- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szedd össze kérlek, hogy hol rinyálok mindenhol róla? Ha meg egyszer kijön egy új készülék, ami szar műanyag, mint a többi, akkor csak azt lehet mondani, hogy ez de jó lett, nehogy megint rinyáljunk? A negatív kritikának ugyan úgy helye van mindenhol. A topikot olvasgatva meg amint látom eléggé egyedül vagy a véleményeddel.
De felőlem gondolsz amit akarsz, szerintem meg unalmas a forma(ennél még csúnya is), és szar az anyaghasználat.Részemről lezárva a téma
-
Nem is írtam, hogy mindenképp fém kell
De mellesleg itt egy Ion a kezemben, amin elég alacsony a műanyag aránya, de jobb a térereje, mint az előző, telefonomnak..
Amúgy az anyagában való festésről nem hallottál még? Meg mire az Ion-om fém részeiről lepattog a festég, addigra a samsung szuper műanyagja zéróra kopik..
-
Csak leírtam a véleményem.
Nemrég váltottam telefont, és erősen gondolkodtam egy SIII-on, de nem bírtam rávenni magam az anyaghasználat miatt. Utoljára az 5530-am volt ilyesmi lakkozott műanyagból, de 1 év után katasztrofálisan nézett ki, pedig vigyázok a cuccaimra(a majd' két éves Trophy-t, most adtam el, és a kijelzőn lévő fólia az 1 év alatt alig szedett be karcot a borítás meg csak ejtés miatt csorbult meg egyik sarkon, ahogy az 5530-am kijelzője is szinte makulátlan volt..).
Nincs bajom a készülékeikkel, de ezt az anyaghasználatot nem értem. Nem kell mindenáron fém, de meg lehet nézni egy HTC-t, egy Lumia 800/900, vagy egy Sony milyet tud összerakni, akkor a Samsung miért ragaszkodik ehhez a.. Mindegy, ők tudják, én meg nem veszek tőlük telefont.
-
Ez de ocsmány így.. A filléres műanyagról ne is beszéljünk. Komolyan mondom nem hiszem el, hogy nem jönnek rá, hogy ez az anyag egy katasztrófa egy 150-200k-s készüléknél?
Egy biztos, felőlem a spanyol viaszt is feltalálhatják újra, de nekem Samsung készülékem nem lesz, amíg le nem szoknak erről az anyaghasználatról. Még ha KV-t is főzne helyettem reggel, akkor se..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest