- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz
quailstorm #129 üzenetére
Hát igen a touchwiz eléggé eszi a hardvert.
Akkor inkább úgy fogalmazok, hogy jóval gyorsabb egy 4 magos.Igen ez nem egy jól sikerült darab. Egy kézben nehéz tartani. Meg szerintem amúgy sem kényelmes már ez a méret.
A note1 / 2 széria ilyen szempontból még rendben volt. -
Totheground
addikt
válasz
quailstorm #121 üzenetére
Miért, milyenek vannak elterjedve? Leginkább iPadeket (és meglepően sok minit) látok.
-
randras
veterán
válasz
quailstorm #121 üzenetére
"A mai tablet lázat nem értem, nem látom szükségességét, max akkor, ha nem akarsz okostelefont."
Na ezért.
-
randras
veterán
válasz
quailstorm #119 üzenetére
Ne haragudj, én ezt nem olvasom végig... bár ránéztem az általad preferáltra, és még az is jobbnak tűnik.
iPad-em van, és tabletból nem is lesz más nekem, mert akkor már inkább nem lesz. Innentől fogva...
-
wertigo1984
őstag
válasz
quailstorm #105 üzenetére
''Emberek! vegyetek inkább SmartQ T20-at. Ugyan csak 2magos, de gondolom ára is feleannyi, ''- azt tudod a füledhez emelni, hogy telefonálj vele?
-
Szakiii
addikt
válasz
"Hardver gondolom exynos 4, valami overclockolt verziója a note 2 hardverének, ami játék szempontjából szánalmas" - miért is?
Főleg azért is kérdezem mert amit példának hoztál fel az közelébe nincs hardverileg.
Képernyő felbontása kevés? Nem tudom miért lenne kevés.
ui.: az emberek azért vesznek ilyen "hülyeségeket" mert ha használod és kipróbálod akkor érződik a különbség egy olyan termékhez viszonyítva amit te hoztál fel példának... note-ra is azt mondták hülyeség meg baromság, pedig egy igen átgondolt és jól használható termék.
-
bruti01
őstag
válasz
ez most komoly?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest