- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Nem is csodálom a választásodat. Bár elég zárt az iOS, de mégsem fuldoklik vele a gép... Droiddal 2GB RAM alatt ez van többek között... Csak hogy hiteles legyen.
Tabletet meg én Windows-zal szoktam meg, olyan embereknél(kevesen voltak) akiknek mindig kellett melóhoz a gép, állandóan úton voltak, és még egy netbooknak sem volt hely. A mai tablet lázat nem értem, nem látom szükségességét, max akkor, ha nem akarsz okostelefont. Esetleg mint luxuscikk sokat utazóknak netezni meg filmezni, hogy ne égjen ki a szeme a kis képernyőtől. Bár amilyen tabletek vannak hazánkban elterjedve... Alig várom a 15 colos tabletet 800x480-nal. 9 colos már van... -
quailstorm
félisten
Figyelj, ha létezik egyáltalán olyan hogy munkástablet, akkor is, a T20 alkalmasabb, csak te is azt hiszed hogy a Samsung márka...
Alapvetően egy ekkora dögöt nem állítva tartasz, a nethez és videóhoz is inkább 1280 széles legyen, mint magas. A menükezelés másik kérdés, állítva elég rossz. Magyarul míg fektetve minden kézreesik a T20-on, addig a samut lehet fordítgatni, meg máshol fogni.
T20 nagyon partner sebességben, röccenésnek nyoma sincs, multitaskszerűség viszont van. Gondolom valami hasonlót ez a cucc is összedob, dupla áron. A T20-hoz hasonló samsungok laggolnak mint a fene(4.1 előtti firmware-rel), de task switching ott is megy.
Szóval nem értem mibe kell belekötnöd, az a gép ott van. Ja és IPS panel... Ha meg kevés, ott a T30, 2GB RAMmal.. még jobb GPU-val.
Amíg nem használod mindkettőt legalább egy napig, addig nem érted miről pampogok. És addig ebből a társalgásból jól nem is jövök ki. Azt meg valószínűtlennek tartom, hogy te töröd magad hogy kipróbáld őket...
A Samsung note 8 ergonómiailag lett elrontva, onnantól tökmindegy mi van benne, állandó nehézséget, és idegesítést okoz. USBs kártyaolvasós 3G modem meg megy OTG-n a T20-szal például...
S3 meg akár tetszhet is, de mivel ott van mellette a polcon jobbról az LG 4X, balról a HTC one X, nem azt veszed le ugye?
SmartQ tablet meg kívül belül meg van tervezve, nincs egy rossz modelljük, vagy hardveresen alulméretezett. Nem a szokásos kínai minőség, inkább az Európában is élre törő kategória. Csak mivel kis kínai cég, nehezen lehet rátalálni, és a garancia postai úton megy (de működik), nem túlzottan preferált. Meg az árat is megkérik. Kb mindenben európai színvonal. Remélem nem veszitek rossz néven a cég reklámozását, nagyon pozitívan csalódtam a cégben. Egy elég rossz 4.0.4-gyel jött a tábla, igazából a be nem fejezett ubuntu port miatt. Aztán jött annyi frissítés, amennyit a samsung 4 modellhez nem csinál, jelenleg 4.2.1, és csinálják a 4.2.2-őt. Üzemidő ,smoothság és sebesség csak javul, nomeg végre valami értelme az 5 ujjnak, hatására el, vagy előtűnik a statusbar. Hasznos tud lenni, ha az app torzít a nem normális felbontás észlelése miatt. SmartQ témát zárnám, csak hasonlításnak hoztam fel az egy éves modellt, hogy mennyivel ésszerűbb és átgondoltabb mint ez az "újdonság".
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest