablettel is el lehet lenni, ha valakit nem zavar, hogy lassú meg akadozik.
-
Valentino K.
senior tag
Hihetetlenül ótvarul néz ki.
S3 is halálgagyi hatást kell, de így, felnagyítva valami förmedvény.
Lehet bármilyen jó belül, ha ezt kell bámulni nem is kevés pénzért. -
quailstorm
félisten
válasz
Totheground #123 üzenetére
Akkor jobb anyagi körülményűek közt élsz. Errefelé inkább a 20-30ezres Alwinner meg rockhip hódít, gigant 800x480-nal. Na azoknak általában semmi értelme. Az iPad nekem is tetszik, sokoldalú, de szükségem nincs rá.
-
Totheground
addikt
válasz
quailstorm #121 üzenetére
Miért, milyenek vannak elterjedve? Leginkább iPadeket (és meglepően sok minit) látok.
-
randras
veterán
válasz
quailstorm #121 üzenetére
"A mai tablet lázat nem értem, nem látom szükségességét, max akkor, ha nem akarsz okostelefont."
Na ezért.
-
quailstorm
félisten
Nem is csodálom a választásodat. Bár elég zárt az iOS, de mégsem fuldoklik vele a gép... Droiddal 2GB RAM alatt ez van többek között... Csak hogy hiteles legyen.
Tabletet meg én Windows-zal szoktam meg, olyan embereknél(kevesen voltak) akiknek mindig kellett melóhoz a gép, állandóan úton voltak, és még egy netbooknak sem volt hely. A mai tablet lázat nem értem, nem látom szükségességét, max akkor, ha nem akarsz okostelefont. Esetleg mint luxuscikk sokat utazóknak netezni meg filmezni, hogy ne égjen ki a szeme a kis képernyőtől. Bár amilyen tabletek vannak hazánkban elterjedve... Alig várom a 15 colos tabletet 800x480-nal. 9 colos már van... -
randras
veterán
válasz
quailstorm #119 üzenetére
Ne haragudj, én ezt nem olvasom végig... bár ránéztem az általad preferáltra, és még az is jobbnak tűnik.
iPad-em van, és tabletból nem is lesz más nekem, mert akkor már inkább nem lesz. Innentől fogva...
-
quailstorm
félisten
Figyelj, ha létezik egyáltalán olyan hogy munkástablet, akkor is, a T20 alkalmasabb, csak te is azt hiszed hogy a Samsung márka...
Alapvetően egy ekkora dögöt nem állítva tartasz, a nethez és videóhoz is inkább 1280 széles legyen, mint magas. A menükezelés másik kérdés, állítva elég rossz. Magyarul míg fektetve minden kézreesik a T20-on, addig a samut lehet fordítgatni, meg máshol fogni.
T20 nagyon partner sebességben, röccenésnek nyoma sincs, multitaskszerűség viszont van. Gondolom valami hasonlót ez a cucc is összedob, dupla áron. A T20-hoz hasonló samsungok laggolnak mint a fene(4.1 előtti firmware-rel), de task switching ott is megy.
Szóval nem értem mibe kell belekötnöd, az a gép ott van. Ja és IPS panel... Ha meg kevés, ott a T30, 2GB RAMmal.. még jobb GPU-val.
Amíg nem használod mindkettőt legalább egy napig, addig nem érted miről pampogok. És addig ebből a társalgásból jól nem is jövök ki. Azt meg valószínűtlennek tartom, hogy te töröd magad hogy kipróbáld őket...
A Samsung note 8 ergonómiailag lett elrontva, onnantól tökmindegy mi van benne, állandó nehézséget, és idegesítést okoz. USBs kártyaolvasós 3G modem meg megy OTG-n a T20-szal például...
S3 meg akár tetszhet is, de mivel ott van mellette a polcon jobbról az LG 4X, balról a HTC one X, nem azt veszed le ugye?
SmartQ tablet meg kívül belül meg van tervezve, nincs egy rossz modelljük, vagy hardveresen alulméretezett. Nem a szokásos kínai minőség, inkább az Európában is élre törő kategória. Csak mivel kis kínai cég, nehezen lehet rátalálni, és a garancia postai úton megy (de működik), nem túlzottan preferált. Meg az árat is megkérik. Kb mindenben európai színvonal. Remélem nem veszitek rossz néven a cég reklámozását, nagyon pozitívan csalódtam a cégben. Egy elég rossz 4.0.4-gyel jött a tábla, igazából a be nem fejezett ubuntu port miatt. Aztán jött annyi frissítés, amennyit a samsung 4 modellhez nem csinál, jelenleg 4.2.1, és csinálják a 4.2.2-őt. Üzemidő ,smoothság és sebesség csak javul, nomeg végre valami értelme az 5 ujjnak, hatására el, vagy előtűnik a statusbar. Hasznos tud lenni, ha az app torzít a nem normális felbontás észlelése miatt. SmartQ témát zárnám, csak hasonlításnak hoztam fel az egy éves modellt, hogy mennyivel ésszerűbb és átgondoltabb mint ez az "újdonság". -
randras
veterán
válasz
wertigo1984 #115 üzenetére
Jólvan, akkor ezt emeld a füledhez. De kérj meg valakit, hogy fotózza le.
A parasztságot félretéve nem tudom melyik nagyobb hulladék: a Samsung vagy ez a SmartQ valami.
Ami viszont komolyan elgondolkodtat, hogy pl. nekem is egyre jobban tetszik a Galaxy S3, pedig undorító, minőségtelen bóvlinak tartom most is, pont mikor először megláttam.
Félelmetes ez a marketing.
-
nggabi
félisten
válasz
wertigo1984 #115 üzenetére
ez a 8 colos már nem fog beférni a melegítőd zsebébe
ugye nem fog
quailstorm: megbeszéltük, csak gondoltam szólok neki... így tudja h mire számíthat
-
wertigo1984
őstag
válasz
quailstorm #105 üzenetére
''Emberek! vegyetek inkább SmartQ T20-at. Ugyan csak 2magos, de gondolom ára is feleannyi, ''- azt tudod a füledhez emelni, hogy telefonálj vele?
-
quailstorm
félisten
Mali-400 nagyon béna, azért. Sok effekttel nem tud mit kezdeni, meg GL ES paranccsal, pár játék meg egyáltalán nem megy vele. Elég nyűgös a használata egy gamer szemszögéből.
Nem kevés, a felbontás, de lehetne jobb is, ha már telnek az évek... Ekkora méretben simán lehetne jobb.
Igen tudom hogy érződik, egyszerűen nem hiszem el, hogy egy ilyen ismeretlen cég mint a SmartQ, mindennél jobb tabletet gyárt. Elég koros és gyenge hardverből. De az legalább minőség. Egyszer tapperolj meg egy smartq-t, meg fog győzni. Atomsmooth, és mindig azonnal van frissítés. Nem tudtam eddig belekötni, max a mass storage módot hiányolhatom belőle. Ez a note 8 meg úgy alapból alkalmatlan a használatra... Totál kényelmetlen.
Note-ra nem én mondtam anno hogy baromság. Abban két dolog nem tetszik, a pentile és a mali-400. Utóbbi jobban zavar. De nézzél már rá a tabletre. Nem fordul a felület, és alul van egy gombsor. Agyament elgondolás...
(#113) nggabi: T604-re kíváncsi leszek, esélyt adok neki. A fehér/fekete képernyő, meg az input lag+széteső kép meg minden csak nem játékélmény. Bocs hogy eszembe jutott olyan játékokkal játszani amit nem butítottak le a mali értelmi színvonalára. De veled ezt már megbeszéltem. -
Szakiii
addikt
válasz
"Hardver gondolom exynos 4, valami overclockolt verziója a note 2 hardverének, ami játék szempontjából szánalmas" - miért is?
Főleg azért is kérdezem mert amit példának hoztál fel az közelébe nincs hardverileg.
Képernyő felbontása kevés? Nem tudom miért lenne kevés.
ui.: az emberek azért vesznek ilyen "hülyeségeket" mert ha használod és kipróbálod akkor érződik a különbség egy olyan termékhez viszonyítva amit te hoztál fel példának... note-ra is azt mondták hülyeség meg baromság, pedig egy igen átgondolt és jól használható termék.
-
bruti01
őstag
válasz
ez most komoly?
-
quailstorm
félisten
Szerettem volna tudni hogy az a kép a hírben kamuzás... De ez tényleg így néz ki
Régen váltott ki ilyen megdöbbenést belőlem akármilyen készülék. Nem egy sima WTF volt, levegő után kapkodtam.
Először is, mi a faszom ez? Undorítóan ronda az úthengerrel lapított S3... Komolyan mondom, hogy nem hiszem el, hogy tudja überelni mindig a samsung a rondát...
Aztán, a fizikai gomb odabasz, tényleg azt hiteti, hogy ez egy nagy telefon. A másik, ez a portré nature wiz UX. Ki a rák tart portéban ekkora táblát? Mert az a launcher aztán nem fordul...
Hardver gondolom exynos 4, valami overclockolt verziója a note 2 hardverének, ami játék szempontjából szánalmas. A képernyőre nem mondok semmit, szerintem mindenki belátja hogy ez a felbontás kevés.
Burkolat anyaga egyre jobb. Legközelebb csinálhatnák abból, mint amiből a 900forintos fejlámpákat öntik...
Droid meg... már kezdtem örülni hogy felvette a samsung a fonalat, de most leragadtak a 4.1.2-nél vagy mivan?Emberek! vegyetek inkább SmartQ T20-at. Ugyan csak 2magos, de gondolom ára is feleannyi, de Ti OMAP4460, SGX540, a többi paraméter megegyezik. RAM 1GB, ezt a hülyeséget meg 2GB-ra saccolom.
DE! mindig legfrissebb droidot kap, valóban tablet felülettel. Jelenleg droid 4.1.2.
Már ők is kezdik, mert lekerült az app drawer ikon alulra, középre, bár onnan áttehető, az igaz. A jobb felső sarokban fixen trebuchet módra, az jobb volt. Viszont olyan baromságot nem csináltam még, mint a nexus 10-en van, hogy a kapacitív gombok középen...
Ja és fém háza van... és nem ez a csúcsmodell a gyártónálNem értem miért vesznek ilyen szarokat az emberek, mikor van jobb is... Talán mert ha bemész a boltba akkor 50% eséllyel samsung terméket veszel le a polcról, és másról is híres a márka. Egyébként meg emlékszek még a botrányosan laggoló honeycomb és ICS tabletekre, bár azért a note 4.0.4-gyel sem volt valami smooth...
Szar gyártó, szar temékek, sok marketing, legtöbb bevétel. Fuck logic.
Néha van egy-két telefonjuk ami annyira nem rossz, biztos aznap részegek voltak, vagy külsősök csinálták. De eddig mindnél találtam megfelelőbb alternatívát azonos árban. Legfeljebb nem új. Samsung nexus-t vagy SGS-t (csak mert 100%-ig azonos a nexus s-sel de olcsóbb) még vehetek, de saját ötletelésük sose tetszett, max a nyitott bootloader. -
papaty22
csendes tag
miest meglattam, elso reakcio ''tul vastag a keret'', amugy nem rossz de nem kicsi ez a felbontas siman lehetne fullhd
-
revoxis
csendes tag
Szerintem irtó rondára sikerült.
-
Ati1979
veterán
Kár, hogy nem full hd.
A formája nekem sem tetszik. Nagyított note2 / s3. Egy kis kreativítás igazán nem ártott volna...
-
qwertyqwerty
tag
meg szerintem ugyanaz mint egy galaxytab!
-
qwertyqwerty
tag
telefon?tablet?
az uj galaxy note 8.0!
telefon?tablet?á nem hangzik jol!!biztos nem telefonálásra találták ki!
-
Deck
titán
Ez valami bűn ronda
-
AS
félisten
Így már jobb
-
Totheground
addikt
Phabletnek is ugyan olyan ronda, mint tabletnek.
-
blueMerle
veterán
Szerintem ez a design kifejezetten brutálisan ronda ekkora méretben.
Ez tényleg úgy néz ki mint egy hatalmas telefon, ha nem tudnám hogy eredeti Samsung kapásból rávágnám hogy ez valami kínai gyár terméke, ami néhány beganjázott ázsiai tervező ötlete alapján készült... -
AMD Power
titán
Végül is nem. De nem lett volna jobb 7" vagy 10"?
-
ABal
őstag
válasz
-Mosquito- #47 üzenetére
Nálam is marad a 7.7. Szerintem, nem is csak mi ketten leszünk akik a látvány és a belső alapján erre a döntésre jutnak.
-
balazs1022
őstag
hát ez jó gyenge lett.. Nesze a népnek!!
-
gtmobile718
csendes tag
Prémium anyaghasználat és gyönyörű forma, vékony kerettel
Csak így tovább Samsung! -
Hát a forma világa úgy meg váltózot hogy hirtelen fel sem ismertem
Viccet félre téve egy led villanó elfért volna már szerintem.
-
Sonyfan
tag
Ez kicsit nagyon nagy.. telefon
-
randras
veterán
Zseniális, hogy 2013-ban már a második méregdrága szarnál feature a sírból visszahozott infraport, és annak használata távirányítóként.
További hírértéke számomra nincs is, ez az iPad Mini megversenyeztetésére szánt valami is csak egy újabb vicc a Samsungtól. Csodálom hogy a méretén és a hangszóróin kívül mást nem sikerült lemásolni belőle.
-
sebime45
tag
TV Discovery névre hallgató alkalmazás, melynek segítségével a középkategóriás táblagép távirányítóvá és amolyan szórakoztató központtá avanzsál; ebből ki lehet találni, hogy az újdonságon található infra port
Ez marhaság Wifi-n keresztül működik nem infrán!
Ez a program a Wave 2 telomra is lesszettem és működik a sam. beépített Wifi-s tv-vel bár nincs minden funkció rajta ami a távirányítón rajta van. -
tjb007
nagyúr
válasz
wertigo1984 #68 üzenetére
Nem kell hozzá.
A DLNA -ról gondolom hallottál már. -
Kobaljov
senior tag
válasz
wertigo1984 #68 üzenetére
A TV-ben van vevő meg WiFi, kérdés, hogy át tudná-e lőni a képet valahogy tabletre
-
mate317
tag
Pazarlás. Nemsokára itt az ipad mini retina felbontással, tehát fél éven belül jön a note 8" II is, jobb kijelzővel...
A vízforralók meg semmit nem fejlődnek -
Kobaljov
senior tag
Az új "TV Discovery" szolgáltatásról a Samsung TV-k és mobileszközök közt azt írják a gyáriak: "Cross-Device Experience allows users to project content from a smartphone, tablet to a TV, or vice-versa."
Ha a TV adás képét át tudná lőni a tabletre az érdekes lenne, de gyanítom , hogy ezt nem tudja
-
Blasius0704
tag
Nekem tetszik...mióta telefonon váltottam wp-re, azóta egyre jobban kéne egy androidos tablet, csak hát a piszkos anyagiak (android telefon mellet neméreztem szükségét)
-
wertigo1984
őstag
Már várom nagyon, jó lenne feketében....... inkább mindegy milyen színben
Ha kinevetnek az sem baj. (nem mintha az enyémnél nem lesnének)
-
Robertoq
őstag
Az oldalsó keret lehetett volna keskenyebb, mint pl az iPad mininek, mert 1 kezes használatnál a szélesség a kritikus pont.
A jelenlegi formavilág meg az S3tól indult el, de úgy tűnik az SIV-el visszatérnek a szögletesebb formához -
Szedd össze kérlek, hogy hol rinyálok mindenhol róla? Ha meg egyszer kijön egy új készülék, ami szar műanyag, mint a többi, akkor csak azt lehet mondani, hogy ez de jó lett, nehogy megint rinyáljunk? A negatív kritikának ugyan úgy helye van mindenhol. A topikot olvasgatva meg amint látom eléggé egyedül vagy a véleményeddel.
De felőlem gondolsz amit akarsz, szerintem meg unalmas a forma(ennél még csúnya is), és szar az anyaghasználat.Részemről lezárva a téma
-
nggabi
félisten
válasz
Oppenheimer #58 üzenetére
nem védem mindenáron csak nem kell biliműanyagozni
nekem se tetszik ez a formavilág és anyaghasználat, de ettől még nem kezdek el rinyálni valahányszor meglátom.
-
Nem is írtam, hogy mindenképp fém kell
De mellesleg itt egy Ion a kezemben, amin elég alacsony a műanyag aránya, de jobb a térereje, mint az előző, telefonomnak..
Amúgy az anyagában való festésről nem hallottál még? Meg mire az Ion-om fém részeiről lepattog a festég, addigra a samsung szuper műanyagja zéróra kopik..
-
Router
őstag
válasz
Georgexy_hun #52 üzenetére
Ócóból kell sok.
Ebbe nem fér bele a magnézium, se az alu de még a polikarbonát se ahogy látjuk. Marad a szappantartó műanyag.
-
Zsoltesz93
tag
Mi marad az MWC-re,ha bemutatnak előtte minden lényegeset.
-
ESP23
senior tag
Ezen már meg sem lepődöm: [link]
-
Georgexy_hun
tag
Kezdem azt hinni, hogy Samsungéknél csak az öntőforma méretét tudják állítani. Már minden vasuk ugyanúgy néz ki. Pedig nagyon régen még tudtak szép formákat csinálni. Minőségi anyagokat használni. Most meg semmi. Szálcsiszolt fém borítással milyen jól is nézne ki mondjuk. Kisebb kerettel. Emlékszem mikor még 2004-ben voltam egy Samsung központban oktatáson és akkor olyan dolgokat láttam amiket el kellett felejtenem.(Volt ott akkor már olyan ma ultrabook-nak nevezett magnézium borítású noti, hogy a fülem ketté állt) De, hogy hová lett az a rengeteg kreativitás ami akkor még meg volt? Érthetetlen.
-
Router
őstag
Nem vártam sokat a samutól de ez valami ritka undorítóan néz ki. Ránézésre is filléres bazári műanyag az egész mint az S3-nál. Semmitmondó "dizájn" rossz anyagokból 200k-ért. Gratulálok a leendő tulajoknak!
-
kerjani
aktív tag
Tablet fizikai gombokkal?! Ezek normálisak?
A tabletnek pont az lenne az értelme hogy akárhogy forgatod, a képernyő tartalma forog vele együtt, beleértve a rendszergombokat is. Semmi értelme egy csak állóban használható tabletnek.
De a marketing gépezet majd úgyis lenyomja az emberek torkán -
-Mosquito-
őstag
Sejthető volt milyen lesz..
De ez borzasztó! Miért kellett csinálni egy doppingolt Note2-est??Így egy jó darabig megmarad a 7.7-em.
-
-
Blyan
félisten
Kevesebb RAM, kisebb tárhely, kisebb akkumulátor - és valljuk be kisebb márkanév. Ezek a különbségk mind adják a Samsung árcéduláján lévő vastagabb összeget.
(#44) tjb007
Ez tény.Mondjuk mindentől függetlenül, a Hyundai jó ajánlat - lehetne -ha tudnánk mennyire garanciázható.
-
Pixa
aktív tag
Anno a Galaxy S WiFi-t találtam feleslegesnek, most sem kellett csalódnom...
-
devast
addikt
Csak, hogy érezzétek a samsung mekkora hasznonkulccsal dolgozik, íme egy hardveresen tök hasonló cucc, csak más márkanév alatt, $165 -ért : [link]
-
Ádám16
addikt
Nekem nagyon is tetszik. FullHD mehetett volna bele, de nekem méretre, külsőre, hardveresen egy nagyon jó tabletnek tűnik.
Bár az elkövetkezendő pár napban valószínűleg látni fogunk jobbakat is.(#36) Barthezz2: Erről már annyiszor volt szó... Amíg rekordokat döntögetnek eladási szempontból, miért kapjanak a készülékeik drágább (fém, polikarbonát, kerámia...) borítást? Én megértem őket.
-
Csak leírtam a véleményem.
Nemrég váltottam telefont, és erősen gondolkodtam egy SIII-on, de nem bírtam rávenni magam az anyaghasználat miatt. Utoljára az 5530-am volt ilyesmi lakkozott műanyagból, de 1 év után katasztrofálisan nézett ki, pedig vigyázok a cuccaimra(a majd' két éves Trophy-t, most adtam el, és a kijelzőn lévő fólia az 1 év alatt alig szedett be karcot a borítás meg csak ejtés miatt csorbult meg egyik sarkon, ahogy az 5530-am kijelzője is szinte makulátlan volt..).
Nincs bajom a készülékeikkel, de ezt az anyaghasználatot nem értem. Nem kell mindenáron fém, de meg lehet nézni egy HTC-t, egy Lumia 800/900, vagy egy Sony milyet tud összerakni, akkor a Samsung miért ragaszkodik ehhez a.. Mindegy, ők tudják, én meg nem veszek tőlük telefont.
-
hitvanyalak
senior tag
Ez de csúnya...
-
Ocsmány, az a hatalmas keret, az anyag használat, és a fizikai gombok. Nem is értem, hogy nyereséges a samsung.
-
Blyan
félisten
Fura, nekem pont tetszik a formája.
Pedig én meg a Samsung nem vagyok pajtások.
-
Próféta
tag
"A puha oldal részéről érdekesség még a Reading Hub felturbózása, a kontraszt tologatásával a szoftverben való könyvolvasás a jövőben kevésbé fogja fárasztani a szemet. Ezzel a Samsung nyilván a Kindle könyvolvasóknak szeretne konkurenciát állítani."
Ez nyilván a Kindle Fire-t jelenti, mert az e-inkes Kindle-eknek, semmilyen kontraszt tologatással nem lehet konkurencia.
Mivel az nem "kevésbé" fárasztja a szemet, hanem egyáltalán nem fárasztja.
Legfeljebb annyira, mint egy könyv. -
tjb007
nagyúr
válasz
bigmasterg #10 üzenetére
Mint mindegyik 3G/LTE -s tabletben.
Gondolom most az a kérdés jön, hogy akkor azokkal miért nem lehet telefonálni ? Vagy azért mert szoftveresen van letiltva a rendszerben (Honeycomb -nál például rendszerszinten tiltva volt) vagy azért mert az adott modul nem támogatja a hanghívásokat (pl. iPad).(#12) stilo18
Azért, hogy lehessen hol megfogni és ne a kijelzőt tapogasd.
Kapásból fel tudok sorolni három olyan tabletet ahol még ennél is vastagabb a keret mégsem nyavalyog senki sem miatta.Azt meg, hogy hogyan fog kinézni már legalább egy hónapja lehet tudni, szóval szerintem senkit sem ért akkora meglepetés.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
bigmasterg #10 üzenetére
Ja van.
-
törölt tag
Nekem eddig nem volt bajom a Samsung dizájnjával, már azon kívül hogy mind egyforma, de ez valami gusztustalan ahogy kinéz.
-
imi314
senior tag
Már csak az árazásra leszek kíváncsi.
-
gAnDzs
tag
Istenem , miért?
-
AS
félisten
Elmegy...
-
saelin
veterán
Hát ennél sem kapott el a must have érzés...
-
callmeakos
veterán
Van egy határ már amire azt mondom hogy elég. Ez pont az
(#11) HardRic
Köszönjük eme meglehetősen innovatív véleményt
-
Tewe013
őstag
Nagyon csúnya lett szegény.
-
Totheground
addikt
Hát ez elég rondára sikerült...
-
stilo18
addikt
Miért hagyták ilyen vastagra a keretet? Nekem az nem tetszik...
-
HardRic
addikt
Hányinger. Ingyen sem kéne, ez biztos nem. Még az kéne, hogy azt higgye, hogy ezért pénzt adtam.
-
Ez de ocsmány így.. A filléres műanyagról ne is beszéljünk. Komolyan mondom nem hiszem el, hogy nem jönnek rá, hogy ez az anyag egy katasztrófa egy 150-200k-s készüléknél?
Egy biztos, felőlem a spanyol viaszt is feltalálhatják újra, de nekem Samsung készülékem nem lesz, amíg le nem szoknak erről az anyaghasználatról. Még ha KV-t is főzne helyettem reggel, akkor se.. -
Tuz
tag
Koxos s3-om.
-
malnabokor
senior tag
Hehe, lassan nem is kell MWC, mert mindenki előtte jelentget be
-
beloadjoker
őstag
Nem azért de ennek a külsejét komolyan gondolták ? Nekem s3-am van és az se egy szépség, de kérem szépen ez mi ?!
Én nem vennék ilyet akkor se ha ez lenne az egyetlen a kategóriájában .......
-
[P]laci
senior tag
-
Entryy
aktív tag
Alig,hogy kihaltak újra itt vannak. Nekem elsőre a Palm-ok ugrottak be modern köntösben.
-
bloomberg
tag
8"-es telefon.....vártak már erre páran
Kötelező letudva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenMediaVault
- E-roller topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Synology NAS
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Mini-ITX
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Nyugaton is megjelent a Persona 5: The Phantom X
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest