- Magisk
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Íme az új Android Auto!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
válasz
quailstorm #121 üzenetére
"A mai tablet lázat nem értem, nem látom szükségességét, max akkor, ha nem akarsz okostelefont."
Na ezért.
-
randras
veterán
válasz
quailstorm #119 üzenetére
Ne haragudj, én ezt nem olvasom végig... bár ránéztem az általad preferáltra, és még az is jobbnak tűnik.
iPad-em van, és tabletból nem is lesz más nekem, mert akkor már inkább nem lesz. Innentől fogva...
-
randras
veterán
válasz
wertigo1984 #115 üzenetére
Jólvan, akkor ezt emeld a füledhez. De kérj meg valakit, hogy fotózza le.
A parasztságot félretéve nem tudom melyik nagyobb hulladék: a Samsung vagy ez a SmartQ valami.
Ami viszont komolyan elgondolkodtat, hogy pl. nekem is egyre jobban tetszik a Galaxy S3, pedig undorító, minőségtelen bóvlinak tartom most is, pont mikor először megláttam.
Félelmetes ez a marketing.
-
randras
veterán
Zseniális, hogy 2013-ban már a második méregdrága szarnál feature a sírból visszahozott infraport, és annak használata távirányítóként.
További hírértéke számomra nincs is, ez az iPad Mini megversenyeztetésére szánt valami is csak egy újabb vicc a Samsungtól. Csodálom hogy a méretén és a hangszóróin kívül mást nem sikerült lemásolni belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest