- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Mali-400 nagyon béna, azért. Sok effekttel nem tud mit kezdeni, meg GL ES paranccsal, pár játék meg egyáltalán nem megy vele. Elég nyűgös a használata egy gamer szemszögéből.
Nem kevés, a felbontás, de lehetne jobb is, ha már telnek az évek... Ekkora méretben simán lehetne jobb.
Igen tudom hogy érződik, egyszerűen nem hiszem el, hogy egy ilyen ismeretlen cég mint a SmartQ, mindennél jobb tabletet gyárt. Elég koros és gyenge hardverből. De az legalább minőség. Egyszer tapperolj meg egy smartq-t, meg fog győzni. Atomsmooth, és mindig azonnal van frissítés. Nem tudtam eddig belekötni, max a mass storage módot hiányolhatom belőle. Ez a note 8 meg úgy alapból alkalmatlan a használatra... Totál kényelmetlen.
Note-ra nem én mondtam anno hogy baromság. Abban két dolog nem tetszik, a pentile és a mali-400. Utóbbi jobban zavar. De nézzél már rá a tabletre. Nem fordul a felület, és alul van egy gombsor. Agyament elgondolás...
(#113) nggabi: T604-re kíváncsi leszek, esélyt adok neki. A fehér/fekete képernyő, meg az input lag+széteső kép meg minden csak nem játékélmény. Bocs hogy eszembe jutott olyan játékokkal játszani amit nem butítottak le a mali értelmi színvonalára. De veled ezt már megbeszéltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest