- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 8 és 8T
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szedd össze kérlek, hogy hol rinyálok mindenhol róla? Ha meg egyszer kijön egy új készülék, ami szar műanyag, mint a többi, akkor csak azt lehet mondani, hogy ez de jó lett, nehogy megint rinyáljunk? A negatív kritikának ugyan úgy helye van mindenhol. A topikot olvasgatva meg amint látom eléggé egyedül vagy a véleményeddel.
De felőlem gondolsz amit akarsz, szerintem meg unalmas a forma(ennél még csúnya is), és szar az anyaghasználat.Részemről lezárva a téma
-
Nem is írtam, hogy mindenképp fém kell
De mellesleg itt egy Ion a kezemben, amin elég alacsony a műanyag aránya, de jobb a térereje, mint az előző, telefonomnak..
Amúgy az anyagában való festésről nem hallottál még? Meg mire az Ion-om fém részeiről lepattog a festég, addigra a samsung szuper műanyagja zéróra kopik..
-
Csak leírtam a véleményem.
Nemrég váltottam telefont, és erősen gondolkodtam egy SIII-on, de nem bírtam rávenni magam az anyaghasználat miatt. Utoljára az 5530-am volt ilyesmi lakkozott műanyagból, de 1 év után katasztrofálisan nézett ki, pedig vigyázok a cuccaimra(a majd' két éves Trophy-t, most adtam el, és a kijelzőn lévő fólia az 1 év alatt alig szedett be karcot a borítás meg csak ejtés miatt csorbult meg egyik sarkon, ahogy az 5530-am kijelzője is szinte makulátlan volt..).
Nincs bajom a készülékeikkel, de ezt az anyaghasználatot nem értem. Nem kell mindenáron fém, de meg lehet nézni egy HTC-t, egy Lumia 800/900, vagy egy Sony milyet tud összerakni, akkor a Samsung miért ragaszkodik ehhez a.. Mindegy, ők tudják, én meg nem veszek tőlük telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest